najinblue3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, koutsis είπε Συγγνώμη,η samsung όντως δίνει για δύο χρόνια updates στην android version. Όλοι οι άλλοι κατασκευαστές android πόσα δίνουν δηλαδή και λες μόνο μακριά από samsung? Επίσης η samsung δίνει security updates για τουλάχιστον 4 χρόνια στις ναυαρχίδες της, άσχετα αν δεν πάρουν το επόμενο one ui. μιλαω για samsung γτ μονο samsung ειχα απ οταν αλλαξα απο το iOS, και μαντεψε ξαναγυρισα στο iOS. Ειναι πολυ καλα τα τηλεφωνα αλλα αυτο με τα 2 χρονια για κινητα 800+ ευρω δεν καταπινεται..
PavlosZaro Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, chios είπε https://m.gsmarena.com/xiaomi_poco_f2_pro-10220.php Μπορεί να δεις και το καινούριο poco, φθηνό και τούμπανο, πολύ ανώτερο από τις σαβούρες της Samsung σε αυτά τα λεφτά. Θα πηγαινα σε poco αλλα έχω πιασει ενός φίλου που το έχει και δεν ξέρω στα χέρια μου φάνηκε πολύ "φθηνή" κατασκευή και η οθόνη δεν είναι και οτι καλυτερο έχω δει. Αλλα μαλλον στην οθόνη χάνει σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του απότι βλέπω. 17 λεπτά πριν, koutsis είπε Συγγνώμη,η samsung όντως δίνει για δύο χρόνια updates στην android version. Όλοι οι άλλοι κατασκευαστές android πόσα δίνουν δηλαδή και λες μόνο μακριά από samsung? Επίσης η samsung δίνει security updates για τουλάχιστον 4 χρόνια στις ναυαρχίδες της, άσχετα αν δεν πάρουν το επόμενο one ui. Φίλε μου γιατί να πας στο se? Τραγική μπαταρία, τραγική οθόνη . ίδια με αυτή που έχεις τώρα! Σχεδιασμός τετραετίας. Πήγαινε σε 11 pro ή xs αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό.Με μικρές οθόνες και τα δύο. Το xs δεν το είχα σκεφτεί να πω την αλήθεια είχα κολλήσει στις νέες συσκευές της Apple. Θα περάσω αν είναι σημερα να δώ απο κοντα iphone xs,11 pro και se και οτι αλλο υπαρχει εκει κοντα τους και θα σας πω συμπερασματα! 1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε μαλλον αναφερεσαι σε εμενα.. ναι εξωτερικο ειναι , γερμανια. το σαιτ http://www.idealo.de ειναι ενα ψαχτηρι που βρισκεις σχεδον οτι θες. οπως βλεπεις στο συγκεκριμενο κινητο εχει μια και μονο δυνατοτητα πληρωμης... paypal ...οτι πιο safe αν σε καταλαβα καλα... ενδεικτικα το ανεβασα ετσι για να βλεπουμε για τι μιλαμε. Καλα με κατάλαβες εφόσον είναι paysafe ειναι πολυ κομπλε το εμπιστευομαι 1
chios Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Ποτέ πρόλαβες και έπιασες το Poco εδώ ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει. Αν έχεις δουλέψει iOS και σου αρέσει τότε μην κοιτάς κάτι άλλο πήγαινε σε iPhone.
PavlosZaro Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 39 λεπτά πριν, chios είπε Ποτέ πρόλαβες και έπιασες το Poco εδώ ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει. Αν έχεις δουλέψει iOS και σου αρέσει τότε μην κοιτάς κάτι άλλο πήγαινε σε iPhone. Για το ποκο f1 δεν μιλαμε? Μαλλον προς iphone θα παω τωρα γυριζω απο την δουλεια και περναω να τους ριξω μια ματια
chios Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_f2_pro-10220.php poco f2 pro καμία σχέση με το f1 1
koutsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε μιλαω για samsung γτ μονο samsung ειχα απ οταν αλλαξα απο το iOS, και μαντεψε ξαναγυρισα στο iOS. Ειναι πολυ καλα τα τηλεφωνα αλλα αυτο με τα 2 χρονια για κινητα 800+ ευρω δεν καταπινεται.. Κοίτα, επειδή εγώ αλλάζω κινητό κάθε 6 μήνες με ένα χρόνο ,ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό! Τώρα αν κάποιος θέλει να το κρατήσει 4-5 χρόνια, σίγουρα είναι θέμα...
najinblue3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, koutsis είπε Κοίτα, επειδή εγώ αλλάζω κινητό κάθε 6 μήνες με ένα χρόνο ,ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό! Τώρα αν κάποιος θέλει να το κρατήσει 4-5 χρόνια, σίγουρα είναι θέμα... ισχυει αυτο που λες, οταν αλλαζεις συχνα δεν σε ενοχλει ιδιαιτερα. Αν ομως θες να το κρατησεις 2 χρονια το λιγοτερο καλυτερα μακρια απο Samsung, καλυτερα oneplus
koutsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ισχυει αυτο που λες, οταν αλλαζεις συχνα δεν σε ενοχλει ιδιαιτερα. Αν ομως θες να το κρατησεις 2 χρονια το λιγοτερο καλυτερα μακρια απο Samsung, καλυτερα oneplus Μιας και λες συνέχεια για one plus, ποσα χρονια δινει updates αυτή?
najinblue3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, koutsis είπε Μιας και λες συνέχεια για one plus, ποσα χρονια δινει updates αυτή? 2 major updates + 2 os updates + 1 year security το θεμα ειναι οτι εχει καθαρο λογισμικο σε συγκριση με το σκουπιδαριο της sammy, χωρις loaders και μπορεις να βαλεις lineageOS η οτι θελεις απροβληματιστα. Ειναι οτι πιο κοντικο σε καθαρο android το Oxygen, και σε πολλους τομεις καλυτερο λογω υποστιριξης 1
koutsis Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, najinblue3 είπε 2 major updates + 2 os updates + 1 year security το θεμα ειναι οτι εχει καθαρο λογισμικο σε συγκριση με το σκουπιδαριο της sammy, χωρις loaders και μπορεις να βαλεις lineageOS η οτι θελεις απροβληματιστα. Ειναι οτι πιο κοντικο σε καθαρο android το Oxygen, και σε πολλους τομεις καλυτερο λογω υποστιριξης Άρα δεν δίνει παραπάνω updates! Απλά σου αρέσει εσένα προσωπικά η εμφάνιση του λειτουργικού τους περισσότερο. Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ και έχω συνηθίσει της samsung και δεν το θεωρώ καθόλου σκουπιδαριο! Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα λοιπόν... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από koutsis 1
PavlosZaro Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Λοιπον απο εμένα update! Πηγα τα είδα, και μαλλον καταλήγω στο iphone XS, το παιρνω χωρις ΦΠΑ με το άρθρο 39 Α επειδη ειμαι ελευθερος επαγγελματιας Νομίζω πως αξίζει γιατί μου βγαίνει κάτω απο 600 ευρώ.! Καλο?
chios Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μόνο αν θες ios αξίζει, αλλιώς υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά πιο σοβαρά τηλέφωνα χωρίς γελοίες μπαταρίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, PavlosZaro είπε Λοιπον απο εμένα update! Πηγα τα είδα, και μαλλον καταλήγω στο iphone XS, το παιρνω χωρις ΦΠΑ με το άρθρο 39 Α επειδη ειμαι ελευθερος επαγγελματιας Νομίζω πως αξίζει γιατί μου βγαίνει κάτω απο 600 ευρώ.! Καλο? ομορφα... το 64 gb?
mp123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Στις 22/5/2020 στις 3:29 ΜΜ, PavlosZaro είπε Λοιπον απο εμένα update! Πηγα τα είδα, και μαλλον καταλήγω στο iphone XS, το παιρνω χωρις ΦΠΑ με το άρθρο 39 Α επειδη ειμαι ελευθερος επαγγελματιας Νομίζω πως αξίζει γιατί μου βγαίνει κάτω απο 600 ευρώ.! Καλο? Το να κανείς κινητό του 2018. Παρε το 11 η’ κατσε με αυτό που έχεις γιατί σε 4 μήνες ερχετε το 12. Σοβαρά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό να πάρεις κινητό του 2018.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα