kavouras Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Εδώ είναι ο τρόπος που προτείνει η nilfisk για την αποθήκευση. Επειδή με έχουν μπερδέψει οι εικόνες αυτές με τις οδηγίες της nilfisk, παραθέτω το κείμενο που έχουν στο manual: F Ολοκλήρωση χρήσης και αποθήκευση: Πάντοτε μετά τη χρήση: Σβήστε το μηχάνημα. Αδειάστε το μηχάνημα και τα αξεσουάρ από το νερό για να αποφύγετε τυχόν βλάβες από παγετό. Αφαιρέστε το φις από την πρίζα. Αποσυνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα εισόδου νερού. Τυλίξτε το καλώδιο τροφοδοσίας και τον εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης – για να αποφύγετε την πρόκληση φθοράς στο καλώδιο, στον εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης και στα εξαρτήματα. Κατά την αποθήκευση, το μηχάνημα πρέπει να είναι προστατευμένο από τον παγετό. Ακολουθήστε τις εικόνες στο F. Επειδή όμως και αυτές οι οδηγίες πιο πολύ μπερδεύουν παρά βοηθάνε και επειδή και εγω είχα μπερδευτεί στην αρχή με αυτές τις οδηγίες(απορώ ποιοι φτιάχνουν τις εικόνες και γράφουν τα κείμενα!), κάνω μια προσπάθεια αναλυτικής επεξήγησης των οδηγιών, ελπίζω να βοηθήσει κάποιους: Ολοκλήρωση χρήσης και αποθήκευση: 1. Κλείνουμε την παροχή νερού (βρύση) και αποσυνδέουμε το λάστιχο απο τη βρύση(εικόνα F1.1) 2. Γυρίζουμε το διακόπτη του μηχανήματος απο το 1 στο 0. (εικόνα F1.3) 3. Πατάμε τη σκανδάλη ώστε να φύγει μια ποσότητα νερού απο το μηχάνημα. (εικόνα F1.4) 4. Αφαιρούμε το σωλήνα παροχής νερού που είναι συνδεδεμένος πάνω στο μηχάνημα. (εικόνα F1.6) 5. Αποσυνδέουμε το πιστόλι απο τον εύκαμπτο σωλήνα (εκόνα F1.7) 6. Γυρίζουμε το διακόπτη του μηχανήματος απο το 0 στο 1. (εικόνα F1.8), και περιμένουμε να φύγει όλο το νερό που έχει μείνει μέσα στο μηχάνημα (εικόνα F1.9) 7. Γυρίζουμε το διακόπτη του μηχανήματος απο το 1 στο 0, το βγάζουμε απο την πρίζα, αφήνουμε τα εξαρτήματα να στραγγίξουν απο το νερό, αποθηκεύουμε το μηχάνημα. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από kavouras
ultimamage Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 57 λεπτά πριν, dreaming123 είπε Σαμπουάν, απορρυπαντικό για καλό αφρό τι χρησιμοποιείται; Γιατί καλό ο αφροποιητης αλλά θα θέλει και το κατάλληλο υλικό για να βγει καλό αποτέλεσμα Δοκίμασε αυτό. Γενικά στην Ελλάδα δεν έχουμε και πολλές επιλογές. https://www.skroutz.gr/s/11875613/Chemical-Guys-Honeydew-Snow-Foam-Auto-Wash-Cleanser-473ml.html. Για πολύ αφρό μέτρα το σαπούνι ο αφροποιητης αλλά και η πίεση του μηχανήματος. Όσο πιο αδύναμο τόσο λιγότερο. Αλλά πάλι κάνει δουλειά. Το έγραψα και σε προηγούμενο ποστ. Ο αφροποιητης της nilfisk είναι μια χαρά και οικονομικός + εγώ που χρειαστηκα ένα ανταλλακτικό είχαν κ με εξυπηρέτησαν. Έφυγε από μέσα το mesh όπως το καθάριζα και το έχασα.
alex19871987 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, ultimamage είπε εχω παρει αυτον https://www.skroutz.gr/s/14221565/Nilfisk-C-C-Super-Foam-Sprayer-128500938.html και εναν απο aliexpress. o nilfisk ειναι μια χαρα αλλα μη περιμένεις αφρο παρα πολυ παχυ σαν ξυρισματος οπως κατι βιντεο στο youtube. θελει μεγαλη πιεση για να βγει ετσι. Αλλα και παλι ειναι καλος και κανει δουλιτσα. Βεβαια δεν τον εχω δοκιμασει με σαπουνι που ειναι αποκλειστικα για foam lancher. Για να δεις αφρό πάρε πιο καλό αφροποιητη.εχω και στο λέω με σιγουριά.το μηχάνημα είναι πολύ καλό με μεταλλική αντλία σε σχέση με πλαστικές των άλλων σε αυτά τα λεφτά.
ultimamage Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Για να δεις αφρό πάρε πιο καλό αφροποιητη.εχω και στο λέω με σιγουριά.το μηχάνημα είναι πολύ καλό με μεταλλική αντλία σε σχέση με πλαστικές των άλλων σε αυτά τα λεφτά. Οι καλοί αφροποιητης κοστίζουν σε σχέση με αυτόν στα 18 ευρώ. Εσύ ποιόν έχεις πάρει?
alex19871987 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, ultimamage είπε Οι καλοί αφροποιητης κοστίζουν σε σχέση με αυτόν στα 18 ευρώ. Εσύ ποιόν έχεις πάρει? Foam lance πάτα στο ebay..με κάνα 35αρι παίρνεις καλό.ψαξε και YouTube 1
aspirini Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Themos3 είπε Επειδή ψάχνομαι για τέτοιο εργαλείο μέχρι το 100άρικο παίζει κάτι καλύτερο? Εαν δεν το βιαζεσαι περιμενε να παρεις του lidl οταν βγει .Οχι τα black and decker τα αλλα τα κιτρινα parkside λεγονται.και πολυ καλα κ 3 χρονια εγγυηση . 2
pankostas Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, kavouras είπε Επειδή με έχουν μπερδέψει οι εικόνες αυτές με τις οδηγίες της nilfisk, παραθέτω το κείμενο που έχουν στο manual: F Ολοκλήρωση χρήσης και αποθήκευση: Πάντοτε μετά τη χρήση: Σβήστε το μηχάνημα. Αδειάστε το μηχάνημα και τα αξεσουάρ από το νερό για να αποφύγετε τυχόν βλάβες από παγετό. Αφαιρέστε το φις από την πρίζα. Αποσυνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα εισόδου νερού. Τυλίξτε το καλώδιο τροφοδοσίας και τον εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης – για να αποφύγετε την πρόκληση φθοράς στο καλώδιο, στον εύκαμπτο σωλήνα υψηλής πίεσης και στα εξαρτήματα. Κατά την αποθήκευση, το μηχάνημα πρέπει να είναι προστατευμένο από τον παγετό. Ακολουθήστε τις εικόνες στο F. Επειδή όμως και αυτές οι οδηγίες πιο πολύ μπερδεύουν παρά βοηθάνε και επειδή και εγω είχα μπερδευτεί στην αρχή με αυτές τις οδηγίες(απορώ ποιοι φτιάχνουν τις εικόνες και γράφουν τα κείμενα!), κάνω μια προσπάθεια αναλυτικής επεξήγησης των οδηγιών, ελπίζω να βοηθήσει κάποιους: Ολοκλήρωση χρήσης και αποθήκευση: 1. Κλείνουμε την παροχή νερού (βρύση) και αποσυνδέουμε το λάστιχο απο τη βρύση(εικόνα F1.1) 2. Γυρίζουμε το διακόπτη του μηχανήματος απο το 1 στο 0. (εικόνα F1.3) 3. Πατάμε τη σκανδάλη ώστε να φύγει μια ποσότητα νερού απο το μηχάνημα. (εικόνα F1.4) 4. Αφαιρούμε το σωλήνα παροχής νερού που είναι συνδεδεμένος πάνω στο μηχάνημα. (εικόνα F1.6) 5. Αποσυνδέουμε το πιστόλι απο τον εύκαμπτο σωλήνα (εκόνα F1.7) 6. Γυρίζουμε το διακόπτη του μηχανήματος απο το 0 στο 1. (εικόνα F1.8), και περιμένουμε να φύγει όλο το νερό που έχει μείνει μέσα στο μηχάνημα (εικόνα F1.9) 7. Γυρίζουμε το διακόπτη του μηχανήματος απο το 1 στο 0, το βγάζουμε απο την πρίζα, αφήνουμε τα εξαρτήματα να στραγγίξουν απο το νερό, αποθηκεύουμε το μηχάνημα. Άρα τελικά καλό είναι να βγαίνει όλο το νερό από μέσα σύμφωνα με τις οδηγίες. Θα το κάνω έτσι από εδώ και πέρα. Εγώ έχω αγοράσει το valvet pro snow foam, πολύ καλό! Αφροποιητη πήρα αυτό https://m.aliexpress.com/item/32477674339.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0s.9042311.0.0.76804c4dWR0lNu αλλά ήταν πιο φτηνό γύρω στα 17€.
dionysg Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Για να δειτε αποτελεσματα απο foam lance παραγγειλετε και orifice 1.0 η 1.1mm απο ali γιατι ερχονται με 1.25mm η 1.5mm που θελουν μεγαλη παροχη για να βγαλουν ικανοποιητικο αφρο. Σε ενα PA ιταλικο που εχω με 1.25mm και το nilfisk 110 βγαινει πολυ νερουλος ο αφρος. Παρηγγειλα 1 και 1.1 mm να δοκιμασω Πχ 1mm Αν και το δικο μου το c110 ειναι πιο παλιο να πω πως καλυτερα να ανεβειτε κατηγορια. Πλεον αναβοσβηνει ο κινητηρας χωρις να παταω την σκανδαλη καθε 1-2 λεπτα. Το επιμαχο ανταλλακτικο ειναι ενα πλαστικο μπουλονι με ενα σαν φλοτερ εσωτερικα που δινει εντολη σε διακοπτη να ανοιξει ο κινητηρας. Δεν ξεβιδωνει με τιποτα απο τα αλατα παρα μονο χαλαει το κεφαλι της βιδας. Σχεδιαστηκε με ημερομηνια ληξης. Τωρα περιμενω ποτε θα καταληξει ο ασθενης Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από dionysg 1
spaek Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Σε σχέση με τα πιεστικά της Bosch, πως είναι αυτά της Nilfisk?
squib Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μετά από 100τμ βεράντσας και 3 αυτοκίνητα μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Οκ δεν είναι πολύ δυνατό αλλα πιστεύω ότι για τα χρήματα του είναι οκ. Στον αφροποιητή έκανα καφρίλα και έβαλα καθαριστικό πιάτων για επαγγελματικό πλυντήριο οπότε έγινε χαμός στον αφρό. 1
johnnys4u Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, squib είπε Μετά από 100τμ βεράντσας και 3 αυτοκίνητα μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Οκ δεν είναι πολύ δυνατό αλλα πιστεύω ότι για τα χρήματα του είναι οκ. Στον αφροποιητή έκανα καφρίλα και έβαλα καθαριστικό πιάτων για επαγγελματικό πλυντήριο οπότε έγινε χαμός στον αφρό. εγω παρέλαβα την Πέμπτη 21/5 αλλά δεν το έχω ανοιξει ακόμα. Ελεγα να δοκιμάσω με Tide για τα μπαλκόνια, νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος που σκεφτόμουν καφρίλα. 1
ρεσπεψτ Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Στις 19/5/2020 στις 1:05 ΜΜ, paylidis είπε πηρα με 50 ενα αντιστοιχο black & decker απο το Lidl, αν εξαιρεσεις τον υπερβολικα πολυ θορυβο το βρηκα μια χαρα σε πλυσιμο μπαλκονιου/τεντών, αυλής και αυτοκινητου... οκ επαγγελματικό δεν ειναι αλλα για την τιμή του μια χαρά ειναι... Και εγώ το τσιμπισα αυτό και ξήλωσα το χρώμα από τον προφυλακτήρα.... Δύναμη έχει προσωπικά μια χαρά δουλειά μ κάνει απλά θα προτιμούσα να έβγαζε ζεστό νερό...
paylidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 41 λεπτά πριν, ρεσπεψτ είπε Και εγώ το τσιμπισα αυτό και ξήλωσα το χρώμα από τον προφυλακτήρα.... Δύναμη έχει προσωπικά μια χαρά δουλειά μ κάνει απλά θα προτιμούσα να έβγαζε ζεστό νερό... Για ζεστό νερό κ σωστό μηχάνημα ξεκινας από χιλιάρικο κ βλέπουμε !! 1
Dimg19 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αν βάζουμε υγρό πιάτων (συμπυκνωμένο) στον αφροποιητη και το αραιώνουμε με νερό θα έχουμε κανένα θέμα? Παίζοντας με την αναλογία ίσως έχουμε καλό αποτέλεσμα. Λέω εγώ τώρα... 😅😅 Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από Dimg19
johnnys4u Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Dimg19 είπε Αν βάζουμε υγρό πιάτων (συμπυκνωμένο) στον αφροποιητη και το αραιώνουμε με νερό θα έχουμε κανένα θέμα? Παίζοντας με την αναλογία ίσως έχουμε καλό αποτέλεσμα. Λέω εγώ τώρα... 😅😅 Απ'οτι ξέρω το υγρό πιάτων "καταστρέφει" το χρώμα του αυτοκινήτου επειδή ειναι ισχυρό για να διαλύει τα λιπη/ξεραμενα φαγητα. Το πιθανοτέρο είναι με τον καιρό να χάσει την γυαλάδα του. Συνήθως χρησιμοποιείται για να αφαιρέσεις μόνο το κερί απο το αμάξωμα. Σε άλλες χρήσεις φαντάζομαι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2020 από johnnys4u
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα