Tablet Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 καλησπέρα σε όλους, υπάρχει κάποιο ενεργό hub USB type C (για mbp) -> USB type A (κανονικό usb δηλαδή) minimum 6 ports..
TechnoState Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Για τόσες πολλές αναμονές κ αν φυσικά τις χρησιμοποιείς όλες... κοίτα να έχει κ εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος.
Tablet Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) θέλω σίγουρα να παίρνει τροφοδοσία έξτρα...επίσης δεν ξέρω αν μπορεί να έχει και κάποιο πιο μακρύ καλώδιο σύνδεσης με το computer; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από Tablet
rosgr100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, Tablet είπε θέλω σίγουρα να παίρνει τροφοδοσία έξτρα...επίσης δεν ξέρω αν μπορεί να έχει και κάποιο πιο μακρύ καλώδιο σύνδεσης με το computer; Ότι ακριβώς ψάχνω και εγώ με μονή διάφορα τις θύρες, 4 μου είναι αρκετές. Το μακρύ καλώδιο είναι το δύσκολο... Αν καταλήξεις κάπου ενημέρωσε μας.
Tablet Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 βρήκες δηλαδή κάτι σε ενεργό; γιατί εγώ ούτε ενεργό μπορώ να βρω..
rosgr100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Tablet είπε βρήκες δηλαδή κάτι σε ενεργό; γιατί εγώ ούτε ενεργό μπορώ να βρω.. Αυτό που σου πρότειναν παραπάνω παίρνει εξωτερική παροχή αν αυτό εννοείς.
Tablet Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 α δεν το παρατήρησα, ωραιο λειτουργεί και με κάποιο extender type c θυληκο σε type αρσενικό ? https://www.amazon.co.uk/UGREEN-Extension-Thunderbolt-Compatible-Chromebook/dp/B074K318JK
rosgr100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, Tablet είπε α δεν το παρατήρησα, ωραιο λειτουργεί και με κάποιο extender type c θυληκο σε type αρσενικό ? Γιατί όχι; Άγω θέλω να το αποφύγω αυτό γιατί περισσότερες συνδέσεις ανάμεσα στο hub και τον υπολογιστή ισούται με περισσότερους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση.
Tablet Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 επίσης είχα παρατηρήσει ότι με το satechi μου έκανε interfireance στο wifi.. το φτιάξανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα