Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω κάποιοι έχουν μπερδευτεί.. Δεν παρατάει τα 32bit (ακόμα τουλάχιστον), απλά δεν θα βγουν άλλα oem με 32bit 

Όσοι έχουν ήδη, θα λαμβάνουν κανονικά νέες εκδόσεις

• Like 4
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Marduk1 είπε

Πειτε του Billy εγω εχω ακομα 7 ultimate και θα παραμεινω εκει..

Του είπα και μου απάντησε ότι το γράφει σε ένα σημείο που έχει κάτι μπάλες. Τι εννοούσε δεν κατάλαβα 😂

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Του είπα και μου απάντησε ότι το γράφει σε ένα σημείο που έχει κάτι μπάλες. Τι εννοούσε δεν κατάλαβα 😂

πες του οτι αν σηκωθει ο λαος το παιχνιδι τελειωσε!!!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Marduk1 είπε

πες του οτι αν σηκωθει ο λαος το παιχνιδι τελειωσε!!!

Τωρα θα ξεσηκωθει η κυρια μαρικα μετα τη πρωινη λαικη

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Superuser3 είπε

19.χρονια από το 2001 από τα windows xp 64 bit

Πρώτος επεξεργαστής 64 bit IBM 7030 Stretch 1961

Μια μικρη διορθωση η πρωτη εκδοση 64 βιτ των windows xp professional κυκλοφορισε το 2003 μαζι με το service pack 1.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ πάντως παρήγγειλα 4 gb ddr2 ram για ένα παλιό pc από το aliexpress με 8 ευρώ για να του περάσω τα 64 bit.

οριακά παίζει και 1440p στο youtube. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Μια μικρη διορθωση η πρωτη εκδοση 64 βιτ των windows xp professional κυκλοφορισε το 2003 μαζι με το service pack 1.

Windows XP 64-Bit EditionEdit

"Windows XP 64-Bit Edition" redirects here. It is not to be confused with Windows XP Professional x64 Edition.

Windows XP 64-Bit Edition was designed to run on Intel Itanium family of microprocessors in their native IA-64 mode.

Two versions of Windows XP 64-Bit Edition were released:

Windows XP 64-Bit Edition for Itanium systems, Version 2002 – Based on Windows XP codebase, was released simultaneously alongside the 32-Bit version of Windows XP on October 25, 2001.[35]

Windows XP 64-Bit Edition, Version 2003 – Based on Windows Server 2003 codebase (which added support for the Itanium 2 processor), was released on March 28, 2003.[36]

45 λεπτά πριν, Looter είπε

Αν δεν κάνω λάθος η έκδοση που αναφέρεις το 2001 αφορούσε μόνο επεξεργαστές itanium και όχι επεξεργαστές ευρείας χρήσης που έπαιρνε ο καθένας στο σπίτι του.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Windows_XP_editions#Windows_XP_64-Bit_Edition

Δημοσ.

Στα 7 32bit υπαρχει ενα "τρικ" για να βλεπουν παραπανω απο 3.2GB ram, δεν το ειχα δοκιμασει δεν ξερω αν ισχυει. Υπαρχει καποιος που το εχει δοκιμασει?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marduk1 είπε

Πειτε του Billy εγω εχω ακομα 7 ultimate και θα παραμεινω εκει..

O Billy εχει αλλα ενδιαφερονται πλεον εδω και χρονια. Ασχολειται με το πως θα μας πουλησει AV για το ανθρωπινο hardware.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, stefanos_th είπε

πρωτα παρατησε τα xp

μετα τα 7

και τωρα αυτο .

που θα φτασει αυτος ο δρομος ?

Εγώ για τα vista πληγώθηκα

Spoiler

...Not

Επεξ/σία από giorgos4ever
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mesqal είπε

Στα 7 32bit υπαρχει ενα "τρικ" για να βλεπουν παραπανω απο 3.2GB ram, δεν το ειχα δοκιμασει δεν ξερω αν ισχυει. Υπαρχει καποιος που το εχει δοκιμασει?

Το ειχα δοκιμασει πριν πολλα χρονια και ειχε δει τη ram ολοκληρη, αλλα για αλλο λογο σε μια βδομαδα το εκανα φορματ κ εβαλα 64bit οποτε δεν ξερω ποσο σταθερο ειναι το τρικ..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mesqal είπε

Αποτυχία ήταν...Σε λαπτοπ πάντως με σκληρό & όχι ssd του πέρασα το primocache app που έκανε cache την υπόλοιπη μνήμη και δούλεψε καλά.
Στους περισσότερους με σαπάκια βάζω λινουξ αν και προτιμάνε να δώσουν λεφτά για μνήμη&ssd για 10αρια (καλύτερα για μένα $$$$)

Επεξ/σία από korakios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...