Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω έναν καναπέ του οποίου η εταιρεία δεν αποστέλει Ευρώπη. Μου είπαν ότι πελάτες τους δηλώνουν διεύθυνση ΗΠΑ και τους το στέλνουν "freight forwarders".

Έχετε ιδέα για κάτι τέτοιο και πόσο μπορεί να μου πάει για έναν διθέσιο καναπέ?

Επεξ/σία από nickolas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρακτικα σου λενε να δηλωσεις καποια υπηρεσια που παρεχει αμερικανικη διευθυνση και αναλαμβανει να στο προωθησει Ευρωπη. Τωρα τελωνεια και αλλες χρεωσεις πραγματικα δε ξερω πως τις διαχειριζονται...

Προσωπικα το βρισκω τεραστια σπαταλη πορων και χρηματων να αγορασεις διθεσιο καναπε απο ΗΠΑ, απο περιεργεια τι εχει που δε μπορεις να βρεις εντος Ελλαδας ή εστω εντος ΕΕ;

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, asmilon είπε

Προσωπικα το βρισκω τεραστια σπαταλη πορων και χρηματων να αγορασεις διθεσιο καναπε απο ΗΠΑ, απο περιεργεια τι εχει που δε μπορεις να βρεις εντος Ελλαδας ή εστω εντος ΕΕ;

Ξέρω ότι θα είναι άνετος και θα έχει καλή κατασκευή.

Εδώ δύσκολα βρίσκω κάτι παρόμοιο σε κοντινή τιμή (και όχι διπλάσια+)

Οπότε από το να τρέχω σε εκθέσεις να δοκιμάζω και να επιλέξω έναν καναπέ στον οποίον θα έχω κάτσει max 5 λεπτά, γιατί να μην πάω σε κάτι σίγουρο?

Για την ιστορία αναφέρομαι σε αυτόν: https://www.article.com/product/1171/ceni-volcanic-gray-loveseat

• Confused 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι αν συνυπολογίσεις το κόστος των μεταφορικών και του εκτελωνισμού, θα πλησιάσεις το διπλάσιο σε τιμή. Χωρίς να υπολογίζεις τυχόν παραλαβή χτυπημένου/προβληματικού προϊόντος.

Δε νομίζω ότι είναι σωστή ιδέα δυστυχώς αυτό που σκέφτεσαι.

Τον έχεις δοκιμάσει κάπου τον συγκεκριμένο καναπέ και είσαι σίγουρος για την άνεση του και την καλή κατασκευή?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν ζητάς από μια βιοτεχνία να στον ετοιμάσει ; Έχεις κάποια βασικά στοιχεία από φωτογραφίες και διαστάσεις , θα δεις και τα υφάσματα και όλα καλά. 

νομίζω είναι υπερβολή να το εισάγεις ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...