Προς το περιεχόμενο

το lap top σερνεται

vag21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα εχω το hp 2000 notebook pc,intel core i5 3230m cpu 2.60 4gb,τωρα τελευται σερνεται ,κυριως στο fb ,αλλα και γενικα δεν εχει τις επιδοσεις που ειχε πριν κανα μηνα,απο ιους δεν βλεπω να εχει κατι ,κατεβασα και το cc cleaner μπας και αλλα τιποτα,γενικα το εχω περισσοτερο για πλοηγηση ,δεν το εχω δηλαδή παραφορτωμενο ,για αυτό μου κανει εντυπωση ότι ξαφνικα εχει βαρυνει τοσο,καμια ιδεα τι μπορω να κανω?antivarious εχω to windous defender.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, vag21 είπε

καλησπέρα εχω το hp 2000 notebook pc,intel core i5 3230m cpu 2.60 4gb,τωρα τελευται σερνεται ,κυριως στο fb ,αλλα και γενικα δεν εχει τις επιδοσεις που ειχε πριν κανα μηνα,απο ιους δεν βλεπω να εχει κατι ,κατεβασα και το cc cleaner μπας και αλλα τιποτα,γενικα το εχω περισσοτερο για πλοηγηση ,δεν το εχω δηλαδή παραφορτωμενο ,για αυτό μου κανει εντυπωση ότι ξαφνικα εχει βαρυνει τοσο,καμια ιδεα τι μπορω να κανω?antivarious εχω to windous defender.

Εάν έχεις μηχανικό δίσκο , προχώρησε σε αντικατάσταση με 1 Ssd το ελάχιστο 240 Gb .

Κατέβασε το πρόγραμμα CPU-Z και ανέβασε απόσπασμα όλες τις καρτέλες.

Εάν έχεις κενό Slot βάλε ακόμη 4Gb μνήμη Ram.

Πρίν απο οποιαδήποτε αλλαγή , τρέξε το malwarebytes jrt , και κάνε ένα έλεγχο πλήρη , αλλά μην περιμένεις να αλλάξεις δραματικά η κατάσταση.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, vag21 είπε

antivarious εχω to windous defender.

ναι οκ , βαλε λοιπον κανα antivirus γιατι ενδεχεται να εχεις τσιμπησει τιποτα. windows defender λεει...γελανε και οι ιοι και οι κορες με αυτα ...

20 λεπτά πριν, mphxths είπε

ναι οκ , βαλε λοιπον κανα antivirus γιατι ενδεχεται να εχεις τσιμπησει τιποτα. windows defender λεει...γελανε και οι ιοι και οι κορες με αυτα ...

καποια προταση φιλε μου,αν είναι και δωρεαν ακομα καλυτερα.να τα εχω να δουλευουν παραλληλα ή να καταργησω τελειως το defender?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, vag21 είπε

καποια προταση φιλε μου,αν είναι και δωρεαν ακομα καλυτερα.να τα εχω να δουλευουν παραλληλα ή να καταργησω τελειως το defender?

Ασε το defender να νομιζει οτι κανει κατι. Βαλε κανα avast ή avg. Εχουν free και επι πληρωμη εκδοσεις. Προφανως η free εκδοση τους , εχει λιγοτερες δυνατοτητες..αλλα καλυπτει τις αναγκες σου.
Καποια στιγμη στο φορουμ κυκλοφορησε serial key για το avast για την επι πληρωμη εκδοση , για καμμια 20αρια χρονια...κανε ενα σχετικο ψαξιμο.

Επεξ/σία από mphxths
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...