nbtz89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας και κυρίως των γυναικών του forum. Είναι μια κοπέλα η Κωνσταντίνα, η οποία δουλεύει σε χώρο που επισκέπτομαι συχνά πυκνά λόγω της δικής μου δουλειάς. Σε μια από αυτές τις επισκέψεις μου, γνωριστήκαμε, μιλήσαμε και βρήκαμε κάποια κοινά σημεία. Σκοπεύω την επόμενη φορά που θα τη δω, να της προτείνω να βγούμε. Εντωμεταξύ θέλω να δείξω ξεκάθαρα ότι έχω πρόθεση ερωτική και όχι πελατειακή-συνεργατική. Μεθαύριο γιορτάζει και σκέφτομαι να της στείλω λουλούδια, (τριαντάφυλλα διάφορα χρώματα) συνοδευόμενα από κάρτα με ευχές που θα υπογράφω με το μικρό μου όνομα. Έτσι δεν θα είναι 100% σίγουρη για το ποιός της έστειλε λουλούδια, αλλά θα με έχει στο νου της. Ο σκοπός είναι όταν την ξαναδώ, να τη ρωτήσω αν της άρεσαν τα λουλούδια και να κόψω αντίδραση. Πώς το βλέπετε σαν κίνηση; Υπάρχει περίπτωση να περάσει σαν creepy/υπερβολικό; Μήπως να κάνω skip τα λουλούδια και να πάω κατευθείαν στο επόμενο στάδιο;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πιο creepy ειναι οτι εισαι 31 και ρωτας στο ινσομνια για τετοιες συμβουλες...οποτε προχωρα αφοβα με την ανθοδεσμη γιατι χειροτερα δε γινεται! Α εντωμεταξυ καλου κακου μαθε καπως αν τα χει με καναν αλλον ή αν ειναι σε φαση παντρεμενη, να μη ξοδευεσαι κι αδικα. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από BackFromHell
greekfragma Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Ωραίο πράγμα ο ρομαντισμός αλλά οι περισσότερες έξω το θεωρούν υπερβολή που πάει προς κάποιον creepy ψυχάκια....πλέον έτσι....αν το έκανες το 2000 θα το είχες ψήσει το μωράκι και θα σε σκεφτόταν όλο το βράδυ. Μικρά βήματα και μην κάνεις υπερβολές και θα ψηθεί. Η πιο απλή πρόταση κουβέντα, να βγούμε για ένα καφέ θα δουλέψει αν γουστάρει έστω και λίγο. 6 1
PumpkinPie Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 ok ναι είναι λίγο creepy να ζητάς συμβουλές από insomnia (δούλεψε το θέμα "αυτοπεποίθηση") και αρκετά παιδιάστικο να στέλνεις λουλούδια χωρίς όνομα από τη στιγμή που δεν ξέρεις τίποτα για αυτή την κοπέλα. Συμφωνώ με @greekfragma. Μικρά βήματα. Εάν θέλει φυσικά κάλεσέ την για καφέ, ή για μια βόλτα με καφέ στο χέρι. Μάθε για αυτή, τι μουσική ακούει, τι χόμπυ έχει κλπ. Και εάν νιώσεις ανταπόκριση κάλεσέ την στο τηλέφωνο. Να την ακούσεις. Μη στείλεις μήνυμα (αρέσουν στα κορίτσια κάτι τέτοια..). Good luck 1
nbtz89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Πιο creepy ειναι οτι εισαι 31 και ρωτας στο ινσομνια για τετοιες συμβουλες...οποτε προχωρα αφοβα με την ανθοδεσμη γιατι χειροτερα δε γινεται! Α εντωμεταξυ καλου κακου μαθε καπως αν τα χει με καναν αλλον ή αν ειναι σε φαση παντρεμενη, να μη ξοδευεσαι κι αδικα. Γιατί εμείς στα 31 δεν έχουμε ψυχή; Η αλήθεια είναι με τον κορωνοϊό σκούριασα λίγο... Παντρεμένη δεν είναι, τσεκαρισμένο. Έχω καταλάβει από τη συμπεριφορά της ότι δεν έχει κάτι σοβαρό αυτή την περίοδο. 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε Ωραίο πράγμα ο ρομαντισμός αλλά οι περισσότερες έξω το θεωρούν υπερβολή που πάει προς κάποιον creepy ψυχάκια....πλέον έτσι....αν το έκανες το 2000 θα το είχες ψήσει το μωράκι και θα σε σκεφτόταν όλο το βράδυ. Μικρά βήματα και μην κάνεις υπερβολές και θα ψηθεί. Η πιο απλή πρόταση κουβέντα, να βγούμε για ένα καφέ θα δουλέψει αν γουστάρει έστω και λίγο. Ναι δυστυχώς αυτό βλέπω κι εγώ...έχει χαθεί ο ρομαντισμός των '00s. Ή μάλλον οι νεότεροι δεν τον έζησαν.
afragorn Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Εάν τις αρέσεις, ότι και να κάνεις θα αντιδράσει θετικά. Οπότε από το να ξοδευτείς κιόλας για ένα δώρο, μπορείς να της ζητήσεις να βγείτε κατευθείαν. Εφόσον της αρέσεις δε θα διστάσει στιγμή. Το παν είναι να της αρέσεις, ξεκάθαρα. Δε το ξέρεις το κλασσικό "πέσιμο άσχημου = λιγούρης vs πέσιμο όμορφου = Ω ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!;;" 😛 10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Γιατί εμείς στα 31 δεν έχουμε ψυχή; Η αλήθεια είναι με τον κορωνοϊό σκούριασα λίγο... Παντρεμένη δεν είναι, τσεκαρισμένο. Έχω καταλάβει από τη συμπεριφορά της ότι δεν έχει κάτι σοβαρό αυτή την περίοδο. Ναι δυστυχώς αυτό βλέπω κι εγώ...έχει χαθεί ο ρομαντισμός των '00s. Ή μάλλον οι νεότεροι δεν τον έζησαν. Αυτο για την ηλικια μην το παιρνεις αρνητικα. Πιο πολυ το λεω οτι εδω μη περιμενεις σοβαρες προτασεις σε τετοια ερωτηματα...ειναι πιο καλα να το δουλεψεις σολο αυτο το κομματι. Οσο για το αλλο που λες επιμενω να μαθεις με καποιο τροπο γιατι η αλλη μπορει απλα να ειναι κοινωνικη και προσχαρη αλλα σπιτι να την περιμενει ο μαστορας της... Επειδη κατι ψελισες για επαγγελματικη σχεση, ενας λογος παραπανω να μην παρερμηνευεις τυχον κοινωνικοτητες και φιλικες-ζεστες προσεγγισεις απο την αλλη μερια. Φυσικα δεν εχεις να χασεις τιποτα, απλα να μην εμπαινες καν στο τρυπακι αν δεν συντρεχουν οι προυποθεσεις , ητοι ελευθερη. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από BackFromHell
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 για μένα προχώρα δεν έχεις να χάσεις κάτι είναι ευκαιρία να στείλεις και τα λουλούδια λόγω γιορτής και να τις προτείνεις να βγείτε για καφέ εκεί θα τα πείτε καλύτερα αν γουστάρει θα στο δείξει αν δεν πάλι θα στο δείξει.
panosk0 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Χώνεσαι κατευθείαν... Πηγαίνεις , την χαιρετάς, τελειώνεις με την δουλειά και φεύγοντας την ρωτάς τι θα κάνει το βράδυ .. αν σ πει σπίτι , θα την προτείνεις κάποια βόλτα έξω ... Αν αρνηθεί επιμένεις την επόμενη φορά ... Αν και δεύτερη φορά αρνηθεί... Άστο έχει ψυχολογικά ;π 2 2
PumpkinPie Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, afragorn είπε Δε το ξέρεις το κλασσικό "πέσιμο άσχημου = λιγούρης vs πέσιμο όμορφου = Ω ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!;;" 😛 xaxaxaxaxaxaxa δεν είναι έτσι... Είναι θέμα χημείας και το πόσο ένας άνθρωπος πιστεύει στον εαυτό του. Δεν έχει να κάνει με ομορφιά. Μας ελκύει η ομορφιά, αλλά για να ταιριάξεις με κάποιον άνθρωπο δεν είναι αρκετή. 5 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Έχω καταλάβει από τη συμπεριφορά της ότι δεν έχει κάτι σοβαρό αυτή την περίοδο. Dude... μην είσαι ποτέ σίγουρος για μια γυναίκα
afragorn Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, PumpkinPie είπε xaxaxaxaxaxaxa δεν είναι έτσι... Είναι θέμα χημείας και το πόσο ένας άνθρωπος πιστεύει στον εαυτό του. Δεν έχει να κάνει με ομορφιά. Μας ελκύει η ομορφιά, αλλά για να ταιριάξεις με κάποιον άνθρωπο δεν είναι αρκετή. Η πρώτη εντύπωση όμως δημιουργείται πάντα με την εμφάνιση. Και σπάνια θα προχωρήσει κάποιος(α) με έναν που δεν τον ελκύει. Για αυτό λέω, πως άμα η κοπέλα από τη πρώτη στιγμή τον έχει κατατάξει ως "ωραίος", θα δεχθεί να προχωρήσει σχεδόν σε όλες τις προτάσεις. Εάν τον έχει κατατάξει στους "αδιάφορους" δύσκολα τα πράγματα. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από afragorn 1
fivdis Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, afragorn είπε Εάν τις αρέσεις, ότι και να κάνεις θα αντιδράσει θετικά. Οπότε από το να ξοδευτείς κιόλας για ένα δώρο, μπορείς να της ζητήσεις να βγείτε κατευθείαν. Εφόσον της αρέσεις δε θα διστάσει στιγμή. Το παν είναι να της αρέσεις, ξεκάθαρα. Δε το ξέρεις το κλασσικό "πέσιμο άσχημου = λιγούρης vs πέσιμο όμορφου = Ω ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!;;" 😛 Ακριβώς αυτό. Για να στο κάνω και πιο εύκολο. Πες: "Μου αρέσεις, θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα. Πάμε για ένα καφέ / ποτό την <ημερομηνία>;" Αν πει ναι, τότε τέλεια. Αν πει όχι, δέξου τη χυλόπιτα σαν άνθρωπος και move on. Μιας που θα την ξαναδεις, να συμπριφέρεσαι φυσιολογικά, δηλαδή μην της έχεις μούτρα ή άλλα παιδικά. Είναι δικαίωμά της να μην θέλει κάποιο. 1
randomcat Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Άμα της αρέσεις θα ασχοληθεί εκείνη μαζί σου, δεν χρειάζονται όλες αυτές οι βλακείες. Κοίτα τη δουλειά σου καλύτερα. 4 1
nbtz89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, randomcat είπε Άμα της αρέσεις θα ασχοληθεί εκείνη μαζί σου, δεν χρειάζονται όλες αυτές οι βλακείες. Κοίτα τη δουλειά σου καλύτερα. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
logistoulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Γιατί εμείς στα 31 δεν έχουμε ψυχή; Η αλήθεια είναι με τον κορωνοϊό σκούριασα λίγο... Παντρεμένη δεν είναι, τσεκαρισμένο. Έχω καταλάβει από τη συμπεριφορά της ότι δεν έχει κάτι σοβαρό αυτή την περίοδο. Ναι δυστυχώς αυτό βλέπω κι εγώ...έχει χαθεί ο ρομαντισμός των '00s. Ή μάλλον οι νεότεροι δεν τον έζησαν. Ποιος ρομαντισμός των 00s Ξέρω άτομο που έστειλε λουλούδια στην συναδελφισσα του στα '00s και τον απέλυσαν και μιλάμε για άτομο με σώμα στολή μπάτμαν, το να ήταν ο άσχημος λιγούρης μάλλον απίθανο Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από logistoulis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις