Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos Mathiakakis είπε

Παιδιά καλησπέρα έχω κουπόνια τα οποία θέλω να τα κάνω ρευστό αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα πάρει ας μου στείλει μήνυμα  να μιλήσουμε επειδή μου είναι άχρηστα για αυτό 

Δεν πας σούπερ μάρκετ εσύ ή κάποιος συγγενής σου;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.

Πλέον με τις ψηφιακές πάντως είναι πολύ πιο εύχρηστη όλη η συναλλαγή.

Επεξ/σία από Thermomangr
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 9/8/2022 στις 10:36 ΠΜ, Georgeleo23 είπε

Καλησπέρα . Μας έδωσαν από την δουλειά κουπόνια ticket restaurant. Μπορώ με αυτά να πάω σε κάποιον Μασούτη / Σκλαβενίτη και να αγοράσω paysafe card; Θα τα δεχτούν ή θα φάω άκυρο ;

Αν και αργά, να επιβεβαιώσω ότι μπορείς να αγοράσεις paysafe από το lidl και αν έχεις λογαριασμό paysafe να τα

μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό με 3% προμήθεια

• Like 1
Δημοσ.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Επιβεβαιώνω ότι μπορείς να αγοράσεις paysafe από το lidl και αν έχεις λογαριασμό paysafe να τα

μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό με ΕΞΟΔΑ 3 ευρώ, όχι 3%

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, σε όλους, επαναφέρω  το θέμα μιας και στην εργασία μας δίνουν χάρτινες ticket restaurant. Αν πάω σε s/m και παρω μαζί με ψώνια και paysafe μπορώ να πληρώσω μόνο με τις διατακτικές η θα βγει ξεχωριστή απόδειξη για την pay safe πέραν του κωδικού της;;

Δημοσ.

Μια γενική ερώτηση, γιατι διάβασα και τα υπόλοιπα μηνύματα στο θέμα μια στα γρήγορα. Ticket restaurant σας δινουν μεχρι 120 ευρώ το μηνα κατά μέσο όρο. Γιατί τόση πρεμούρα να την κάνετε paysafe για στοίχημα; Δε δινετε ούτε 120 ευρώ το μήνα σε σουπερμάρκετ ή/και σε ντελίβερι/καφέ; 

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι, όταν τα δίνουν σε διατακτικές είναι ανώνυμα άρα και μαύρα, όποτε δεν υπάρχει ο περιορισμός των 120 ευρώ. Απλά paysafe μπορεί να γίνει μετρητά και όχι στοίχημα απαραίτητα, καμμία πρεμούρα αν ήταν σε ηλεκτρονική μορφή…

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mixalis23 είπε

Δεν είναι ακριβώς έτσι, όταν τα δίνουν σε διατακτικές είναι ανώνυμα άρα και μαύρα, όποτε δεν υπάρχει ο περιορισμός των 120 ευρώ. Απλά paysafe μπορεί να γίνει μετρητά και όχι στοίχημα απαραίτητα, καμμία πρεμούρα αν ήταν σε ηλεκτρονική μορφή…

Πως μπορεί να γίνει μετρητά η paysafe? 

• Like 1
Δημοσ.
On 18/12/2023 at 19:51, varantony said:

ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Επιβεβαιώνω ότι μπορείς να αγοράσεις paysafe από το lidl και αν έχεις λογαριασμό paysafe να τα

μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό με ΕΞΟΔΑ 3 ευρώ, όχι 3%

• Thanks 1
Δημοσ.
13 hours ago, mixalis23 said:

Αρχικά, από όσο ξέρω το όριο των 132 ευρώ τον μήνα ανά άτομο είναι για να μην θεωρείται έως εισόδημα και φορολογείται αντίστοιχα. (Η φορολογική αντιμετώπιση των διατακτικών σίτισης - e-forologia - Φορολογική, Λογιστική και Εργατική Ενημέρωση). Μπορούν και παραπάνω αλλά λογικά έχει κάποιο φόρο (δεν ξέρω τι και πως, το έχω δει να συμβαίνει σε γνωστούς μου με μπόνους κ.α. - λογικά στην εταιρεία πάει ο φόρος, καθώς αυτοί δεν πλήρωσαν κάτι έξτρα).

Δεύτερον, τι εννοείς "μαύρα". Νομιμότατα είναι και η εταιρεία τα περνάει κανονικά στα έξοδα της, και εσύ τα παίρνεις κανονικά και νόμιμα. Μάλιστα άμα οι διατακτικές είναι με κάρτα γράφει κανονικά πάνω το όνομα σου η κάρτα. Στα κουπόνια δεν ξέρω πως γίνεται να ταιριάξει στο άτομο, και ναι πιθανολογώ ότι είναι πιθανό να τα κάνει όπως θέλει και να δίνει και παραπάνω από 132 (λέγοντας πιθανόν ότι τα έξτρα τα παίρνει άλλος και τα δίνει σε άλλον), αλλά "μαύρα" δεν είναι.

Το ερώτημα που έκανε ο @ProponitisTouKanape είναι γιατί καίγεστε τόσο να τα κάνετε μετρητά, καθώς σίγουρα τα έξοδα για ένα σπίτι στο σούπερ μάρκετ είναι παραπάνω από 132 τον μήνα, άρα χάλασε εκεί τις διατακτικές και κράτα τα αντίστοιχα κανονικά σου λεφτά σου για μετρητά.

13 hours ago, ProponitisTouKanape said:

Μια γενική ερώτηση, γιατι διάβασα και τα υπόλοιπα μηνύματα στο θέμα μια στα γρήγορα. Ticket restaurant σας δινουν μεχρι 120 ευρώ το μηνα κατά μέσο όρο. Γιατί τόση πρεμούρα να την κάνετε paysafe για στοίχημα; Δε δινετε ούτε 120 ευρώ το μήνα σε σουπερμάρκετ ή/και σε ντελίβερι/καφέ; 

Εγώ αυτό έκανα. Καφέδες, σούπερ, delivery, hondos (σε κάποια hondos, παλιά τουλάχιστον, επειδή είχαν κοινό ταμείο με το καφέ/εστιατόριο, ψώνιζες άλλα πράγματα και πέρναγαν κανονικά οι διατακτικές) όλα από εκεί. Και κράταγα τα δικά μου λεφτά για "μετρητά".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...