Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Καλησπερα. Θελω στο σπιτι που θα μεινο να μη βαλο καινουργια τηλεφωνικη συνδεση και να παιρνω internet απο το δημαρχειο της πολης μου που ειναι σε αποσταση μολις 150μ επειτα απο αναζητηση κατεληξα σε αυτο https://www.bestprice.gr/item/2153554546/tp-link-tl-wa7210n.html αυτο βγάζει σε ethernet και θελω να συνδεσω το imac και την smart tv που εχω μπορω με το ethernet να το συνδεσω σε power line για να συνδεσω ενσυρματα τις 2 συσκευες ή εκει που βγάζει ethernet na balo https://www.skroutz.gr/s/19604178/Xiaomi-Mi-Router-4A-Gigabit-Version.html K=kai na ta sindeso me powerline τις 2 συσκευες μου? Αξιζει η αγορα αυτης της κεραιας? Απο το μπαλκόνι μου βλεπω το δημαρχειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Στα 150 μέτρα το θεωρώ αδύνατο να πιάσεις Ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 το Δημαρχειο εχει βαλει εξωτερικη κεραια η απο το ρουτερ του πιανεις??? εχεις οπτικη επαφη ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Αν το Δημαρχειο εχει βαλει εξτρα κεραια υψηλης εκπομπης απολαβης μπορεις. Αλλιως οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Από το να δώσεις πεταμένα χρήματα και άλλοτε να πιάνει άλλοτε όχι να έχεις ίσως περιορισμό και στα download ή κόφτη και να εισαι με ψυχοφάρμακα, βρες την πιο φθηνή 50αρα vdsl και πάνε εκεί. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από tilaverboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα