squib Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, johnnys4u είπε Απ'οτι ξέρω το υγρό πιάτων "καταστρέφει" το χρώμα του αυτοκινήτου επειδή ειναι ισχυρό για να διαλύει τα λιπη/ξεραμενα φαγητα. Το πιθανοτέρο είναι με τον καιρό να χάσει την γυαλάδα του. Συνήθως χρησιμοποιείται για να αφαιρέσεις μόνο το κερί απο το αμάξωμα. Σε άλλες χρήσεις φαντάζομαι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. εγώ είχα ρετσίνι από νερατζιά κολλημένο παντού καθως ήταν παρκαρισμένο έτσι για 1 μήνα. Θέλει καλο ξέπλυμα είναι γεγονός και καθόλου συχνή χρήση. 1
athan Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Καλημέρα, χαζή ερώτηση ! Το λάστιχο που έρχεται απο τη βρύση πως συνδέεται? Το δικό μου δε χωράει, και επίσης βλέπω σε κατι βίντεο ενα «ανταπτοράκι» βιδωτο? Υπαρχει περίπτωση να λείπει κατι απτή συσκευασία ? Δε νομίζω. Ευχαριστώ !
dreaming123 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Ναι λείπει. Πρέπει να πάρεις ένα ανταπτορα να βάλεις στο λάστιχο ώστε να κουμπώσει στο πλύσιμο.1€ κοστίζει. 1
beamex Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μπορείς να πάρεις και ταχυσυνδέσμους για να το συνδέεις με μια κίνηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα