Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι πληρώνεις παίρνεις μεν, αλλά με 70€ θα την κάνουμε τη δουλειά μας ή θα είναι σαν να στραγγαλίζω τη ροή με το δάχτυλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έδωσα πάντως αυτά τα λεφτά για το Κ2 της karcher και είναι τόσο κακό στο πλύσιμο αυτοκινήτου που σκέφτομαι να το πάω πίσω. 1400W, 110bar κι αυτό. 

Επεξ/σία από Stavmitsos
  • Like 2
Δημοσ.

Για την τιμή του είναι μια χαρά. Πλένεις άνετα αμάξι μηχανή μπαλκόνια κτλ. 

Έχει 2 κεφαλές που η μία κάνει πολύ δυνατή την εκτόξευση του νερού και δεν κάνει για αμάξι...

Με την κανονική είσαι μια χαρα.

Ο αφροποιητης που έρχεται μαζί με το σετακι είναι για πέταμα αλλά μπορείς να παρεις ονλαιν κάποιον άλλο με κανένα 10ρικο(κινεζομαγαζα).

Δημοσ.

πηρα με 50 ενα αντιστοιχο black & decker απο το Lidl, αν εξαιρεσεις τον υπερβολικα πολυ θορυβο το βρηκα μια χαρα σε πλυσιμο μπαλκονιου/τεντών, αυλής και αυτοκινητου... οκ επαγγελματικό δεν ειναι αλλα για την τιμή του μια χαρά ειναι...

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Stavmitsos είπε

Εγώ έδωσα πάντως αυτά τα λεφτά για το Κ2 της karcher και είναι τόσο κακό στο πλύσιμο αυτοκινήτου που σκέφτομαι να το πάω πίσω. 1400W, 110bar κι αυτό. 

40 λεπτά πριν, ultimamage είπε

Έχει 2 κεφαλές που η μία κάνει πολύ δυνατή την εκτόξευση του νερού και δεν κάνει για αμάξι...

Ο αφροποιητης που έρχεται μαζί με το σετακι είναι για πέταμα αλλά μπορείς να παρεις ονλαιν κάποιον άλλο με κανένα 10ρικο(κινεζομαγαζα).

35 λεπτά πριν, paylidis είπε

πηρα με 50 ενα αντιστοιχο black & decker απο το Lidl, αν εξαιρεσεις τον υπερβολικα πολυ θορυβο το βρηκα μια χαρα σε πλυσιμο μπαλκονιου/τεντών, αυλής και αυτοκινητου... οκ επαγγελματικό δεν ειναι αλλα για την τιμή του μια χαρά ειναι...

Άντε να βγάλεις συμπέρασμα 😋

Δημοσ.

Ωραιος TS. Ευχαριστώ. Μόλις πήρα ένα και τσίμπησα και το 4λιτρο σαπουνι με κερί και μαζί με μεταφορικά βγήκε 84,27.

Το καλό με τα NILFISK απ'οτι είχα διαβάσει ειναι πως έχουν μεταλικό δοχείο αντλίας νερού (κάτι τέτοιο) και δεν χαλάει σε σχέση με άλλα τύπου Karcher οπου είναι πλαστικό. 

Περισσότερες πληροφορίες θα δουν οι συμφορουμίτες εδώ:

Οσο για την άμεση διαθεσιμότητα μας βλέπω σε 3-4 βδομάδες να παραλαμβάνουμε καθως γράφει η Leroy: " Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 8-10 εργάσιμες ημέρες."

Βάλε και μερικές μέρες για τον κούριερ. Θα φτάσει στην πόρτα πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα θα παραλάβω λογικά. Το αμάξι έχει να πλυθεί 3 μήνες οπότε θα σας πω εντυπώσεις. 

53 λεπτά πριν, ultimamage είπε

Έχεις κατι να προτείνεις για αφροποιητή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Άντε να βγάλεις συμπέρασμα 😋

To Karcher K2 ειναι γνωστό ότι ειναι μεγαλη σαβουρα... στα ιδια για να μη πω και χειροτερο με οποιοδηποτε κινεζικο μπορει να βρεις...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γενικά ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο (για απλή χρήση πάντα: μπαλκόνια αμάξι κλπ)

Αυτό για τον κάδο είχα διαβάσει κι εγώ και το είχα αγοράσει (στα 80 από Leroy πάλι)

Κατά τη χρήση του (και γενικά τη χρήση πιεστικών) μου είχαν πει να προσέχω 2 πράματα:

1- κατά το ξεκίνημα να φροντίζω να είναι γεμάτο νερό πριν ανοίξω το ρεύμα (πατάς το πιστόλι χωρίς να έχεις ανοίξει το διακόπτη), ώστε να μην δουλεύει η αντλία με αέρα και "κλοτσάει"¨όταν έρθει το νερό και επιβαρύνεται το μηχάνημα

2- όταν είναι να το κλείσω (και να το αποθηκεύσω), κλείνω πρώτα τη βρύση και αφήνω να αδειάσει εντελώς πριν κλείσω το ρεύμα, ώστε να μη μείνει μέσα νερό και είτε το διαβρώσει, είτε αν το αφήσω σε αποθήκη το χειμώνα παγώσει το νερό μέσα και του κάνει ζημιά.

• Like 7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, svizi είπε

Σήμερα θα παραλάβω λογικά. Το αμάξι έχει να πλυθεί 3 μήνες οπότε θα σας πω εντυπώσεις. 

Έχεις κατι να προτείνεις για αφροποιητή;

εχω παρει αυτον https://www.skroutz.gr/s/14221565/Nilfisk-C-C-Super-Foam-Sprayer-128500938.html

και εναν απο aliexpress.

o nilfisk ειναι μια χαρα αλλα μη περιμένεις αφρο παρα πολυ παχυ σαν ξυρισματος οπως κατι βιντεο στο youtube.

θελει  μεγαλη πιεση για να βγει ετσι. 

Αλλα και παλι ειναι καλος και κανει δουλιτσα. Βεβαια δεν τον εχω δοκιμασει με σαπουνι που ειναι αποκλειστικα για foam lancher.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ultimamage είπε

εχω παρει αυτον https://www.skroutz.gr/s/14221565/Nilfisk-C-C-Super-Foam-Sprayer-128500938.html

και εναν απο aliexpress.

o nilfisk ειναι μια χαρα αλλα μη περιμένεις αφρο παρα πολυ παχυ σαν ξυρισματος οπως κατι βιντεο στο youtube.

θελει  μεγαλη πιεση για να βγει ετσι. 

Αλλα και παλι ειναι καλος και κανει δουλιτσα. Βεβαια δεν τον εχω δοκιμασει με σαπουνι που ειναι αποκλειστικα για foam lancher.

Έβαλες τον ειδικό ενεργό αφρό, που είναι για αυτή την δουλειά, και δεν σου έκανε; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε

Έβαλες τον ειδικό ενεργό αφρό, που είναι για αυτή την δουλειά, και δεν σου έκανε; 

ειπα οτι κανει αφρο αλλα 1 δεν το δοκιμασα με σαπουνι που ειναι για φοουμ λανσερ και 2 ειπα οτι ,οτι και σαπουνι να βαλεις δεν θα βγαλει παχυ σαν αφρο ξυρισματος λογο της χαμηλης πιεσης.

τυπου τοσο παχυ δες στο 0:20 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, swtos_chem είπε

Γενικά ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο (για απλή χρήση πάντα: μπαλκόνια αμάξι κλπ)

Αυτό για τον κάδο είχα διαβάσει κι εγώ και το είχα αγοράσει (στα 80 από Leroy πάλι)

Κατά τη χρήση του (και γενικά τη χρήση πιεστικών) μου είχαν πει να προσέχω 2 πράματα:

1- κατά το ξεκίνημα να φροντίζω να είναι γεμάτο νερό πριν ανοίξω το ρεύμα (πατάς το πιστόλι χωρίς να έχεις ανοίξει το διακόπτη), ώστε να μην δουλεύει η αντλία με αέρα και "κλοτσάει"¨όταν έρθει το νερό και επιβαρύνεται το μηχάνημα

2- όταν είναι να το κλείσω (και να το αποθηκεύσω), κλείνω πρώτα τη βρύση και αφήνω να αδειάσει εντελώς πριν κλείσω το ρεύμα, ώστε να μη μείνει μέσα νερό και είτε το διαβρώσει, είτε αν το αφήσω σε αποθήκη το χειμώνα παγώσει το νερό μέσα και του κάνει ζημιά.

To 2ο αναιρεί το 1ο. Γιατί αν κλείσεις πρώτα το νερό όπως λες και πατάς την σκανδάλη , τότε θα δουλεύει η αντλία χωρίς νερό μέσα για λίγο. Δηλαδή αυτό που θέλεις να αποφύγεις στο 1ο βήμα.

Μήπως πρέπει να αφήνουμε λίγο νερό μέσα στο μηχάνημα? Ότι βγαίνει δηλαδή με το πάτημα της σκανδάλης , αλλά με κλειστό τον διακόπτη του πιεστικού?

Επεξ/σία από pankostas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...