panosx72 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, dimitris_dimos είπε #Aliexpress € 21,49 | MJJC New Foam Lance For Nilfisk Rounded Fitting for Nilfisk, Gerni, Stihle Pressure Washers New type snow foam lance 2017 https://a.aliexpress.com/_d6kgOB1 Λίγο off-topic, αλλα επειδή εχω και εγώ ενα nilfisk και ψάχνομαι για αφροποιητή, το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο?
asemnos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Εχω το συγκεκριμενο πιεστικο εδω και 1 χρονο περιπου, αγορασμενο απο eshop στα 80Ε αν θυμαμαι καλα. Πλενω τα αμαξια, αυλες, μπαλκονια, τοιχους, χαλια. VFM αγορα σιγουρα, ακρως ικανοποιημενος.
papars Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Το έχω από το 2012 από την εποχή με τα δωρεάν μεταφορικά του Amazon. €78,50 το είχα πάρει με διάφορα δώρα. Το βρίσκω αδύναμο στο καθάρισμα δαπέδου - που ήταν και ο αρχικός λόγος που το πήρα. Για άλλες δουλειές OK. Για να καταλάβετε τη δύναμη, βάρεσα κατά λάθος το πόδι παιδιού που έτυχε να περάσει την ώρα που το δούλευα και ούτε που κοκκίνισε. (μέχρι να καταλάβω ότι δεν έγινε ζημιά βέβαια με είχε πιάσει πανικός) Τώρα κοιτάω για κάτι πιο δυνατό.
swtos_chem Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pankostas είπε To 2ο αναιρεί το 1ο. Γιατί αν κλείσεις πρώτα το νερό όπως λες και πατάς την σκανδάλη , τότε θα δουλεύει η αντλία χωρίς νερό μέσα για λίγο. Δηλαδή αυτό που θέλεις να αποφύγεις στο 1ο βήμα. Μήπως πρέπει να αφήνουμε λίγο νερό μέσα στο μηχάνημα? Ότι βγαίνει δηλαδή με το πάτημα της σκανδάλης , αλλά με κλειστό τον διακόπτη του πιεστικού? Στην πρώτη περίπτωση δουλεύει άδειο και ξαφνικά θα "χτυπήσει" μόλις έρθει το νερό Στη δεύτερη απλά θα δουλέψει άδειο για λίγο.. δε γίνεται να το αποφύγεις αυτό δυστυχώς (ούτως η άλλως αυτό το κάνεις όταν είναι να το αποθηκεύσεις, όχι στα άνοιξε κλείσε) Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από swtos_chem
DownUNDERground Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, panosx72 είπε Λίγο off-topic, αλλα επειδή εχω και εγώ ενα nilfisk και ψάχνομαι για αφροποιητή, το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο? Όλοι όσοι ασχολούνται με car detailing αυτόν συστήνουν. 2
dimitris_dimos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, panosx72 είπε Λίγο off-topic, αλλα επειδή εχω και εγώ ενα nilfisk και ψάχνομαι για αφροποιητή, το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο? Ναι τον έχω σε ένα Karcher K5 εδώ και κάποια χρόνια και βγάζει πολύ καλό αφρό. 1
pankostas Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, swtos_chem είπε Στην πρώτη περίπτωση δουλεύει άδειο και ξαφνικά θα "χτυπήσει" μόλις έρθει το νερό Στη δεύτερη απλά θα δουλέψει άδειο για λίγο.. δε γίνεται να το αποφύγεις αυτό δυστυχώς (ούτως η άλλως αυτό το κάνεις όταν είναι να το αποθηκεύσεις, όχι στα άνοιξε κλείσε) Κατάλαβα φίλε μου. Απλώς κάποιοι προτείνουν όταν τελειώσουμε , το βάζουμε off, πατάμε τη σκανδάλη οπότε συνεχίζει να τρέχει νερό και ταυτόχρονα κλείνουμε τη βρύση και συνεχίζουμε να πατάμε σκανδάλη μέχρι να τελειώσει το νερό. Σε αυτή τη περίπτωση δεν αδειάζει το νερό απο μέσα , αλλά δεν υπάρχει καθόλου πίεση. Κάποιοι θεωρούν αυτή τη λύση καλύτερη από αυτή που έγραψες. Άλλοι όχι. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη. 1
evkar Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 καλή προσφορά , δεδομένου ότι στο κάτω καμμάτι της αγοράς η nilfisk είναι μονόδρομος . Μεταλλική αντλία , που είναι σημαντικό , καλή ποιότητα κατασκευής για enty lvl μηχάνημα . Αν τηρηθούν οι κανόνες λειτουργίας δεν θα έχετε θέμα. Όλα τα πλυστικά τα λειτουργούμε με συνεχή ροή νερού , ανοίγουμε πρώτα τη βρύση , φεύγει ο αέρας από το λάστιχο και μετά το συνδέουμε με το μηχάνημα , και αφού τα έχουμε κάνει όλα αυτά μετά το συνδέουμε με το ρεύμα και πατάμε το κουμπί on off. Μετά τη λειτουργία αδειάζουμε το πλυστικό από υπολείμματα νερού γέρνοντάς το πίσω μπρος. Από κάτι kaercher , και λοιπές ιστορίες , το συγκεκριμένο είναι πολύ καλύτερο. Αν πάντως επιένετε για Kaercher , μόνο τα επαγγελματικά της σε τιμές πάνω από 400-500 ανταποκρίνονται πλέον στο παλιό καλό όνομα της εταιρείας. 1
Themos3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Επειδή ψάχνομαι για τέτοιο εργαλείο μέχρι το 100άρικο παίζει κάτι καλύτερο?
swtos_chem Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, pankostas είπε Κατάλαβα φίλε μου. Απλώς κάποιοι προτείνουν όταν τελειώσουμε , το βάζουμε off, πατάμε τη σκανδάλη οπότε συνεχίζει να τρέχει νερό και ταυτόχρονα κλείνουμε τη βρύση και συνεχίζουμε να πατάμε σκανδάλη μέχρι να τελειώσει το νερό. Σε αυτή τη περίπτωση δεν αδειάζει το νερό απο μέσα , αλλά δεν υπάρχει καθόλου πίεση. Κάποιοι θεωρούν αυτή τη λύση καλύτερη από αυτή που έγραψες. Άλλοι όχι. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη. Για ενδιάμεσες χρήσεις ίσως είναι καλύτερα αυτό που προτείνεις. Και όταν θες να το αποθηκεύσεις για αρκετό καιρό να το ζορίζεις λίγο να αδειάσει εντελώς Θα το έχω υπόψη μου και αυτό, θενξ!
achilles_g_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Εδώ είναι ο τρόπος που προτείνει η nilfisk για την αποθήκευση. 1
nebtios Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 22 ώρες πριν, ultimamage είπε Για την τιμή του είναι μια χαρά. Πλένεις άνετα αμάξι μηχανή μπαλκόνια κτλ. Έχει 2 κεφαλές που η μία κάνει πολύ δυνατή την εκτόξευση του νερού και δεν κάνει για αμάξι... Με την κανονική είσαι μια χαρα. Ο αφροποιητης που έρχεται μαζί με το σετακι είναι για πέταμα αλλά μπορείς να παρεις ονλαιν κάποιον άλλο με κανένα 10ρικο(κινεζομαγαζα). εχεις να προτίνεις κανενα αφροποιητή απο έξω ?
squib Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Πήρα ένα τμχ και εγώ με παραλαβή από το κατάστημα. Εντυπώσεις μετά το ΣΚ που θα γίνει χρήση σε βεράντες.
dreaming123 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Σαμπουάν, απορρυπαντικό για καλό αφρό τι χρησιμοποιείται; Γιατί καλό ο αφροποιητης αλλά θα θέλει και το κατάλληλο υλικό για να βγει καλό αποτέλεσμα.
nosstrom Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Stavmitsos είπε Εγώ έδωσα πάντως αυτά τα λεφτά για το Κ2 της karcher και είναι τόσο κακό στο πλύσιμο αυτοκινήτου που σκέφτομαι να το πάω πίσω. 1400W, 110bar κι αυτό. Eχω 3 χρόνια το k4, ήταν το Car kit κιόλας τρομάρα τους, δε μπορώ να πω οτι είμαι ενθουσιασμένος, για τα χρήματα που έδωσα θα μπορούσα να πάρω κάτι στο 1/3 της τιμής. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από nosstrom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα