kmangr79 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για MBA αλλά καθαρά on-line διότι λόγω δουλειάς δεν εχω χρόνο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ
vamvakoolas Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 εξαρταται απο πολλους παραγοντες: σε ποια γλωσσα; μπατζετ; Παντως το ΜΒΑ της ΑΣΟΕΕ (δε γνωριζω αν εχει ονλαιν, ισως) ηταν αρκετα ευελικτο μιας και το 80% ειναι εργαζομενοι και οι καθηγητες εχουν εμπειρια απο ωραρια
zenwalk23 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Αν εχεις προυπηρεσια δες το Executive MBA απο το Πανεπιστημιο Αιγαιου.
kmangr79 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Ελληνικά η Αγγλικά δεν έχω πρόβλημα καποιο πανεπιστήμιο απο Αγγλία?
MiKe-Dee Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω thread που υπάρχει ήδη:
velociraptoras Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 στο πανεπιστήμιο του λαού φυσικά!!! 😄😄😂 σοβαρά τώρα ανάλογα τι χρηματα διαθέτεις, μπορεις απο ΕΑΠ στην Ελλάδα, πανεπιστήμια της Κύπρου, Οpen University κλπ
Napier Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kmangr79 είπε Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για MBA αλλά καθαρά on-line διότι λόγω δουλειάς δεν εχω χρόνο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ μακραν το πιο ευελικτο και οικονομικο ονλαιν ΜΒΑ ειναι αυτο του UoPeople. μπορεις να το τελιωσεις ακομα και σε 6 μηνες αν διατιρεις υψηλους βαθμους και κοστιζει 2500 ευρω μονο https://www.uopeople.edu/programs/ba/degrees/master-of-business-administration/ σκεφτομε μαλιστα να το κανω και γω μολις τελιωσω με το μπατσελορ Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από Napier 1
kmangr79 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, Napier είπε μακραν το πιο ευελικτο και οικονομικο ονλαιν ΜΒΑ ειναι αυτο του UoPeople. μπορεις να το τελιωσεις ακομα και σε 6 μηνες αν διατηρεις υψηλους βαθμους και κοστιζει 2500 ευρω μονο https://www.uopeople.edu/programs/ba/degrees/master-of-business-administration/ Δεν το ξέρω.... Έχει καλό ranking ηηηηηηη Ξέρει κάποιος για το Heriot Watt University του Εδιμβούργου;
velociraptoras Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, Napier είπε μακραν το πιο ευελικτο και οικονομικο ονλαιν ΜΒΑ ειναι αυτο του UoPeople. μπορεις να το τελιωσεις ακομα και σε 6 μηνες αν διατιρεις υψηλους βαθμους και κοστιζει 2500 ευρω μονο https://www.uopeople.edu/programs/ba/degrees/master-of-business-administration/ σκεφτομε μαλιστα να το κανω και γω μολις τελιωσω με το μπατσελορ 6 μηνες? και 24/7 να ασχολεισαι μονο με το μεταπτυχιακό δε γινεται. εκανα διετες μεταπτυχιακό και καθε μερα σπαταλουσα τουλαχιστον 8 ωρες για μαθηματα, διαβασμα και μετα ερευνητικη εργασία και πάλι εβγαλα τελικο 8,9! οσοι εβγαλαν κοντά στο 10 χτυπουσαν τουλαχιστον 12ωρα
MiKe-Dee Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, kmangr79 είπε Δεν το ξέρω.... Έχει καλό ranking ηηηηηηη Ξέρει κάποιος για το Heriot Watt University του Εδιμβούργου; Το είχα ψάξει πολύ πριν καταλήξω στο ΕΑΠ και είχα κάνει και κάποιες κλήσεις με την iCon σχετικά. Να σου είμαι ειλικρινής, αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση, εκεί θα κατέληγα. Αν διαβάσεις το curriculum στο website του προγράμματος θα καταλάβεις την διαφορά από διάφορα άλλα MBA. Δεν ξέρω αν σε νοιάζει η αναγνώριση (ΔΟΑΤΑΠ), νομίζω τότε που το έψαξα ήταν στην λίστα με τα αναγνωρισμέα ιδρύματα (μπορεί να κάνω και λάθος, έχει περάσει καιρός). Όπως και να έχει, δεν έχεις να χάσεις κάτι, ρίξε ένα τηλέφωνο στην iCon. @velociraptoras όχι που θα γλίτωνε το thread από τον ambassador Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από MiKe-Dee
kmangr79 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, MiKe-Dee είπε Το είχα ψάξει πολύ πριν καταλήξω στο ΕΑΠ και είχα κάνει και κάποιες κλήσεις με την iCon σχετικά. Να σου είμαι ειλικρινής, αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση, εκεί θα κατέληγα. Αν διαβάσεις το curriculum στο website του προγράμματος θα καταλάβεις την διαφορά από διάφορα άλλα MBA. Δεν ξέρω αν σε νοιάζει η αναγνώριση (ΔΟΑΤΑΠ), νομίζω τότε που το έψαξα ήταν στην λίστα με τα αναγνωρισμέα ιδρύματα (μπορεί να κάνω και λάθος, έχει περάσει καιρός). Όπως και να έχει, δεν έχεις να χάσεις κάτι, ρίξε ένα τηλέφωνο στην iCon. @velociraptoras όχι που θα γλίτωνε το thread από τον ambassador Θυμάσαι το κόστος;
MiKe-Dee Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, kmangr79 είπε Θυμάσαι το κόστος; Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά γύρω στο δεκάρικο πρέπει να ήταν, πριν 4 χρόνια.
vamvakoolas Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, MiKe-Dee είπε Το είχα ψάξει πολύ πριν καταλήξω στο ΕΑΠ και είχα κάνει και κάποιες κλήσεις με την iCon σχετικά. Να σου είμαι ειλικρινής, αν δεν ήταν το οικονομικό στη μέση, εκεί θα κατέληγα. Αν διαβάσεις το curriculum στο website του προγράμματος θα καταλάβεις την διαφορά από διάφορα άλλα MBA. Δεν ξέρω αν σε νοιάζει η αναγνώριση (ΔΟΑΤΑΠ), νομίζω τότε που το έψαξα ήταν στην λίστα με τα αναγνωρισμέα ιδρύματα (μπορεί να κάνω και λάθος, έχει περάσει καιρός). Όπως και να έχει, δεν έχεις να χάσεις κάτι, ρίξε ένα τηλέφωνο στην iCon. @velociraptoras όχι που θα γλίτωνε το thread από τον ambassador για τα αγγλικα πανεπιστημια (γενικα για το Η.Β) δε χρειαζεται να πληρωνεις νταβατζιδες τυπου icon: αν μπεις στα σαιτ μπορεις να κανεις απευθειας αιτηση με το πανεπιστημιο, να βρεις κοστος κοκ Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από vamvakoolas
elise Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) που μενεις; ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις; (σε βαθος δυο ετων) Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από elise
MiKe-Dee Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε για τα αγγλικα πανεπιστημια (γενικα για το Η.Β) δε χρειαζεται να πληρωνεις νταβατζιδες τυπου icon: αν μπεις στα σαιτ μπορεις να κανεις απευθειας αιτηση με το πανεπιστημιο, να βρεις κοστος κοκ Έχεις απόλυτο δίκιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα