ptwma Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε το θεμα ειναι μη παρεξηγησει αυτη και σε κερασει η αστυνομια καμια κρατηση παρασκευη βραδυ 🤣 Πρέπει κάπως να καταλάβει πως δεν είστε κουμπαρες.... άμα.δεν τα πει το επόμενο θέμα θα είναι, "Έβγαινα με μια και μετά από 4 ραντεβού μου είπε ότι με βλέπει φιλικά "
Trigger Happy Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 εγώ σκοτώνω λίγο χρόνο να πω την αλήθεια, γιατί και στην δουλειά που είμαι τώρα, απλά περιμένω να φύγω, δεν κάνω κάτι αξιόλογο. χαζεύοντας λοιπόν εδώ (δεν το διάβασα όλο, ελεος) θα σου έλεγα και γω να πας να μιλήσεις στα ίσια. η εμπειρία μου και μόνο μέχρι και σήμερα που κοντεύω 35 είναι ότι όταν κάνεις κάτι καλό σε γυναίκα μικρότερη σου, σε περνάνε για μ@@@@@α που θα είσαι καλούλης και περνάνε από πάνω σου. παραδόξως, αυτό για τις μεγαλύτερες δεν ισχύει πάντα. μην ξεχνάς ότι αν εμείς έχουμε πείσμα, οι γυναίκες έχουν τεράστιο εγωισμό και ανασφάλειες. αν είναι ρομαντική προχώρα. αν όχι, το χασες από τα αποδυτήρια το ματς. καλύτερα, έχω να την "πειράξεις" λίγο και ενδιάμεσα να το πεις "έχω κενό το σαββατο και λέω να σε πάρω καμια βόλτα πχ" 1
ptwma Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Εδώ που τα λέμε έτσι νιώθω, κουρασμένος. Και ελεύθερος να ήμουν που να με παρακαλούσε η θεαρα θα την έστελνα. Σιγά μη μπω στη διαδικασία, Θέατρο κανονικό. Απορώ πως τσιμπάνε οι γυναίκες για "δυναμικούς τύπους" Άργησα να το καταλάβω ότι το έχω πολύ δυνατά το μπλα μπλα, ειδάλλως θα έκανα ρεκόρ. 1
ptwma Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Επίσης να προσθέσω πως δεν έχει σκουριάσει ο τυπάς, απλά το μωρό μάλλον είναι δύο κλικ πάνω από τα στάνταρ του. Αν ήταν ίδιο level θα τον είχε μελωσει ήδη το λουκουμά του. Για αυτό είναι φουλ στην ανασφάλεια. Επίσης δείχνει πως δεν έχει παίξει αρκετά Β Εθνική, για αυτό η Premier league του φαίνεται βαριά. Αυτά από έναν μετριοτατο τύπο που απλά ξέρει να μιλάει. Μέχρι δύο λεβελ πάνω βγάζω άνετα, παραπάνω δυσκολεύομαι, δε φτάνουν τα λόγια και τα λεφτά. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από ptwma 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, *nenya* είπε 2ον, μην στειλεις λουλουδια στον εργασιακο της χωρο, σκεψου σε τι δυσκολη θεση θα την φερεις που ολοι μετα θα την συζητανε και θα της πετανε καρφια. Ετουτο δεν ειναι απαραιτητα κακο -> υπο προυποθεσεις, η αλλη μπορει να το "στησει" ακομη και υπερ της! -> η να της το στησουν ετσι φιλοι: ωστε να ανεβασουν της μετοχες της εκει! (σε συγκεκριμενη περισταση) 😀 Ναι, το εχουμε κανει, και πιανει! (μαλιστα περισσοτερο απο οσο να ζητανε καποια -η καποιον: & για ανδρες ισχυει, εννοειται!- στο τηλεφωνο κοντα ~ στη ληξη του ωραριου -> δηθεν για μετα συναντηση-εξοδο, χοχο! 😁 Τελος, ως προς λουλουδια + κινησεις αντιστοιχες -μη σε νοιαζει, αν φανει...creepy, οπως ισως θα σου πουν-, μα πρεπει να σε νοιαζει πως -δια ροπαλου!- δεν στελνεις αν δεν εισαι 100% σιγουρος πως δεν υπαρχει αλλος 🆓
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Άμα ψιλογουσταρει, οπως και να το πεις, θα δεχτει μια εξοδο μαζι σου τουλαχιστον....
Scatman Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Έχω λιώσει με τις απαντήσεις. Ωστόσο, όλοι έχουν δίκιο. Στην παρούσα φάση, όχι λουλούδια και ρομαντισμούς. Επίσης, ισχύει αυτό που αναφέρθηκε πιο πίσω. Τα εργασιακά περιβάλλοντα δε προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα σε αυτό το κομμάτι. Μην είσαι τόσο σίγουρος , δεν την ξέρεις και δε ξέρεις τι γίνεται στη ζωή της. Κι επειδή σε κόβω αγχωμένο, δεν παίρνεις κανένα fb ή instagram πρώτα; Θα βγάλεις πληροφορίες που ίσως χρειάζεσαι κι επιπλέον, μπορείς να οργανώσεις το πέσιμο από εκεί για πχ βραδινή χαλαρή έξοδο. Όλα πρέπει να γίνουν όμως ενώ μιλάτε, στη ροή της κουβέντας κι όχι να στείλεις τηλεγράφημα-πρόταση στο ξεκάρφωτο. Ξέρω , δεν έχει γοητεία η σοσιαλ μίντια προσέγγιση αλλά η κοπέλα.. μακριά απ'το εργασιακό περιβάλλον, μέσα στη χαλαρότητα του σπιτιού της, το πιο πιθανό είναι να βγάλει και τον αληθινό εαυτό της. Από αντιδράσεις, αν εξαφανιστεί "ξαφνικά" μετά την πρόταση ή τα μασάει ...γνωρίζεις. Η άποψή μου είναι να προτείνεις μία φορά. Παραπάνω δεν έχει νόημα για πολλούς λόγους. Περιμένουμε να μας πεις νέα 1
VonLoutsos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 2 hours ago, Βασίλης_29 said: Η Lacta είναι ντεμοντέ, αν βάλεις μέσα τίποτα βελγικες η ελβετικές σοκολάτες θα είναι καλύτερα. Ντεμοντέ ξεντεμοντέ την ξέρει ακόμα και η Κατίγγω από την Πέρα Ραχούλα και ξέρει οτι ειναι το πιο γλυκό κομμάτις της ζωής. Και ειναι και κοστ φρεντλυ. 2 hours ago, JohnGTA said: Δεν διαφωνώ αδερφέ αλλά ο ρομαντισμός έχει νόημα μόνο αν και οι δύο το ξέρουν. Να πάει ένας άντρας σε μια κοπέλα που ξέρει ελάχιστα με λακτα και λουλούδια θα ήταν τουλάχιστον creepy. Με τους άλλους στην σειρά κάνε νιάου
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Ντεμοντέ ξεντεμοντέ την ξέρει ακόμα και η Κατίγγω από την Πέρα Ραχούλα και ξέρει οτι ειναι το πιο γλυκό κομμάτις της ζωής. Και ειναι και κοστ φρεντλυ. Με τους άλλους στην σειρά κάνε νιάου Η κυρά Κατιγγω το μόνο που ξέρει είναι η μαστίχα και το παστέλι. Άμα θες να ρίξεις γυναίκα ξέχνα τα κοστ φριεντλυ, θα βάλεις το χέρι στην τσέπη. Γλυκά κομμάτια βρίσκεις και αλλού. 1
VonLoutsos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Just now, Βασίλης_29 said: Η κυρά Κατιγγω το μόνο που ξέρει είναι η μαστίχα και το παστέλι. Άμα θες να ρίξεις γυναίκα ξέχνα τα κοστ φριεντλυ, θα βάλεις το χέρι στην τσέπη. Γλυκά κομμάτια βρίσκεις και αλλού. Τα τίμια λαικα κορασια Lacta. Και στην τελική οτι σοκολάτα θέλει να βάλει. 1
greekfragma Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Τα τίμια λαικα κορασια Lacta. Και στην τελική οτι σοκολάτα θέλει να βάλει. Σκέτη νουτελα και δάχτυλο. Αρκεί.
VonLoutsos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Just now, greekfragma said: Σκέτη νουτελα και δάχτυλο. Αρκεί. Θα μπορούσε με γλειφιτζούρι ή/και με γρανίτα παγωτό "Σπρώξε-Γλείψε" (θέλω να σφίξω το χέρι του τυπου στο μαρκετινγκ που το σκέφτηκε και του προιστάμενου που το φάνηκε καλή ιδέα) αλλά οχι στα βαθειά αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις