thetiesthatbind Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, splanis είπε πως ακριβως ειναι overkill η 2080s για 4κ? Έλα ντε. 8 λεπτά πριν, c_access είπε Φιλικά Διαφωνώ, οι επιλογές εγιναν με γνώμονα ένα πιο ισορροπημένο build που θα μπορεί πολύ άνετα να παίξει VR αλλά και κομμάτια τα οποία δίνουν μεγαλύτερη ποιότητα στην σύνθεση. Οκ, η motherboard θα μπορούσε να είναι της κατηγορίας που προτείνεις. Την 2080 super την θεωρώ overkill για το συγκεκριμένο budget. Τροφοδοτικό έχεις δίκιο, αυτό ήθελα να βάλω. Ο M2 δεν είναι φέτα να τον πετάξει με το κιλό... Αυτός που προτείνω είναι από τους κορυφαίους και αξίζει στο budget να χωρέσε μέσα. Τα fans τα συγκεκριμένα τα έχω δουλέψει και στο χρόνο πάνω μου έβγαλαν πρόβλημα, ενω αυτά που προτείνα είναι ότι πιο αξιόπιστο και ήσυχο ταυτόχρονα. Για κουτί δεν έχω να πω κάτι, πολλές φορές είναι και θέμα προσωπικό του καθενώς στο τι του αρέσει, απο τη στιγμή που έχει τα βασικά που πρέπει να έχει ένα κουτί. Ο M2 δε θα σου δώσει FPS H 2080 Super θα σου δώσει. Ειδικά σε αναλύσεις άνω των 1080p. Αξιόπιστα και ήσυχα fans είναι τα Be Quiet όχι τα Silencio της CM. Αξιόπιστα και ήσυχα fans είναι τα Corsair HD, ML, QL, LL. Τα Artic που του προτείνω είναι μια χαρά για το air flow του κουτιου και φθηνότερα (5αδα στα 30€). Ισορροπημένο build δεν είναι το βάζω 200 ευρώ στη μητρική, ισορροπημένο build είναι βάζω CPU + GPU που θα μου δώσει το μέγιστο. Επίσης οι SSD (είτε NVMe είτε SATA) είναι πλέον αρκετά φθηνοί και πρέπει να υπάρχουν σε κάθε build που σέβεται τον εαυτό του όποιου price range και αν ειναι. Ξεκινάμε με CPU + GPU και στήνουμε around για ένα gaming PC. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από thetiesthatbind
hitman 21 original Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δεν θα ηταν καλυτερα να περιμενει τα σοκετ Β550,τους νεους επεξεργαστες της AMD κ τις νεες καρτες τις Nvidia σειρας 3000?
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, hitman 21 original είπε Δεν θα ηταν καλυτερα να περιμενει τα σοκετ Β550,τους νεους επεξεργαστες της AMD κ τις νεες καρτες τις Nvidia σειρας 3000? Θα φτάσει 2021
splanis Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Θα φτάσει 2021 ε ναι και μολις βγουν αυτα θα λενε περιμενε να βγουν οι rtx4080 και οι ryzen 5000
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, splanis είπε ε ναι και μολις βγουν αυτα θα λενε περιμενε να βγουν οι rtx4080 και οι ryzen 5000 Θα ειχε νόημα να περιμενεις αν δεν υπηρχε ο Covid. Τώρα δεν υπάρχει απολύτως κανένα. Το μόνο που αξίζει αναμονή είναι η κάρτα γραφικών. Μπορείς να βάλεις μια RTX 2070 Super να την πουλήσεις και να βάλεις τη διαφορά στην RTX 3080 / 3070 αναλόγως την τιμή και τις επιδόσεις. Θα εχει performance leap. Το ίδιο θα μπορουσες να κανεις και με την 2080 Super φυσικά απλά τίθεται θέμα χασουρας μετά μεγαλυτερης.
splanis Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Θα ειχε νόημα να περιμενεις αν δεν υπηρχε ο Covid. Τώρα δεν υπάρχει απολύτως κανένα. Το μόνο που αξίζει αναμονή είναι η κάρτα γραφικών. Μπορείς να βάλεις μια RTX 2070 Super να την πουλήσεις και να βάλεις τη διαφορά στην RTX 3080 / 3070 αναλόγως την τιμή και τις επιδόσεις. Θα εχει performance leap. Το ίδιο θα μπορουσες να κανεις και με την 2080 Super φυσικά απλά τίθεται θέμα χασουρας μετά μεγαλυτερης. νταξει νομιζω θα τον καλυψει για χρονια το συστημα τωρα ειναι με gtx970 και i7 4ης σκεψου Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από splanis
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, splanis είπε νταξει νομιζω θα τον καλυψει για χρονια το συστημα τωρα ειναι με gtx970 και i7 4ης σκεψου Ναι δε διαφωνώ απλά εγω μιλάω για το 4Κ@60 χωρίς συμβιβασμούς. Σε ορισμενα παιχνιδια ουτε η 2080Ti φτάνει. Κλάιν, εγω ειμαι υπερ της αγοράς τώρα με ερωτηματικο μονο για τη GPU. Το υπολοιπο συστημα ειναι το bang for the buck imo για την τιμή του. Δυσκολα να βρεις καλυτερες υλοποιήσεις στην ελληνικη αγορα αυτη τη στιγμη για τετοιο build.
hitman 21 original Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Απλα το αναφερω γτ οι επεξεργαστες βγαινουν την αλλη εβδομαδα αν θυμαμαι καλα κ οι καρτες γραφικων αρχες Σεμπτεμβρη.Τωρα το αν αξιζει την αναμονη δεν ξερω.Ηθελα να το τονισω στον TS γτ αλλο να χει φρεσκο πραγμα κ αλλο περσινο.Να ξερετε πως κ εγω ειμαι σε αναμμενα καρβουνα για αναβαθμιση κ σκεφτομαι η να περιμενω η να αγορασω τωρα.
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε Απλα το αναφερω γτ οι επεξεργαστες βγαινουν την αλλη εβδομαδα αν θυμαμαι καλα κ οι καρτες γραφικων αρχες Σεμπτεμβρη.Τωρα το αν αξιζει την αναμονη δεν ξερω.Ηθελα να το τονισω στον TS γτ αλλο να χει φρεσκο πραγμα κ αλλο περσινο.Να ξερετε πως κ εγω ειμαι σε αναμμενα καρβουνα για αναβαθμιση κ σκεφτομαι η να περιμενω η να αγορασω τωρα. Το φρέσκο πράγμα έρχεται και με το αντίστοιχο κόστος
hitman 21 original Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Το φρέσκο πράγμα έρχεται και με το αντίστοιχο κόστος Ειναι κ αυτο μια αποψη.....😃
LaMereda Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε Απλα το αναφερω γτ οι επεξεργαστες βγαινουν την αλλη εβδομαδα αν θυμαμαι καλα κ οι καρτες γραφικων αρχες Σεμπτεμβρη.Τωρα το αν αξιζει την αναμονη δεν ξερω.Ηθελα να το τονισω στον TS γτ αλλο να χει φρεσκο πραγμα κ αλλο περσινο.Να ξερετε πως κ εγω ειμαι σε αναμμενα καρβουνα για αναβαθμιση κ σκεφτομαι η να περιμενω η να αγορασω τωρα. Αν μιλάς για τα Zen 3 (Ryzen 4000) θα αργήσουν αρκετά, προς Οκτώβρη - Νοέμβρη θα τους δούμε διαθέσιμους. Αύριο γίνονται διαθέσιμοι για αγορά οι Intel 10th Gen και από AMD μόνο οι Ryzen 3 3100 και 3300X. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα