Joshua21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στις αγγελίες https://www.insomnia.gr/classifieds/
Lanike71 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Dinos Mathiakakis είπε Παιδιά καλησπέρα έχω κουπόνια τα οποία θέλω να τα κάνω ρευστό αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα πάρει ας μου στείλει μήνυμα να μιλήσουμε επειδή μου είναι άχρηστα για αυτό Δεν πας σούπερ μάρκετ εσύ ή κάποιος συγγενής σου;
Dinos Mathiakakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Όχι για αυτό κι θέλω να τα δώσω λόγω ρευστου
moumias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Έχω μια virtual που τώρα τη θυμήθηκα. Λεφτά μέσα εγώ μπορώ να βάλω;
Thermomangr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) . Πλέον με τις ψηφιακές πάντως είναι πολύ πιο εύχρηστη όλη η συναλλαγή. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από Thermomangr
varantony Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Στις 9/8/2022 στις 10:36 ΠΜ, Georgeleo23 είπε Καλησπέρα . Μας έδωσαν από την δουλειά κουπόνια ticket restaurant. Μπορώ με αυτά να πάω σε κάποιον Μασούτη / Σκλαβενίτη και να αγοράσω paysafe card; Θα τα δεχτούν ή θα φάω άκυρο ; Αν και αργά, να επιβεβαιώσω ότι μπορείς να αγοράσεις paysafe από το lidl και αν έχεις λογαριασμό paysafe να τα μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό με 3% προμήθεια 1
varantony Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 ΔΙΟΡΘΩΣΗ Επιβεβαιώνω ότι μπορείς να αγοράσεις paysafe από το lidl και αν έχεις λογαριασμό paysafe να τα μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό με ΕΞΟΔΑ 3 ευρώ, όχι 3%
mixalis23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα, σε όλους, επαναφέρω το θέμα μιας και στην εργασία μας δίνουν χάρτινες ticket restaurant. Αν πάω σε s/m και παρω μαζί με ψώνια και paysafe μπορώ να πληρώσω μόνο με τις διατακτικές η θα βγει ξεχωριστή απόδειξη για την pay safe πέραν του κωδικού της;;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μια γενική ερώτηση, γιατι διάβασα και τα υπόλοιπα μηνύματα στο θέμα μια στα γρήγορα. Ticket restaurant σας δινουν μεχρι 120 ευρώ το μηνα κατά μέσο όρο. Γιατί τόση πρεμούρα να την κάνετε paysafe για στοίχημα; Δε δινετε ούτε 120 ευρώ το μήνα σε σουπερμάρκετ ή/και σε ντελίβερι/καφέ;
mixalis23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν είναι ακριβώς έτσι, όταν τα δίνουν σε διατακτικές είναι ανώνυμα άρα και μαύρα, όποτε δεν υπάρχει ο περιορισμός των 120 ευρώ. Απλά paysafe μπορεί να γίνει μετρητά και όχι στοίχημα απαραίτητα, καμμία πρεμούρα αν ήταν σε ηλεκτρονική μορφή…
Rebelos2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, mixalis23 είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι, όταν τα δίνουν σε διατακτικές είναι ανώνυμα άρα και μαύρα, όποτε δεν υπάρχει ο περιορισμός των 120 ευρώ. Απλά paysafe μπορεί να γίνει μετρητά και όχι στοίχημα απαραίτητα, καμμία πρεμούρα αν ήταν σε ηλεκτρονική μορφή… Πως μπορεί να γίνει μετρητά η paysafe? 1
mixalis23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 On 18/12/2023 at 19:51, varantony said: ΔΙΟΡΘΩΣΗ Επιβεβαιώνω ότι μπορείς να αγοράσεις paysafe από το lidl και αν έχεις λογαριασμό paysafe να τα μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό με ΕΞΟΔΑ 3 ευρώ, όχι 3% 1
nick_souvlaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 13 hours ago, mixalis23 said: Δεν είναι ακριβώς έτσι, όταν τα δίνουν σε διατακτικές είναι ανώνυμα άρα και μαύρα, όποτε δεν υπάρχει ο περιορισμός των 120 ευρώ. Απλά paysafe μπορεί να γίνει μετρητά και όχι στοίχημα απαραίτητα, καμμία πρεμούρα αν ήταν σε ηλεκτρονική μορφή… Αρχικά, από όσο ξέρω το όριο των 132 ευρώ τον μήνα ανά άτομο είναι για να μην θεωρείται έως εισόδημα και φορολογείται αντίστοιχα. (Η φορολογική αντιμετώπιση των διατακτικών σίτισης - e-forologia - Φορολογική, Λογιστική και Εργατική Ενημέρωση). Μπορούν και παραπάνω αλλά λογικά έχει κάποιο φόρο (δεν ξέρω τι και πως, το έχω δει να συμβαίνει σε γνωστούς μου με μπόνους κ.α. - λογικά στην εταιρεία πάει ο φόρος, καθώς αυτοί δεν πλήρωσαν κάτι έξτρα). Δεύτερον, τι εννοείς "μαύρα". Νομιμότατα είναι και η εταιρεία τα περνάει κανονικά στα έξοδα της, και εσύ τα παίρνεις κανονικά και νόμιμα. Μάλιστα άμα οι διατακτικές είναι με κάρτα γράφει κανονικά πάνω το όνομα σου η κάρτα. Στα κουπόνια δεν ξέρω πως γίνεται να ταιριάξει στο άτομο, και ναι πιθανολογώ ότι είναι πιθανό να τα κάνει όπως θέλει και να δίνει και παραπάνω από 132 (λέγοντας πιθανόν ότι τα έξτρα τα παίρνει άλλος και τα δίνει σε άλλον), αλλά "μαύρα" δεν είναι. Το ερώτημα που έκανε ο @ProponitisTouKanape είναι γιατί καίγεστε τόσο να τα κάνετε μετρητά, καθώς σίγουρα τα έξοδα για ένα σπίτι στο σούπερ μάρκετ είναι παραπάνω από 132 τον μήνα, άρα χάλασε εκεί τις διατακτικές και κράτα τα αντίστοιχα κανονικά σου λεφτά σου για μετρητά. 13 hours ago, ProponitisTouKanape said: Μια γενική ερώτηση, γιατι διάβασα και τα υπόλοιπα μηνύματα στο θέμα μια στα γρήγορα. Ticket restaurant σας δινουν μεχρι 120 ευρώ το μηνα κατά μέσο όρο. Γιατί τόση πρεμούρα να την κάνετε paysafe για στοίχημα; Δε δινετε ούτε 120 ευρώ το μήνα σε σουπερμάρκετ ή/και σε ντελίβερι/καφέ; Εγώ αυτό έκανα. Καφέδες, σούπερ, delivery, hondos (σε κάποια hondos, παλιά τουλάχιστον, επειδή είχαν κοινό ταμείο με το καφέ/εστιατόριο, ψώνιζες άλλα πράγματα και πέρναγαν κανονικά οι διατακτικές) όλα από εκεί. Και κράταγα τα δικά μου λεφτά για "μετρητά".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα