gthe Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, nbtz89 είπε Γιατί εμείς στα 31 δεν έχουμε ψυχή; Η αλήθεια είναι με τον κορωνοϊό σκούριασα λίγο... Παντρεμένη δεν είναι, τσεκαρισμένο. Έχω καταλάβει από τη συμπεριφορά της ότι δεν έχει κάτι σοβαρό αυτή την περίοδο. Με όρους νεολαίας ... "χώσου στα ίσα", με όρους της ηλικίας μας (εγώ πάω για 40, εσύ μικρός ακόμα αλλά όχι και πιτσιρικάς) απλά στείλε τα μυνήματα σου για χρόνια πολλά, πιάσε την κουβέντα και πες στα ίσα να βγείτε. Όπως είπε τόσος κόσμος εδώ, αν θέλει να βγει θα βγεί απλά. Βέβαια κανείς δεν ρώτησε και τι ηλικία έχει η κοπέλα....
randomcat Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε ειτε υγρό πυρ. I understood that reference. 😄
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 42 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Φίλος άσε τα γατάκια που σου λένε οχι ανθοδέσμες κτλ. Ανθοδέσμη και σοκολατα Lacta. Έτσι ξεχωρίζουν οι αντρες από τα παιδάκια. Δεν διαφωνώ αδερφέ αλλά ο ρομαντισμός έχει νόημα μόνο αν και οι δύο το ξέρουν. Να πάει ένας άντρας σε μια κοπέλα που ξέρει ελάχιστα με λακτα και λουλούδια θα ήταν τουλάχιστον creepy.
KaRouLi Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Αν και εγώ είμαι ρομαντικός, νομίζω τα λουλούδια σε μία άγνωστη δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Είναι τολμηρή, είναι ευγενική, αλλά ακούγεται περίεργη ως πρώτη κίνηση. Θα συμφωνήσω λοιπόν με τους προηγούμενους, καλύτερα να είσαι άμεσος. Να είσαι σίγουρος όταν θα της το πεις, μην τραυλίσεις (όχι εεε όχι μααα κλπ, μπαμ χαμογελο και πετα την ερώτηση). Καλή επιτυχία! 2
prince_21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nbtz89 είπε 1 ώρα πριν, nbtz89 είπε Θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας και κυρίως των γυναικών του forum. Είναι μια κοπέλα η Κωνσταντίνα, η οποία δουλεύει σε χώρο που επισκέπτομαι συχνά πυκνά λόγω της δικής μου δουλειάς. Σε μια από αυτές τις επισκέψεις μου, γνωριστήκαμε, μιλήσαμε και βρήκαμε κάποια κοινά σημεία. Σκοπεύω την επόμενη φορά που θα τη δω, να της προτείνω να βγούμε. Εντωμεταξύ θέλω να δείξω ξεκάθαρα ότι έχω πρόθεση ερωτική και όχι πελατειακή-συνεργατική. Μεθαύριο γιορτάζει και σκέφτομαι να της στείλω λουλούδια, (τριαντάφυλλα διάφορα χρώματα) συνοδευόμενα από κάρτα με ευχές που θα υπογράφω με το μικρό μου όνομα. Έτσι δεν θα είναι 100% σίγουρη για το ποιός της έστειλε λουλούδια, αλλά θα με έχει στο νου της. Ο σκοπός είναι όταν την ξαναδώ, να τη ρωτήσω αν της άρεσαν τα λουλούδια και να κόψω αντίδραση. Πώς το βλέπετε σαν κίνηση; Υπάρχει περίπτωση να περάσει σαν creepy/υπερβολικό; Μήπως να κάνω skip τα λουλούδια και να πάω κατευθείαν στο επόμενο στάδιο; Λουλουδια στελνεις θεωρω σε καποια κοπελα που ειστε ηδη μαζι. Η γνωμη μου ειναι να μην το κανεις, ειναι υπερβολικο. Μπορεις να το παιξεις αλλιως το παιχνιδι δειχνοντας ενδιαφερον. Οι γυναικες ειναι εξυπνες, δεν ειναι χαζες οποτε μια χαρα θα καταλαβει οτι το πας ερωτικα. 1 ώρα πριν, nbtz89 είπε Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από prince_21
Dark_Nightfall Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 36 λεπτά πριν, *nenya* είπε 4ον, μασκα να βαλεις.
KaRouLi Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, InAux είπε Γιατί εγώ νομίζω ότι τις συμβουλές που δίνετε οι περισσότεροι δεν τις έχετε δοκιμάσει ούτε οι ίδιοι? Κακοπροαίρετος μάλλον? Δεν είπαμε και καμιά τρομερή συμβουλή. Όχι υπερβολές - αμεσότητα - ευγένεια. Είναι πολύ απλό, αν το καλοσκεφτείς... 2
ptwma Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παίρνεις τηλέφωνο νωρίς στα γενέθλια της για χρόνια πολλά , Ρωτάς αν κερνάει έστω καφέ σε χέρι τώρα που παίζει κορονοιος , αν πει όχι το κλείνεις ΕΥΓΕΝΙΚΆ. Και προχωράς παρακάτω no hard feelings. Αν πει ναι ρωτας που πίνει τον καφέ της και πόσο χρονών γίνεται, μην έχεις μπλεξίματα με το νόμο. Πριν κλείσεις το τηλ πες της "κερνας καφέ , να πάρω και ένα κρασί για το βράδυ;" Μη ρωτήσει ξανά κάποιος αν το έχουμε δοκιμάσει, Ναι το δοκίμασα και φορτωσα. Αν γουστάρει έστω και 5% έχεις την ευκαιρία σου. Ειδάλλως next time, παιχνίδι είναι το φλερτ. Ας απαντήσουν και οι γυναίκες του φόρουμ Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από ptwma 1
Agent_Orange Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Αντι για λουλουδια στείλε πιτόγυρα. ετσι δεν θα την εκθέσεις, θα μπορει να πει οτι παρηγγειλε. και ειναι και ποιο φτηνα απο τα λουλουδια. για να μην αναφέρω οτι τρώγονται κιόλας. μετα εμφανίσου τυχαία και φίλα την. αν μυρίζει κρεμμυδίλα σε θέλει. (ελπίζω να μην παρεξηγηθείς απο τις σαχλαμάρες μου) Τι είναι το χλαπ ρε παιδιά; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, InAux είπε Γιατί εγώ νομίζω ότι τις συμβουλές που δίνετε οι περισσότεροι δεν τις έχετε δοκιμάσει ούτε οι ίδιοι? αν και μαλλον τρολολογαριασμος ειναι ας απαντησω.. τι του ειπαν δηλαδη? 2 προτασεις θα αρθρωσει. ή μηπως εχεις εσυ καποιο αλλο κολπο πιο πιασαρικο και δε μας λες? 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, ptwma είπε Παίρνεις τηλέφωνο νωρίς στα γενέθλια της για χρόνια πολλά , Ρωτάς αν κερνάει έστω καφέ σε χέρι τώρα που παίζει κορονοιος , αν πει όχι το κλείνεις ΕΥΓΕΝΙΚΆ. Και προχωράς παρακάτω no hard feelings. Αν πει ναι ρωτας που πίνει τον καφέ της και πόσο χρονών γίνεται, μην έχεις μπλεξίματα με το νόμο. Πριν κλείσεις το τηλ πες της "κερνας καφέ , να πάρω και ένα κρασί για το βράδυ;" Μη ρωτήσει ξανά κάποιος αν το έχουμε δοκιμάσει, Ναι το δοκίμασα και φορτωσα. Αν γουστάρει έστω και 5% έχεις την ευκαιρία σου. Ειδάλλως next time, παιχνίδι είναι το φλερτ. That's cringe bro.
ptwma Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, JohnGTA είπε That's cringe bro. Παρεξηγησες μάλλον, εννοώ να κεράσω εγώ κρασί το βράδυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, ptwma είπε Παρεξηγησες μάλλον, εννοώ να κεράσω εγώ κρασί το βράδυ. το θεμα ειναι μη παρεξηγησει αυτη και σε κερασει η αστυνομια καμια κρατηση παρασκευη βραδυ 🤣
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Τι είναι το creepy ρε παιδιά; Nα αρχίσει να σε βαράει με τα λουλούδια φωνάζοντας σοβινιστικό γουρούνι τέτοια φάση ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις