Προς το περιεχόμενο

iPhone 11 vs iphone Xs Max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Παλικάρια μου εγώ δεν ξέρω πολλά πάνω στα κινητά... Θα ήθελα απλά να ακούσω κάποια συμβουλή για ποιο από τα δύο να επιλέξω... Με ενδιαφέρει η μπαταρία και η κάμερα κυρίως... Βέβαια διαβάζω για διάφορες στην ανάλυση οθόνης. .. Εν πάση περιπτώσει σκοπεύω να το πάρω μεταχειρισμένο μέσα από εδώ μόλις βρω την κατάλληλη ευκαιρία! Οπότε θα ήθελα αν ήξερε κάποιος έτσι να μου πρότεινε ποιο να διαλεξω! Δίνω μεχρι 600-650! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 

Δημοσ.

αν σε ενδιαφερει μπαταρια και καμερα τοτε πρεπει να παιρνεις καθε φορα το μεγαλυτερο και το πιο τελευταιο μοντελο

Δημοσ.

Αδερφέ μου αν μου περισσευαν θα έπαιρνα το τελευταίο το μεγάλο! Αλλά δίνω μεχρι 650 κατοσταρικα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Mize21 είπε

Αδερφέ μου αν μου περισσευαν θα έπαιρνα το τελευταίο το μεγάλο! Αλλά δίνω μεχρι 650 κατοσταρικα

Εγώ θα σου πρότεινα να πας για το 11 στο BestPrice απο NetMobile που έχω πάρει πολλές φορές και ήταν όλες πολύ καλές έχει αν θυμάμαι καλά γύρω στα 650 με 655 καπού εκεί το έχω δει τελευταία. Η μπαταρία του είναι απλά φοβερή καθώς και η κάμερα είναι άριστη και θα σε ευχαριστήσει στο 100%!

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, paolo.catti είπε

Εγώ θα σου πρότεινα να πας για το 11 στο BestPrice απο NetMobile που έχω πάρει πολλές φορές και ήταν όλες πολύ καλές έχει αν θυμάμαι καλά γύρω στα 650 με 655 καπού εκεί το έχω δει τελευταία. Η μπαταρία του είναι απλά φοβερή καθώς και η κάμερα είναι άριστη και θα σε ευχαριστήσει στο 100%!

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον φιλαράκι μου! Και εγώ προς το 11 κλείνω! Θα κοιτάξω το site που μου είπες να 'σαι καλά! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Καλυτερη μπαταρια και καμερα εχει το 11ρι,αρα ευκολη επιλογη :)

Νομίζω λύθηκε γρήγορα το πρόβλημα μου χάχα να είστε καλά όλοι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Mize21 είπε

Νομίζω λύθηκε γρήγορα το πρόβλημα μου χάχα να είστε καλά όλοι 

Αν σε ενδιαφέρει μόνο η κάμερα και η μπαταρία είναι εύκολη επιλογή το 11.

Αν όμως σε ενδιαφέρει η οθόνη πας σίγουρα  σε xs max. Μεγαλύτερη οθονη,τεχνολογίας  led και με πολυ καλύτερη ανάλυση. 

Επίσης το xs max εχει μικρότερα bezels και επίσης 3d touch που δεν έχει το 11!

Θα σου πρότεινα να τα δεις και τα δυο από κοντά πριν αποφασίσεις.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, koutsis είπε

Αν σε ενδιαφέρει μόνο η κάμερα και η μπαταρία είναι εύκολη επιλογή το 11.

Αν όμως σε ενδιαφέρει η οθόνη πας σίγουρα  σε xs max. Μεγαλύτερη οθονη,τεχνολογίας  led και με πολυ καλύτερη ανάλυση. 

Επίσης το xs max εχει μικρότερα bezels και επίσης 3d touch που δεν έχει το 11!

Θα σου πρότεινα να τα δεις και τα δυο από κοντά πριν αποφασίσεις.

Χμμ εφικτό αυτό έχω φιλαράκια που έχουν και τα δύο! Για να καταλάβεις πόσο δεν ξέρω δεν έχω ιδέα τι είναι τα bezels και το 3d touch! Παρόλα αυτά θα το κοιτάξω και θα αποφασίσω... Ευχαριστώ φίλε μου! 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mize21 είπε

Χμμ εφικτό αυτό έχω φιλαράκια που έχουν και τα δύο! Για να καταλάβεις πόσο δεν ξέρω δεν έχω ιδέα τι είναι τα bezels και το 3d touch! Παρόλα αυτά θα το κοιτάξω και θα αποφασίσω... Ευχαριστώ φίλε μου! 

Χα χα, οκ αφού δεν ξέρεις καν τι είναι μην σε απασχολεί τόσο.

Λοιπόν για να τα κάνω ξεκάθαρα, το 11 έχει καλύτερη μπαταρία και το xs max καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη. 

Κάποια άλλη σημαντική διαφορά δεν θα προσέξεις σε καθημερινή χρήση .

Διαλέγεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο και παίρνεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...