Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.. Λοιπόν έχω ένα αυτοκίνητο subaru justy του 2009 μοντέλο με ηλεκτρικό τιμόνι, έχω ένα προβληματάκι με το τιμόνι, με την εκκίνηση του ανάβει η ενδεικτικη λυχνία και γίνεται βαρύ.. Όταν όμως βάλω μπροστά και ταυτόχρονα κουνήσω το τιμόνι δεξιά και αριστερά δεν το παρουσιάζει και λειτουργεί κανονικά αλλά σε λακκούβες υπάρχει κάτι σαν τρέμουλο. Σε μεγαλύτερες ταχύτητες δεν το παρουσιάζει και στις στροφές ακούγεται ένα χτύπημα μια φορά μόνο καφέ φορά... (έχω αλλάξει μπιλιοφορους) τι μπορεί να φταιει

Δημοσ.

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει,αλλα πρεπει αμεσα να πας συνεργειο να το φτιαξουν γιατι ειδικα με τιμονι και με φρενα δεν περιμενουμε το επομενο συμπτωμα. Αυτο το "ενα χτυπημα" τωρα σε λακουβα και το "βαρυ στην εκκινηση" ,μπορει στην επομενη στροφη να σημαινει κοκκαλωμα στην ευθεια.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά ναι εννοείται πως θα το πάω αυτήν την εβδομάδα κιόλας απλά ήθελα ν ρωτήσω εάν ξέρεις κανείς κάποιο από αυτά τα προβλήματα ευχαριστώ πάντως... 

Δημοσ.

Προφανώς έχεις το αντίστοιχο του Daihatsu Sirion. Το δε πρόβλημα είναι καθαρά το ηλεκτρικό τιμόνι. Λογικά θα πρέπει να απευθυνθείς σε συνεργείο Daihatsu γιατί στα Subaru δεν το ξέρουν καλά το μοντέλο, αφού είναι brand engineer και όχι οriginal.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, kalmik είπε

Προφανώς έχεις το αντίστοιχο του Daihatsu Sirion. Το δε πρόβλημα είναι καθαρά το ηλεκτρικό τιμόνι. Λογικά θα πρέπει να απευθυνθείς σε συνεργείο Daihatsu γιατί στα Subaru δεν το ξέρουν καλά το μοντέλο, αφού είναι brand engineer και όχι οriginal.

Λες καλύτερα daihatsu?  θα απευθυνθώ εκεί πρώτα 

19 ώρες πριν, geoliol είπε

τη μπαταρία πόσο καιρό την έχει πάνω;;

Την μπαταρία σχεδόν 2 χρόνια αλλά μπορεί να φταίει μπαταρία? 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Johnys444 είπε

Λες καλύτερα daihatsu?  θα απευθυνθώ εκεί πρώτα 

Την μπαταρία σχεδόν 2 χρόνια αλλά μπορεί να φταίει μπαταρία? 

Ναι, αν δεν ειναι καλη η μπαταρια ειναι πολυ πιθανο να το κανει γιατι τραβαει το ρευματακι του και αυτο! Ελεγχος μπαταριας και δυναμο αν φορτιζει σωστα.. Μετα μπορει να ειναι ο αισθητηρας ροπης/μοιρων του τιμονιου που συνεργαζεται με το μοτερ της υποβοηθησης συμφωνα με το που στριβεις... 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, nick#18 είπε

Ναι, αν δεν ειναι καλη η μπαταρια ειναι πολυ πιθανο να το κανει γιατι τραβαει το ρευματακι του και αυτο! Ελεγχος μπαταριας και δυναμο αν φορτιζει σωστα.. Μετα μπορει να ειναι ο αισθητηρας ροπης/μοιρων του τιμονιου που συνεργαζεται με το μοτερ της υποβοηθησης συμφωνα με το που στριβεις... 

Ωραία σε ευχαριστώ αδερφε θα το κοιτάξω αν και νομίζω το 2ο αλλά θα το δω. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/5/2020 στις 12:03 ΜΜ, Johnys444 είπε

Ωραία σε ευχαριστώ αδερφε θα το κοιτάξω αν και νομίζω το 2ο αλλά θα το δω. 

Καλησπέρα. Έχω ένα justy κ εγώ του 2008 με 95000km. Mου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με το τιμόνι. Βάζοντας μπροστά ανάβει το κόκκινο λαμπάκι με το τιμόνι και δε δουλεύει η υποβοήθηση. Το κάνει διαλλειπτικα όμως. Παρατήρησα αυτό που είπε ο φίλος δηλ. αν βάζοντας μπροστά ταυτόχρονα γυρίζω κ το τιμόνι δε το κάνει! Κατέληξε κανείς τι είναι;; Σε ηλεκτρολόγο που πήγα μου είπε ότι μπαταρία και δυναμό δουλεύουν άψογα κ μάλλον είναι πρόβλημα του ηλεκτρικού τιμονιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...