Mesqal Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Για παμε αλλη μια 😁 Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης – Μπράβο κλπ). Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται! Οι γνώστες του αντικειμένου, τα αποκαλούν κατακάθια του καφεόδεντρου και παλαιότερα τα πετούσαν. Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και ονομάζεται Νestle προσέθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό. Έτσι η Ελλάδα σήμερα είναι πρώτη σε κατανάλωση των «σκουπιδιών» του καφεόδεντρου με την προσθήκη του χημικού για τον αφρό! Έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τις τριτοκοσμικές χώρες σε κατανάλωση φραπέ! Το δε τμήμα της Αφρικής αλλά και της Βραζιλίας που παράγουν τον καφέ δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ! Αυτά τα ολίγα πληροφοριακά μετά από 17 χρόνια δουλειας στην παραγωγή καφέ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Αναφορά σε κείμενο . . . και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και ονομάζεται Νestle προσέθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό. . . . . Αναφορά σε κείμενο Η Nestlé (Νεστλέ) είναι πολυεθνική εταιρεία τροφίμων, που ιδρύθηκε και εδρεύει στο Βεβέ της Ελβετίας και είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας. . . . Ολλανδία, Ελβετία δύο τσιγάρα δρόμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beefeater Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, Mesqal είπε Για παμε αλλη μια 😁 Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης – Μπράβο κλπ). Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται! Οι γνώστες του αντικειμένου, τα αποκαλούν κατακάθια του καφεόδεντρου και παλαιότερα τα πετούσαν. Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και ονομάζεται Νestle προσέθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό. Έτσι η Ελλάδα σήμερα είναι πρώτη σε κατανάλωση των «σκουπιδιών» του καφεόδεντρου με την προσθήκη του χημικού για τον αφρό! Έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τις τριτοκοσμικές χώρες σε κατανάλωση φραπέ! Το δε τμήμα της Αφρικής αλλά και της Βραζιλίας που παράγουν τον καφέ δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ! Αυτά τα ολίγα πληροφοριακά μετά από 17 χρόνια δουλειας στην παραγωγή καφέ. πηγουλα??? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Mesqal είπε Για παμε αλλη μια 😁 Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης – Μπράβο κλπ). Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται! Οι γνώστες του αντικειμένου, τα αποκαλούν κατακάθια του καφεόδεντρου και παλαιότερα τα πετούσαν. Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και ονομάζεται Νestle προσέθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό. Έτσι η Ελλάδα σήμερα είναι πρώτη σε κατανάλωση των «σκουπιδιών» του καφεόδεντρου με την προσθήκη του χημικού για τον αφρό! Έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τις τριτοκοσμικές χώρες σε κατανάλωση φραπέ! Το δε τμήμα της Αφρικής αλλά και της Βραζιλίας που παράγουν τον καφέ δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ! Αυτά τα ολίγα πληροφοριακά μετά από 17 χρόνια δουλειας στην παραγωγή καφέ. Καλή προσπάθεια...! Μόνο που η πηγή σου ένα κλασικό viral σχόλιο-fake news. https://antichainletter.wordpress.com/2012/11/06/nescafe/ Πραγματικά πρέπει να μπει μάθημα στα σχολεία και στα πανεπιστήμια για αναζήτηση πηγών και διαχωρισμό fake news με πραγματικότητα. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από The_Judas 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Beefeater είπε πηγουλα??? ένας τύπος που δούλευε 17 χρόνια στον καφέ και blogs. Δεν είναι αρκετά; 🤷♂️ Επίσης μόνο η Ελλάδα καταναλώνει περισσότερο φραπέ από όλες τις τριτοκοσμικές χώρες. 🤷♂️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντα έτσι τελειώνουν όλα τα απατεωνίστικά άρθρα. Εχουν από κάτω μια υπογραφή τύπου: επιστήμονας msc, επιστήμονας βιολόγος, επιστήμονας Πυρ. Φυσικός, 20 χρόνια εμπειρίας κλπ. Το κατακάθι του καφέ δεν κατάλαβα τι είναι. Ούτε το μαγικό χημικό που μετατρέπει το κατακάθι σε νεσκαφε Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από The_Judas 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Πότε φτάσαμε 18 σελιδες σε δύο μέρες. Ούτε που το κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskalamatas Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Αγαπητέ παραθετη, όπως κατάλαβες, εάν την επόμενη φορά θες να επιστρέψεις προϊον, μη το κάνεις. θα υποστείς τη γενική κατακραυγή από τους ινσομνιακς!! καλύτερα να ανέβεις στο βράχο του Σουνίου, να κάνεις χαρακίρι ενώ ταυτόχρονα να πέσεις στα γάργαρα νερά του Σαρωνικού!!! Ίσως τότε και μόνο τότε μπορεί να εξαγνιστείς στα μάτια των ευυπόληπτων ινσομνιακ!!! Και όπως κατάλαβες, αν το θέμα σου, ειδικά στην ενότητα ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, είναι κατώτερο από διπλωτικη στην κβαντική φυσική, ή δεν έχεις δώσει λύση στο θεώρημα των χορδών, όπως επίσης, το τι μέλει γενέσθαι στη γεωπολιτική σκακιέρα την ανατολικής μεσογείου τότε πάλι μη τολμήσεις να ανοίξεις θέμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 40 minutes ago, Mesqal said: Για παμε αλλη μια 😁 Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης – Μπράβο κλπ). Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται! Οι γνώστες του αντικειμένου, τα αποκαλούν κατακάθια του καφεόδεντρου και παλαιότερα τα πετούσαν. Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και ονομάζεται Νestle προσέθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό. Έτσι η Ελλάδα σήμερα είναι πρώτη σε κατανάλωση των «σκουπιδιών» του καφεόδεντρου με την προσθήκη του χημικού για τον αφρό! Έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τις τριτοκοσμικές χώρες σε κατανάλωση φραπέ! Το δε τμήμα της Αφρικής αλλά και της Βραζιλίας που παράγουν τον καφέ δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ! Αυτά τα ολίγα πληροφοριακά μετά από 17 χρόνια δουλειας στην παραγωγή καφέ. Δεν ξέρω αν πήρε θέση ο Βελόπουλος αλλά το κείμενο έχει παίξει και στο Χίο. http://www.makeleio.gr/αποκαλυψη/θα-παθετε-σοκ-όταν-πίνεις-φραπε-πίνει/ Στη μεγαλύτερη εκδοχή έχει παίξει και στα hellenichoaxes, στο οποίο έχει φιλοξενηθεί και επίσημη απάντηση https://www.ellinikahoaxes.gr/2014/07/12/ώρα-για-φραπέ-και-το-μύθο-του-σαπουνιού/ Quote Κυκλοφορεί ένα άρθρο που ισχυρίζεται πως ο φραπέ περιέχει σαπούνι για να κάνει ωραίο αφρό. ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΑΠΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΑΠΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ Το δημοσίευμα αναφέρει: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΑΠΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν. Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης – Μπράβο κλπ). Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται! Οι γνώστες του αντικειμένου, τα αποκαλούν κατακάθια του καφεόδεντρου και παλαιότερα τα πετούσαν. Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και το όνομα NESTLE, πρόσθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό. Έτσι η Ελλάδα σήμερα είναι πρώτη σε κατανάλωση των “σκουπιδιών” του καφεόδεντρου με την προσθήκη του χημικού για τον αφρό! Έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τις τριτοκοσμικές χώρες σε κατανάλωση φραπέ! Το δε τμήμα της Αφρικής αλλά και της Βραζιλίας που παράγουν τον καφέ δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ! Αυτά τα ολίγα πληροφοριακά μετά από 17 χρόνια δουλειάς στην παραγωγή καφέ. Τα προϊόντα της Ολλανδικής Nestle: NES CAFE (με δομή απορρυπαντικού – σαπουνιού) SMARTIES (πολύχρωμα κουφετάκια, ή αλλιώς πολύχρωμες χάντρες) KIT KAT (Σοκολατο – γκοφρέτες) MAGGI (συμπληρώματα γεύσης) HAAGEN DANZ (Παγωτά) PURINA – FRISKIES (σκυλοτροφές και γατοτροφές καταστρέφουν την υγεία του κατοικιδίου σας) Παγωτά Nestle (Aloma-Boss-Magnum-Nirvana-Pirulo-Crunch κ.ά.) Δημητριακά πρωινού (Fitness-Clusters-Cheerios-Cookie Crisp) Νερό (Κορπή- Perrier). “Αποφεύγουμε τα Ολλανδικά προϊόντα και για πολλούς ακόμη λόγους, …..αλλά και γιατί οι Ολλανδοί έχουν προβάλει veto στην ΕΕ, ώστε κανείς να μην κάνει έλεγχο στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν για την παρασκευή των τροφίμων, όπως επίσης και με τι τρέφονται τα ζώα που εμπορεύονται το κρέας τους. Ηρεμήστε και ξαναπιάστε το ποτήρι με τον φραπέ που αρχίσατε να τον κοιτάτε περίεργα, μετά την ανάγνωση του παραπάνω δημοσιευματος. Δε αληθεύει τίποτα από αυτά. Ας τα δούμε ένα, ένα. 1. Οι εταιρίες προμηθεύονται τους πράσινους κόκκους καφέ καθαρούς ξεφλουδισμένους και έτοιμους για καβούρντισμα και άλεση. 1. Δεν υπάρχουν άχρηστα μέρη και φυσικά ο ισχυρισμός ότι το καλό μέρος του καρπού πάει για άλεση ενώ το άχρηστο μέρος (φλούδα;) που παλιά πετούσαν πάει για ψήσιμό είναι μια μπούρδα από κάποιον που δεν έχει ιδέα από την όλη διαδικασία. Μετά την αποθήκευση σε σιλό ο καρπός (κοκκοι καφέ) καβουρντίζεται σε ζεστό αέρα 160 βαθμών (περίπου, δεν είμαι ο Λουμίδης) και μετά αλέθεται. Για να γίνει στιγμιαίος καφές, μια διαδικασία που ανακάλυψε ο Νεοζηλανδός David Strang, ο αλεσμένος καφές διαλύεται σε ζεστό νερό και μετά περνάει μέσα σε θαλάμους που έχουν θερμοκρασία 180C. Έτσι εξατμίζεται μέρος του νερού και μένει το συμπύκνωμα. Μετά ψεκάζεται σε θερμό κατακόρυφο θάλαμο όπου εξατμίζεται και το υπόλοιπο νερό, πέφτει ο καφές κάτω και συσκευάζεται. 2. Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και το όνομα NESTLE, 2. Η Nestle δεν είναι ολλανδική εταιρία, αλλά ελβετική. 3. …πρόσθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό. Δημήτριος Βακόνδιος Δημήτριος Βακόνδιος 3. Κανένα χημικό, σαπούνι, σαμπουάν, αφρόλουτρο κτλ. δε υπάρχει μέσα στον φραπέ. Ο κρύος στιγμιαίος καφές φραπέ είναι μια ελληνική τυχαία ανακάλυψη από τον Δημήτρη Βακόνδιο, υπάλληλο της αντιπροσωπείας Nestle το 1957 στην έκθεση της Θεσσαλονίκης που συνήθιζε να πίνει ζεστό νες καφέ. Επειδή δεν έβρισκε ζεστό νερό για να κάνει τον καφέ του, δοκίμασε να βάλει κρύο νερό και να το χτυπήσει με ένα σεικερ που είχαν για την παρουσίαση ενός νέου σοκολατούχου ροφήματος. Δεν γνώριζε όμως για τον αφρό και λέρωσε το κουστούμι του, αλλά ανακάλυψε τον φραπέ. Έτσι καταλαβαίνουμε πως είναι αδύνατο να είχε προβλέψει η Nestle την ελληνική ανακάλυψη και να είχε προσθέσει χημικό για τον αφρό. Αυτός ο ισχυρισμός είναι πραγματικά γελοίος γιατί στη αγορά υπάρχουν δεκάδες φίρμες με στιγμιαίο καφέ και όλες δημιουργούν αφρό αν φτιάξεις φραπέ. Ακόμη και ο εσπρέσο. 4. Το δε τμήμα της Αφρικής αλλά και της Βραζιλίας που παράγουν τον καφέ δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ! 4. Ο ισχυρισμός ότι στην Αφρική και στη Βραζιλία δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ δεν είναι μια ανοησία γιατί, φραπέ ονομάζουμε οποιονδήποτε κρύο και χτυπημένο στιγμιαίο καφέ και δεν τον καταναλώνουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Είναι ελληνική ανακάλυψη. Βέβαια με τον τουρισμό που έχει η Ελλάδα τον έχουν μάθει αρκετοί ξένοι και έτσι σιγά σιγά έχει αρχίσει να διαδίδεται και σε μερικές άλλες χώρες. 5. 17 χρόνια στην παραγωγή καφέ 5. Ο μυθογράφος προσπαθεί να μας πείσει πως τα γνωρίζει καλά και από μέσα, αλλά σίγουρα δεν έχει ιδέα από την παραγωγή καφέ σύμφωνα με τα παραπάνω. Με το συγκεκριμένο μύθο έχει ασχοληθεί και το antichainletter, επικοινώνησε με τη Nestle και δημοσίευσε την απάντησή της. Για αν τη διαβάσουμε. Πρώτα πρώτα, σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όπως ήδη υποπτεύεστε, το συγκεκριμένο άρθρο είναι πλήρως αναληθές. Η ελβετική (και όχι ολλανδική) Nestlé είναι μια εταιρεία που στόχο έχει να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα γευστικά κριτήρια των καταναλωτών της, σε όποια χώρα και αν βρίσκεται. Ειδικά για τον Nescafé Frappé, που είναι μια ελληνική εφεύρεση, η Nestlé έχει αναπτύξει ένα ειδικό χαρμάνι που ταιριάζει στη γεύση των Ελλήνων και φτιάχνει τον απόλυτο κρύο καφέ που έχει συνδεθεί με την απόλαυσή μας. Ο καφές Nescafé είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, που παράγεται από εκλεκτές ποικιλίες καφέ. Οι καρποί του καφεόδεντρου συλλέγονται, ξεφλουδίζονται, καβουρδίζονται και αλέθονται, όπως και στα υπόλοιπα είδη καφέ. Η διαφορά είναι ότι στη συνέχεια ο καφές βράζεται, φιλτράρεται και αφυδατώνεται, ώστε να μπορεί να διαλυθεί εύκολα και ομοιόμορφα σε ζεστό ή κρύο νερό και να φτιάξει τον καφέ που όλοι αγαπάμε. Ο αφρός του Nescafé Frappé είναι το εντελώς φυσικό αποτέλεσμα του καβουρδίσματος, καθώς με τη διαδικασία του ψησίματος απελευθερώνονται τα «λιπαρά» του κόκκου καφέ, που στη συνέχεια στέκονται στην επιφάνεια του ροφήματος με το απαραίτητο «χτύπημα». Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες από το εταιρικό μας sitewww.nestle.gr τόσο για την εταιρεία όσο και για τα προϊόντα μας. Ειδικότερα για τη διαδικασία παρασκευής του στιγμιαίου καφέ, πληροφορίες υπάρχουν και στοhttp://www.nescafe.gr/html/story-nescafe-quality-gr.htm Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αγγελική Παπαδοπούλου Angeliki Papadopoulou Corporate Affairs Manager Nestlé Hellas S.A. 4, Patroklou Str. 151 25 Maroussi Greece Tel. +30 210 68 84 321 Fax +30 210 6840 312 Ψάχνοντας για αυτό το μύθο εντοπίσαμε κάτι που μας έκανε μεγάλη εντύπωση. Πόσες φορές λέτε να έχει αναπαράγει τον μύθο του φραπέ μια σελίδα; 2,3,5,8,12; ‘Οχι… 22 φορές μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια… πάνω κάτω, μία φορά το μήνα. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/search?q=Τα+καφεόδεντρα+βγάζουν+τον+καρπό&updated-max=2012-09-19T14:56:00-07:00&max-results=20&start=0&by-date=false 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beefeater Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, zx1234r είπε Πότε φτάσαμε 18 σελιδες σε δύο μέρες. Ούτε που το κατάλαβα. είναι η υπερενταση από τον καφε σε σκονη (ή κοκκους ?? ) τυπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) ότι υπόλοιπα μένουν απο την επεξεργασία του καφέ ε αυτά γίνονται nescafe. Προτιμήστε Ελληνικά προϊόντα (Ελληνικό,τσάι,τίλιο,χαμομήλι,κακάο) βοηθήστε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δόξα το θεό η Ελληνική γη είναι πλούσια και μας παρέχει όλα τα αγαθά της απλόχερα. Εγώ προσωπικά σταμάτησα να πίνω νεσκαφέ επειδή προκαλούσε τρέμουλο στα χέρια. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από neo80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, neo80 είπε ότι υπόλοιπα μένουν απο την επεξεργασία του καφέ ε αυτά γίνονται nescafe. Προτιμήστε Ελληνικά προϊόντα (Ελληνικό,τσάι,τίλιο,χαμομήλι,κακάο) βοηθήστε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δόξα το θεό η Ελληνική γη είναι πλούσια και μας παρέχει όλα τα αγαθά της απλόχερα. Εγώ προσωπικά σταμάτησα να πίνω καφέ επειδή προκαλούσε τρέμουλο στα χέρια. Έχει η Ελλάδα κακαόδεντρα; 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Έχει η Ελλάδα κακαόδεντρα; γιατί παράγει κόκκους για ελληνικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Έχει η Ελλάδα κακαόδεντρα; όχι βγάζει όμως χαρούπι που είναι παραπλήσιο του κακάο. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάρα μας να εισάγουμε αντί να εξάγουμε. Πρέπει επιγόντως να γίνει τράπεζα σπόρων αλλιώς το χάνουμε το παιχνίδι της οικονομίας. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από neo80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, neo80 είπε όχι βγάζει όμως χαρούπι που είναι παραπλήσιο του κακάο. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάρα μας να εισάγουμε αντί να εξάγουμε. Πρέπει επιγόντως να γίνει τράπεζα σπόρων αλλιώς το χάνουμε το παιχνίδι της οικονομίας. Επίσης βγάζει ρεβύθια! Μπορούμε να κάνουμε καφέ από ρεβύθι που είναι παραπλήσιο... Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από agnostos13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις