Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Να ενημερώσω πως η Apple μου αντικατέστησε το δεξί airpod pro μετά από έναν περίεργο ήχο που εμφανίστηκε και τον άκουγα όταν περπατούσα ή γενικότερα κουνούσα το κεφάλι μου! Ο ήχος αυτός γινόταν αντιληπτός μόνο όταν δεν έπαιζε κάποιο κομμάτι ή όταν η ένταση της μουσικής δεν ηταν δυνατή και έμοιαζε σαν ένα πολύ χαμηλό "κλικ" όπως όταν μερικές φορές δεν εφαρμόζει σωστά ένα tip σιλικόνης στο αφτί και σε κάθε κίνηση κάπου κολλάει και ξεκολλάει. Επίσης ο ήχος εμφανιζόταν μόνο όταν το ANC ή το transparency mode ήταν ενεργά και εξαφανιζόταν όταν όλα ήταν στο off και άκουγες απλά μουσική όπως με τα "απλά" airpods. Ταυτόχρονα όταν εμφανίστηκε αυτό, παρατήρησα πως δεν περνούσε με επιτυχία το test εφαρμογής στα αφτιά που κάνει το iphone και εμφάνιζε μήνυμα πως δεν εφαρμόζουν σωστά, ενώ προφανώς 6 μήνες τώρα που τα χρησιμοποιώ δεν άλλαξα τίποτα στα settings ή στα tips σιλικόνης που χρησιμοποιώ. Ο ήχος αυτός θύμιζε το "μεταλλικό κλικ κλικ" των sony wf-1000xm3 κάθε φορά που περπατούσα με το noice canceling ενεργό! Η διαφορά βέβαια ήταν πως η Sony στο έλεγε αυτό από την αρχή μιας και στο βιβλίο των οδηγιών ανέφερε πως μερικές φορές είναι φυσιολογικό να ακούς έναν τέτοιο ήχο ενώ κινείσαι και δεν ακούς μουσική ή είναι σε χαμηλή ένταση κλπ και πως είναι φυσιολογικό λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών του Noice canceling... Ψάχνοντας λοιπόν τα πάντα και διαβάζοντας εκατοντάδες άλλες αναφορές χρηστών στα forums της Apple, διαπίστωσα πως είναι ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε σε πάρα πολλούς και ειδικά μετά την αποτυχημένη αναβάθμιση του firmware που αποσύρθηκε λίγο μετά την εμφάνισή του. Φαίνεται όμως πως αυτό δημιούργησε κάποιο πρόβλημα σε ορισμένες περιπτώσεις που δεν λύθηκε με τις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Συμπτωματικά, παρατήρησα αυτόν τον θορυβο 2 ημέρες πριν βγάλει την τελευταία αναβάθμιση του firmware οπότε και περίμενα πρώτα να αναβαθμιστούν ώστε να δω μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. Τελικά αναβαθμίστηκαν μετά από λίγο αλλά ο ήχος στο δεξί συνέχιζε και μετά το update καθώς και το τεστ εφαρμογής συνέχιζε να αναφέρει πως πρέπει να αλλάξω ear tips κλπ... Οπότε τα πήρα αγκαλιά (🤪) και τα πήγα στο service της Document όπου φάνηκε να κατάλαβαν αμέσως το πρόβλημα που είχα και με ενημέρωσαν πως σε 1-2 ημέρες θα με καλούσαν για να με ενημερώσουν. Όντως με κάλεσαν 2 ημέρες μετά (είχε μεσολαβήσει Σαββατοκύριακο) και μου είπαν να πάω να τα παραλάβω και πως μου είχαν αντικαταστήσει το δεξί airpod. Προφανώς μετά την αλλαγή ο θόρυβος δεν υπάρχει πλέον και το τεστ εφαρμογής ολοκληρώνεται με επιτυχία!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Update: άλλαξα και το αριστερό μιας και μερικές ημέρες μετά άρχισε να κάνει θόρυβο όταν υπήρχε κάποιος συνεχόμενος θόρυβος στο περιβάλλον! Επιτέλους τώρα λειτουργούν όπως στην αρχή... Και πάλι μέσα σε 24 ώρες είχα το νέο ακουστικό. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα παρατράγουδα...
ritualistic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 https://forums.macrumors.com/threads/airpods-pro-rattlegate.2233658/ Ημουν ετοιμος να προχωρησω σε αγορα οταν επεσα πανω σε αυτο εδω και βλεποντας οτι ειναι γενικευμενο το προβλημα μαλλον θα το αφησω... Στις 10/6/2020 στις 9:46 ΠΜ, billdanos είπε Update: άλλαξα και το αριστερό μιας και μερικές ημέρες μετά άρχισε να κάνει θόρυβο όταν υπήρχε κάποιος συνεχόμενος θόρυβος στο περιβάλλον! Επιτέλους τώρα λειτουργούν όπως στην αρχή... Και πάλι μέσα σε 24 ώρες είχα το νέο ακουστικό. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα παρατράγουδα...
alexakos89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Στις 30/6/2020 στις 9:43 ΠΜ, ritualistic είπε https://forums.macrumors.com/threads/airpods-pro-rattlegate.2233658/ Ημουν ετοιμος να προχωρησω σε αγορα οταν επεσα πανω σε αυτο εδω και βλεποντας οτι ειναι γενικευμενο το προβλημα μαλλον θα το αφησω... Εχει λυθει το προβλημα. Και οσοι το εχουν και μετα το τελευταιο update παιρνουν αντικατασταση.
apod1972 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 κάτοχοσ από απριλιο 2020 είμαι υπερ ευχαριστημένοσ. σε σχέση μα τα απλά που είχα και αναγκαστηκα σε αντικατασταση δτα πλαισια τησ εγγυησης..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 On 14/07/2020 at 11:34, alexakos89 said: Εχει λυθει το προβλημα. Και οσοι το εχουν και μετα το τελευταιο update παιρνουν αντικατασταση. Δεν είμαι σίγουρος πως έχει λυθεί 100% τελικά! Και τα νέα που έχω μετά την αντικατάσταση άρχισαν πάλι να μην περνούν το ear test που μέχρι πριν μια βδομάδα γινόταν κανονικά! Τουλάχιστον δεν ακούω -ακόμη- τους γνωστούς ήχους όταν περπατάω... 1
HateMe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα το ίδιο θέμα με τα airpods pro τα οποία αγόρασα τον Μάρτιο. 1 μήνα πριν έκανε ΚΑΙ στα δυο ακουστικά το ίδιο, και το καταλάβαινα με τον τρόπο που το κατάλαβες και εσύ Βέβαια όταν απενεργοποιούσες το noise cancelation η το transparency, σταματούσε ο θόρυβος, όπως έγραψες και εσύ. Πιθανόν λόγω του update που έγινε, μιας και διάβασα ότι παρουσιάστηκε σε πολλούς (Reddit μεριά) , αλλά είχε παρουσιαστεί και μήνες πριν με άλλο update. Τα πήγα iStorm Κολωνάκι και μου έκαναν αντικατάσταση μετά από 2 μέρες και όλα καλά μέχρι στιγμής. Το θέμα είναι πως αν όντως προκαλείται από τα updates, την γ@μήσαμε. Ποιος ξέρει πότε θα ξανα συμβεί το ίδιο. Κάτι άσχετο, όταν μου τα έδωσαν, το S/N το εμφάνιζε με ερωτηματικό, με το που πήραν το τελευταίο update για το spatial audio, εμφανίστηκε κανονικά το S/N. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από HateMe
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 On 29/09/2020 at 05:31, HateMe said: Είχα το ίδιο θέμα με τα airpods pro τα οποία αγόρασα τον Μάρτιο. 1 μήνα πριν έκανε ΚΑΙ στα δυο ακουστικά το ίδιο, και το καταλάβαινα με τον τρόπο που το κατάλαβες και εσύ Βέβαια όταν απενεργοποιούσες το noise cancelation η το transparency, σταματούσε ο θόρυβος, όπως έγραψες και εσύ. Πιθανόν λόγω του update που έγινε, μιας και διάβασα ότι παρουσιάστηκε σε πολλούς (Reddit μεριά) , αλλά είχε παρουσιαστεί και μήνες πριν με άλλο update. Τα πήγα iStorm Κολωνάκι και μου έκαναν αντικατάσταση μετά από 2 μέρες και όλα καλά μέχρι στιγμής. Το θέμα είναι πως αν όντως προκαλείται από τα updates, την γ@μήσαμε. Ποιος ξέρει πότε θα ξανα συμβεί το ίδιο. Κάτι άσχετο, όταν μου τα έδωσαν, το S/N το εμφάνιζε με ερωτηματικό, με το που πήραν το τελευταίο update για το spatial audio, εμφανίστηκε κανονικά το S/N. Για την ώρα πάντως και μετά από το τελευταίο update δεν μου παρυσιάστηκε ξανά το πρόβλημα και περνάνε κανονικά και το ear fit test.
HateMe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, billdanos είπε Για την ώρα πάντως και μετά από το τελευταίο update δεν μου παρυσιάστηκε ξανά το πρόβλημα και περνάνε κανονικά και το ear fit test. Ναι και μένα το ίδιο, πριν το περνούσαν μια στο τόσο. Έχω κολλήσει εν τω μεταξύ και ανα 2 ώρες, κουνάω το κεφάλι σαν άκυρος για να δω αν κάνει τον θόρυβο ΧΑΑΧΧΑΧΑ Κάποιες φορές τώρα βέβαια, μου χάνει την σύνδεση μεταξύ 11 pro max και airpods. Το κάνει στιγμιαία όμως. Τώρα αν φταίει το iOS version, δεν το ξέρω. Αν δω ότι το κάνει και με μελλοντικά updates, ίσως τους στείλω κάποιο mail να τους το αναφέρω. Για κάποιο λόγο χθες, γύρισα σπίτι και είδα πως το αριστερό ακουστικό είχε 77% μπαταρία και το δεξί 4% ενώ άκουγα κανονικά μουσική (και με τα δύο) Σου έχει συμβεί αυτό;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 On 06/10/2020 at 12:59, HateMe said: Ναι και μένα το ίδιο, πριν το περνούσαν μια στο τόσο. Έχω κολλήσει εν τω μεταξύ και ανα 2 ώρες, κουνάω το κεφάλι σαν άκυρος για να δω αν κάνει τον θόρυβο ΧΑΑΧΧΑΧΑ Κάποιες φορές τώρα βέβαια, μου χάνει την σύνδεση μεταξύ 11 pro max και airpods. Το κάνει στιγμιαία όμως. Τώρα αν φταίει το iOS version, δεν το ξέρω. Αν δω ότι το κάνει και με μελλοντικά updates, ίσως τους στείλω κάποιο mail να τους το αναφέρω. Για κάποιο λόγο χθες, γύρισα σπίτι και είδα πως το αριστερό ακουστικό είχε 77% μπαταρία και το δεξί 4% ενώ άκουγα κανονικά μουσική (και με τα δύο) Σου έχει συμβεί αυτό; Τόσο μεγάλη διαφορά όχι, άντε να δω καμιά φορά 3-4% απόκλιση μεταξύ τους στο ποσοστό μπαταρίας. Εκτός αν όσο τα είχες στη θήκη κάποιο δεν είχε καλή επαφή και δεν φόρτισε σωστά πριν τα φορέσεις. 1
HateMe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 15/10/2020 στις 9:45 ΠΜ, billdanos είπε Τόσο μεγάλη διαφορά όχι, άντε να δω καμιά φορά 3-4% απόκλιση μεταξύ τους στο ποσοστό μπαταρίας. Εκτός αν όσο τα είχες στη θήκη κάποιο δεν είχε καλή επαφή και δεν φόρτισε σωστά πριν τα φορέσεις. Ήμουν έξω, δηλαδή τα φορούσα και άκουγα μουσική για ώρες. Μόλις έφτασα σπίτι παρατήρησα πως το 1 ακουστικό είχε 4% και το άλλο 77% Λογικά κάποιο bug η και εγώ δεν ξέρω τι. Περα απο κεινη την μερα, ειναι μια χαρα.
apod1972 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Εμένα μου το έκανε συνέχεια ώσπου έστειλα το αριστερό για αλλαγή στην istorm. το έχουν αυτό το θέμα και τα 1ης και της 2ης γεννιάς.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Καλημερα! Κατοχος 1ης γενιας AirPods απο Ιουλιο 2018 και η μπαταρια τους πλεον δεν βγαζει ουτε 45' κλησης ή μουσικης. Επειδη γυρισα πισω στα καλωδια κ με πιανει ενας πανικος, ξερετε εαν επισκευαζονται ή αλλαζουν μπαταρια;; επισης εχετε καποιο wireless να προτεινετε? (μαξ 50-60ευρο) Χρηση κυριως κλησεις, ή και λιγη μουσικη στο γραφειο. Σας ευχαριστω πολυ!
dimitris2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Έχουμε και επίσημη αναγνώριση του προβλήματος. https://support.apple.com/airpods-pro-service-program-sound-issues Προσωπικά έχω αλλάξει και τα 2 ακουστικά στο διάστημα από Ιούνιο μέχρι Αύγουστο λόγω του «crackling noise». Μάλιστα στη δεύτερη αντικατάσταση ταλαιπωρήθηκα λίγο γιατί το ακουστικό ήρθε με το δεύτερο πρόβλημα που αναγνωρίστηκε, με street noise. Οπότε έγινε αντικατάσταση στην αντικατάσταση 😂
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 28 minutes ago, dimitris2006 said: Έχουμε και επίσημη αναγνώριση του προβλήματος. https://support.apple.com/airpods-pro-service-program-sound-issues Προσωπικά έχω αλλάξει και τα 2 ακουστικά στο διάστημα από Ιούνιο μέχρι Αύγουστο λόγω του «crackling noise». Μάλιστα στη δεύτερη αντικατάσταση ταλαιπωρήθηκα λίγο γιατί το ακουστικό ήρθε με το δεύτερο πρόβλημα που αναγνωρίστηκε, με street noise. Οπότε έγινε αντικατάσταση στην αντικατάσταση 😂 Ακριβώς τα ίδια κι εγώ. Ευτυχώς όμως μετά από όλα αυτά δεν παρατήρησα κάτι περιέργο! Με το τελευταίο update λειτουργούν όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις