neseser13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 χαιρετε. λοιπον, πριν απο 1 μηνα περιπου εφτιαξα το εξης πισι. ryzen 5 3600 rx 580 phantom gaming 8gb oc 16 gb ram 2x ssd 256gb cv 650 corsair monitor aoc 24' 144hz παρατηρω τα εξης προβληματα: σε διαφορα games οπωσ pubg kai cs , δεν με αφηνει να παιξω το game ανεβαζει θερμοκρασια και κλεινει το game. στο φορτνιτε παιζω σταθερα 120 fps με 73-76 βαθμους. νομιζα οτι ηταν θεμα airflow αλλα εχω βαλει επιπλεον 3 ανεμιστηρακια. το μπορει να φταιει? προβληματικη καρτα γραφικων..? δεν μπορει να τρεξει ουτε to cs ?! εχει κανεισ καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει η εχει κανεις αντιμετωπισει κατι παρομοιο? ευχαριστω. 1
enable_your_mind Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Καλησπερα , τι ακριβως ανεβαζει θερμοκρασια ; gpu , cpu ... κοιτας απο καπου τις θερμοκρασιες και εχεις καταλαβει οτι οφειλεται εκει ; Επισης το κλεινει το game ενοεις οτι κρασαρει και σε γυρναει επιφανεια εργασιας ; Εχεις και καποιο error οταν γινεται αυτο ;
TheMechanic1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν λες ότι ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει? Το έλεγξες κάπως ότι αυτός είναι ο λόγος? Θερμοκρασίες επιπέδου 75 βαθμών είναι αποδεκτές για αυτές τις κάρτες, δεν θα κλείσει το PC. Είναι κάρτα με μεγάλη κατανάλωση, οπότε μόνο οι κορυφαίες υλοποιήσεις πετυχαίνουν χαμηλότερες θερμοκρασίες από αυτό που γραφεις. Επίσης κλεινει το game ή το PC? Δεν είσαι και πολύ ξεκάθαρος. Αν κλείνει απλα το game, το πιθανότερο κάτι κρασαρει και είναι θέμα software (windows, drivers κτλ). Δοκίμασες να ξαναπεράσεις drivers? Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από TheMechanic1
neseser13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, TheMechanic1 είπε Όταν λες ότι ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνει? Το έλεγξες κάπως ότι αυτός είναι ο λόγος? Θερμοκρασίες επιπέδου 75 βαθμών είναι αποδεκτές για αυτές τις κάρτες, δεν θα κλείσει το PC. Είναι κάρτα με μεγάλη κατανάλωση, οπότε μόνο οι κορυφαίες υλοποιήσεις πετυχαίνουν χαμηλότερες θερμοκρασίες από αυτό που γραφεις. Επίσης κλεινει το game ή το PC? Δεν είσαι και πολύ ξεκάθαρος. Αν κλείνει απλα το game, το πιθανότερο κάτι κρασαρει και είναι θέμα software (windows, drivers κτλ). Δοκίμασες να ξαναπεράσεις drivers? οντως δεν ημουν τοσο ξεκαθαρος. ας παρουμε παραδειγμα το csgo. καθως μπαινω στο game οχι ενω στο lobby eimai me 45 C τα ανεμιστηρακια αρχιζουν εντονα και ξαφνικα χανετε το σημα στην οθονη κρασαρει το game και πρεπει να το κλεισω με διαχειριση εργασιων. τις θερμοκρασιες τις βλεπω απο το adrenaline με τη συντομευση alr+r. θεωρω οτι αυτος ειναι ο λογος. δηλαδη η καρτα. οι υπολοιπες θερμοκρασιες μου φαινονται λογικες ενω της gpu με το που μπαινω στα game τρελαινονται.
leros2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, neseser13 είπε οντως δεν ημουν τοσο ξεκαθαρος. ας παρουμε παραδειγμα το csgo. καθως μπαινω στο game οχι ενω στο lobby eimai me 45 C τα ανεμιστηρακια αρχιζουν εντονα και ξαφνικα χανετε το σημα στην οθονη κρασαρει το game και πρεπει να το κλεισω με διαχειριση εργασιων. τις θερμοκρασιες τις βλεπω απο το adrenaline με τη συντομευση alr+r. θεωρω οτι αυτος ειναι ο λογος. δηλαδη η καρτα. οι υπολοιπες θερμοκρασιες μου φαινονται λογικες ενω της gpu με το που μπαινω στα game τρελαινονται. μπορείς να βάλεις μια φώτο απο το σύστημα? Αν γίνεται να φαίνεται το σημείο που είναι τοποθετημένες οι μνήμες
neseser13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, leros2004 είπε μπορείς να βάλεις μια φώτο απο το σύστημα? Αν γίνεται να φαίνεται το σημείο που είναι τοποθετημένες οι μνήμες 1, 3 ειναι οι μνημες κολλητα στο cpu. τις αλλαξα δεν ειδα καμια διαφορα...
nickk0kkav Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δεν έχω καταλάβει στο fortnite παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα ? Η 580 σηκώνει άνετα τα παιχνίδια που παίζεις δε τίθεται θέμα. Αλλά παιχνίδια έχεις δοκιμάσει ? Δε μου κάνει για θέμα hardware για drivers μου κάνει κ εμένα Δες κ αυτό το link https://community.amd.com/thread/241263
neseser13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Δεν έχω καταλάβει στο fortnite παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα ? Η 580 σηκώνει άνετα τα παιχνίδια που παίζεις δε τίθεται θέμα. Αλλά παιχνίδια έχεις δοκιμάσει ? Δε μου κάνει για θέμα hardware για drivers μου κάνει κ εμένα Δες κ αυτό το link https://community.amd.com/thread/241263 Ακριβώς φορτνιτε παίζω άνετα στους ,75 βΑθμους, όλα τα άλλα τα κρασαρει .. δεν κατάλαβα στο άρθρο αν έδωσαν λύση πάντως έχω το ίδιο πρόβλημα και σκέφτομαι είτε είναι θέμα κάρτας η δεν παίρνει κατάλληλη τροφοδοσία
nickk0kkav Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, neseser13 είπε Ακριβώς φορτνιτε παίζω άνετα στους ,75 βΑθμους, όλα τα άλλα τα κρασαρει .. δεν κατάλαβα στο άρθρο αν έδωσαν λύση πάντως έχω το ίδιο πρόβλημα και σκέφτομαι είτε είναι θέμα κάρτας η δεν παίρνει κατάλληλη τροφοδοσία Έδωσαν λύση άλλαξαν τις ρυθμίσεις του driver το ρεύμα που δίνει I "fixed" it again! After spending all of yesterday trying to install Windows 7, I got it to not crash on Windows 10 by putting my clock speed on 1250 mhz and leaving stock voltages. Also I disabled erase settings on startup in afterburner. Add me on steam to play cs Steamcommunity.com/id/ylewiz7pt
panoskatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Στις 19/5/2020 στις 9:51 ΜΜ, nickk0kkav είπε Δεν έχω καταλάβει στο fortnite παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα ? Η 580 σηκώνει άνετα τα παιχνίδια που παίζεις δε τίθεται θέμα. Αλλά παιχνίδια έχεις δοκιμάσει ? Δε μου κάνει για θέμα hardware για drivers μου κάνει κ εμένα Δες κ αυτό το link https://community.amd.com/thread/241263 Μην κοιτάς θερμοκρασίες και λοιπά από το πρόγραμμα της AMD, είναι για κλωτσιές, έχω δει σε κάποιες περιπτώσεις να βγάζει προβλήματα όπως και κρασαρισματα. Βάλε καλύτερα το msi afterburner για να βλέπεις. Αν δεν κάνω λάθος η κάρτα θέλει ένα 6πινο και ένα 8πινο για τροφοδοσία, τα έχεις βάλει και τα δύο? Κάνε ddu σε safe mode και πέρασε τους recommended drivers που δίνει η κόκκινη.
SabbathBloodySabbath Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Αν έχεις τους 20.4.2 δοκίμασε να βάλεις τους 20.2.2.
onty Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Βγήκαν καινούριοι drivers σήμερα. Αυτό που λες μου θυμίζει όταν είχα μια μητρική με drivers all in one Και εμπεριειχαν οδηγούς για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, και όταν έβαζα μετά και τους οδηγούς της Rx580 γίνονταν χαμός. Μπλε οθόνες επανεκκίνησεις κτλ. Μετά έκανα φόρματ έβαζα μόνο της κάρτας γραφικών και τα υπόλοιπα τα έκανα από το Windows update και όλα καλά. Α... Και μια βλακεια atiman που έχει η AMD αρκετά συχνά κρασαρει τα παιχνιδια
Nikostsiaou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Αν το προβλημα ειναι η θερμοκρασια δοκιμασε να κανεις undervolt
Drake27 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Επισης αν ειναι καθαρα θεμα θερμοκρασιας και ειναι εκτος εγγυησης ανοιξε την και αλλαξε παστα. 2
FasTaker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μηπως υπερχρονιζεις την καρτα? Mε την ιδια καρτα οταν ζοριζοταν τραβαγε 80C με υπερχρονισμους. Κοιτα και το τροφοδοτικο, η συγκεκριμεν καρτα τραβαει πολυ ρευμα οταν παιζει στα ορια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα