Avatar21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Καλησπεριζω την μεγαλη παρεα του insomia. Ψαχνω εναν τροπο να βρω μια καρτα κινητης απτο εξωτερικο ( τυπου giffgaf κλπ) της οποιας να μπορεσω να χρησιμοποιησω τις προσφορες της στην ελλαδα ( ομιλια, ιντερνετ κλπ) διοτι τα λαμογια οι ελληνικες εταιριες με τα προγραμματα και τα συμβολαια τους θελουνε απλα να στα φανε. Βαζω 30€ κσρτες των μηνα για να μπορω να κανω τα απλα πραγματα που θελω. Π.χ 300λεπτα της cosmote αλλα με 3λεπτη χρεωση το λεπτο δεν βγαινουν ουτε 2 ωρες....απατεωνες απλα. Υ. Γ θα εβαζα giffgaf απλα εχουνε βαλει 20gb cap για εκτος αγγλιας και λεπτα sms δεν ξερω αν μπορω να τα χρησιμοιησω πλεον. Μενδιαφερει κυριως για το ιντερνετ να ενημερωσω και ομιλια καθολου sms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Βάλε ένα φοιτητικό, τόσα κυκλοφορούν στην πιάτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, cacofonix-3 είπε Βάλε ένα φοιτητικό, τόσα κυκλοφορούν στην πιάτσα Ειχα φιλε μου αλλα δεν αξιζει τιποτα πλεον ολα τα εχουνε μειωσει οσο δεν παει. Εγω λογω δουλεια: θελω πολλα gb και πολλα ομιλιας π. Χ εξω σου δινουν με 30€ ξερω γω unlimited ομιλια sms και καμια 40αρια η unlimited gb. Εδω αναγκαζομαι να βαλω 30ευρω καρτες διοτι με καρτοσυμβολαιο δεν συμφερει διοτι θα σ δωσει πολλα λεπτα και ελαχιστα mb η ταντιθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Υπάρχει ελληνικός virtual πάροχος που σου δινει MIFI και 30GB μέσω δικτύου Vodafoneμε 10€/μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 26 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Υπάρχει ελληνικός virtual πάροχος που σου δινει MIFI και 30GB μέσω δικτύου Vodafoneμε 10€/μηνα Τι ειναι αυτο για εξηγησε το μου λιγο. Πρωτη φορα τακουω δεν εχω ασχοληθει και καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 https://www.broadbandcompared.co.uk/guides/what-is-mifi-and-how-does-it-work Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε https://www.broadbandcompared.co.uk/guides/what-is-mifi-and-how-does-it-work Τωρα μαλιστα πολυ ωραιο αλλα εχει 2 κακα. 1ον οτι δινει μονο προσφορα σε internet οποτε απορριπτεται διοτι θελω κατι που να με καλυπτει και σε ομιλια και 2ον πανω στο μηχανακι και με παρα πολλες μετακινησεις περα δωθε εντος εκτος και επι τ 'αυτα δεν με βολευει να κουβαλαω +1 συσκευη μαζι μου περα απτα 50αλλα πραγματα που μπορει ναχω μαζι μου. Αλλα λογω κυριως του 1ου απορριπτεται ομως καπου αλλου μπορει σιγουρα να μοτ χρησιμευσει, σευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δες την planetsim. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Δες την planetsim. Μολις μπηκα στο site απλα ειναι τελειως αθλιο δεν βγαζεις ακρη. Μπορεις να μου πεις περιληπτικα τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Avatar21 είπε Μολις μπηκα στο site απλα ειναι τελειως αθλιο δεν βγαζεις ακρη. Μπορεις να μου πεις περιληπτικα τι παιζει? Όχι, δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να κάνω κάτι τέτοιο. Υπάρχει και τηλέφωνο, πάρε να σου πουν τι και πώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Όχι, δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να κάνω κάτι τέτοιο. Υπάρχει και τηλέφωνο, πάρε να σου πουν τι και πώς. Αυτο θα κανω, σευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Όπως το βλέπω, η planetsim δεν δίνει πακετάκια λεπτών και gb αλλά για την ομιλία τουλάχιστον σε χρεώνει με βήματα χρέωσης, απλά οι τιμές φαίνεται να είναι χαμηλότερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Όπως το βλέπω, η planetsim δεν δίνει πακετάκια λεπτών και gb αλλά για την ομιλία τουλάχιστον σε χρεώνει με βήματα χρέωσης, απλά οι τιμές φαίνεται να είναι χαμηλότερες. 0.23€/ λεπτο αν θυμαμαι καλα αποσα εισα πριν. Σεν συμφερει καθολου καλυτερα 30€ για καρτες 😂 παντως ενα τηλ πλακα πλακα θα το κσνω με το καλο ΜΗΠΩΣ και υπαρχει τιποτα συνδυαστικο... Δεν ξερετε τιποτα αλλο ρε παιδια? Ολοι με τα λαμογια εδω περα την βγαζουμε? 😛 πριν βαλει το cap στα gb η gifgaff καλα ειμασταν τωρα παει 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Σχεδόν όλες οι εταιρίες απο 5 χώρες που έχω κοιτάξει, έχουν κάποιο cap στο roaming. Απο εσθονία πχ που έτυχε να έχω μία"γνωστή", σου λέει με 5€ 40gb αλλά όταν είσαι roaming έχει μόνο 4gb. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Σχεδόν όλες οι εταιρίες απο 5 χώρες που έχω κοιτάξει, έχουν κάποιο cap στο roaming. Απο εσθονία πχ που έτυχε να έχω μία"γνωστή", σου λέει με 5€ 40gb αλλά όταν είσαι roaming έχει μόνο 4gb. Σοβαρα τωρα? Μας καψανε. Αν και αποτι καταλαβα μολις τωρα απαυτο που εγραψες η αγγλια εχει το μεγαλυτερο οριο σε σχεση με τις αλλες. 80gb και 20gb σε cap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα