aigaias Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, themis_81 είπε Σε VDSL ειναι το 10% του down , σε Fiber οχι Καλημέρα και στο fiber είναι το upload στο 10% του download (200Mbps-20Mbps). Έχω wind 200άρι FTTH 1
for4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Ολίγον τι off topic αλλά έχει σχέση και με ΕΕΤΤ. Παρατήρησε κανείς ότι οι τιμές στην τηλεφωνία κινητή και σταθερή έπεσαν εντυπωσιακά με αύξηση των παροχών; Έγινε μετά την ανακοίνωση από τους Φινλανδούς για το καρτέλ; Έχω εντυπωσιαστεί με τις τιμές τους. Μου φαίνονται αφύσικες για αυτούς.
Chocobo Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Τραγικοί ορισμένοι , ως γνωστό το ανθρώπινο μάτι δεν βλέπει πάνω απο 2mbps. Οτιδήποτε πάνω ειναι overkill και τέχνασμα για να μας πάρουν χρήματα. 🤔 2 1
Mastersifu Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Εγω να κανω μια ερωτηση. Οταν παω να συνδεθω στο ιντερνετ κανει το modem για 2 λεπτα κατι σαν παράσιτα και οταν παω να μιλησω στο τηλέφωνο κοβεται η συνδεση μου απο το ιντερνετ γιατι συμβαινει αυτο; Εχω ταχυτητα PSTN 😛
pcos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 ποιες τιμες, εδω ακομα δεν μπορω να βαλω μια απλη Vdsl! ημαρτον δηλαδη
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, themis_81 είπε Άλιμο πάντως μια χαρά πιάνει η 200ρα VDSL (Χαλκός) ευχαριστώ δεν θα πάρω προτιμώ την οπτική ίνα FTTH 100/10 μέχρι να φτάσει στην χώρα μας το πακέτο 1000/100 τότε ίσως αλλάξω πακέτο. Περιοχή Παγκράτι 10 ώρες πριν, themis_81 είπε Σε VDSL ειναι το 10% του down , σε Fiber οχι τα ίδια είναι και σε VDSL και σε FTTH αν θες FTTH 100/100 - 200/200 μόνο η ΙΝΑΛΑΝ δίνει Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από ikorolis
ptwma Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά γιατί γκρινιάζετε;;;;; Εεεεε;;;;; Που δεν έχετε VDSL και αν έχετε παίζει με 18;;;;;;; Ε;;;;; Ημμμμαααρτοοονν ρε εεεελεεεεοςςς; Μόλις βάλουμε οπτικές σε αυτούς που έχουν τώρα Vdsl (με μικρό ήταν το dsl για αυτό έχεις 6mbit , αν ηταν κεφάλαια θα ήταν σαν το MB Επί 8= 48 , στα λέω όμορφα;;;) και περισσέψουν ΚΑΦΑΟ και ρούτερ θα σας δώσουμε, δεν έχουμε για όλους! Έλεος! Κάνουμε ότι μπορούμε! (Και από πίσω στο τηλέφωνο ακούς "Στο ένα μη βάλεις τζατζίκι και δύο κολες ζιρο") Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από ptwma
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, Thresh είπε Δεν μιλάω για VDSL αλλά για πραγματικό FTTH το οποίο παρέχουν οι OTE/Voda/Wind και σε οικιακούς πελάτες, σε ελάχιστες περιοχές/γειτονιές. Ακόμα και σε αυτό είναι 10% του down, ενώ θα μπορούσε να ήταν 100%. Σωστός
axidousgr Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Και να σου δωσουν μεγαλες ταχυτητες τι ? που σε υποχρεωνουν να εχεις τον δικο τους ρουτερ της πλακας ?? Εχω 100αρι απο Wind , με ενα ρουτερ που ειναι για κλωτσιες !! Ουτε καν 5Ghz ssd σαν δευτερο wifi Λοιπον ?
LiquidTroll Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 έχω 50αρα ΟΤΕ, και ευτυχώς πιάνω 50 αλλά τα 100€ το δίμηνο ρε παιδιά δύσκολα χωνεύονται 2
Jts Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, axidousgr είπε Και να σου δωσουν μεγαλες ταχυτητες τι ? που σε υποχρεωνουν να εχεις τον δικο τους ρουτερ της πλακας ?? Εχω 100αρι απο Wind , με ενα ρουτερ που ειναι για κλωτσιες !! Ουτε καν 5Ghz ssd σαν δευτερο wifi Λοιπον ? Αν θες για καλύτερο wifi τουλάχιστον μπορείς να βάλεις ένα access point, οκ κι'άλλο καλώδιο καταλαβαίνω αλλά κάτι γίνεται. Στο θέμα router έχεις δίκιο βέβαια, αν και ο OTE λογικά αφού αφήνει σε Vdsl υποθέτω θα αφήνει και σε ftth, δεν ξέρω αν έχει κανείς εδώ να το επιβεβαιώσει. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από Jts
lion2486 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Ωραία νέα, ζω στον Δήμο Αθηναίων και μόνο η Vodafone μου έβαλε 50άρα (τώρα συγχρονίζω στα 25 αντί για τα 12 στην ADSL) και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο ζεύγος για χρήση. Εννοείται πως αυτό είναι από το Αστικό Κέντρο και δεν έχουμε ακόμα νέα KV, παρόλο που έξω από το σπίτι μου έχουν σκάψει όλες οι εταιρίες και έχουν αφήσει τα μπαλώματα στον δρόμο. Υπέροχα νέα, καλό 2150!
icenex Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δαφνη στο πατρικο πριν μετακομίσω επιανα 11 απο τα 24 της adsl.Μολις πρωτοβγηκε το vdsl αμεσως πηρα τηλεφωνο να βαλω και εφαγα ακυρο λογω μη διαθεσιμοτητας στην περιοχη μου.Τελικα μετακομισα ηλιουπολη περασαν τα χρονια και θυμηθηκαν περυσι να με παρουν τηλεφωνο να μου πουν οτι εγινε διαθεσιμο.Παιζει να περασαν και 10 χρονια απο τοτε μπορει κ.παραπανω δεν θυμαμαι. Με λιγα λογια τέτοιες ταχυτητες δεν περιμενω να δω συντομα το συζηταμε απο 2030 κ βλεπουμε.
jmirko15 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, for4 είπε Ολίγον τι off topic αλλά έχει σχέση και με ΕΕΤΤ. Παρατήρησε κανείς ότι οι τιμές στην τηλεφωνία κινητή και σταθερή έπεσαν εντυπωσιακά με αύξηση των παροχών; Έγινε μετά την ανακοίνωση από τους Φινλανδούς για το καρτέλ; Έχω εντυπωσιαστεί με τις τιμές τους. Μου φαίνονται αφύσικες για αυτούς. Εμένα ίδιες τραγικές μου φαίνονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα