Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας παιδια χθες παραγγειλα το Huawei P30 Pro 128GB απο αυτο το καταστημα Kaizer.gr τι γνωμη εχετε γι αυτο το καταστημα ; λεει διαθεσιμο και αποστολη σε μια με τρεις εργασιμες μερες στην Κυπρο. Ξερετε με ποιο κουριερ τα στελνει ; Λεει οτι η κατασταση της παραγγελειας ολοκληρωθηκε ηδη. Ευχαριστω.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω κάνει δύο παραγγελίες την πρώτη μέσα στην καραντίνα και τη δεύτερη αμέσως μετά Την καραντίνα και στις δύο περιπτώσεις για Θεσσαλονίκη Έκανε δύο μέρες είναι πάρα πολύ Γρήγορη και αξιόπιστη έχω κάνει Μάλιστα και κριτική στο σκρουτζ

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Έχω κάνει δύο παραγγελίες την πρώτη μέσα στην καραντίνα και τη δεύτερη αμέσως μετά Την καραντίνα και στις δύο περιπτώσεις για Θεσσαλονίκη Έκανε δύο μέρες είναι πάρα πολύ Γρήγορη και αξιόπιστη έχω κάνει Μάλιστα και κριτική στο σκρουτζ

Καλημερα πρωτα διαβασα την κρητικη του στο σκρουτζ και μετα ειπα να προχωρησω με την παραγγελεια αφου ηταν το πιο φτηνο μοντελο που υπηρχε στο kaizer . gr και στο χρωματακι που το ηθελα επισης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το kaizerstore έχει κλείσει, το οποίο ήταν απο τα παλιά και γνωστά, αλλά αν το κινητό έχει εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας το πας εκεί, το πρόβλημα είναι μόνο στα Xiaomi που δεν έχουν επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και βασίζεσαι στο κατάστημα με 1 χρόνο εγγύηση απο Κίνα η στο service του καταστήματος.Μόνο 3-4 καταστήματα έχουν Xiaomi που καλύπτονται απο Infoguest.

Επεξ/σία από insomnia.gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητα να σου στειλουν το tracking number και τσεκαρε οτι ισχυει. Θα φανει ποια courier χρησιμοποιησαν και θα μαθεις με ποια συνεργαζονται εκει.

Επεξ/σία από insomnia.gr
Δημοσ.
7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Πάντως το Kaisershop έχει κλείσει, το οποίο ήταν απο τα παλιά και γνωστά, αλλά αν το κινητό έχει εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας το πας εκεί, το πρόβλημα είναι μόνο στα Xiaomi που δεν έχουν επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και βασίζεσαι στο κατάστημα με 1 χρόνο εγγύηση απο Κίνα η στο service του καταστήματος.Μόνο 3-4 καταστήματα έχουν Xiaomi που καλύπτονται απο Infoguest.

Καλημερα εσυ λες για το kaizershop.gr απο οσο ειδα εγω λεω για το kaizer.gr δεν ξερω αν υπαρχει καμια διαφορα.

7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εγω γιατι το βλεπω ανοιχτο το Kaizershop.gr?

https://www.kaizershop.gr/huawei-p30-pro-128gb-dual-black-eu

Ζητα να σου στειλουν το tracking number και τσεκαρε οτι ισχυει. Θα φανει ποια courier χρησιμοποιησαν και θα μαθεις με ποια συνεργαζονται εκει.

Τους εστειλα χθες Κυριακη Εμαιλ περιμενω απαντηση. Το εμαιλ το εστειλα στο [email protected] δειχνει οτι πηγε και ειναι στα απεσταλμενα μου μηνυματα.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/5/2020 στις 1:33 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Πάντως το kaizerstore έχει κλείσει, το οποίο ήταν απο τα παλιά και γνωστά, αλλά αν το κινητό έχει εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας το πας εκεί, το πρόβλημα είναι μόνο στα Xiaomi που δεν έχουν επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και βασίζεσαι στο κατάστημα με 1 χρόνο εγγύηση απο Κίνα η στο service του καταστήματος.Μόνο 3-4 καταστήματα έχουν Xiaomi που καλύπτονται απο Infoguest.

kaizerstore.gr έχει κλείσει και έχει γίνει https://www.kaizergaming.gr/

όχι το https://www.kaizershop.gr/

Επεξ/σία από insomnia.gr
Δημοσ.

2140364285_3.PNG.3edfa2b61988150872e2a6a625f3a21c.PNG

Καλημερα λογικα το σαββατοκυριακο παιδια ηταν κλειστα αρα λογικα θα μου απαντησουν η σημερα η αυριο στο εμαιλ που τους εστειλα για να μαθω σε ποσες μερες θα ερθη η παραγγελεια μου στην Κυπρο. Επισης αν προσεξε καλα στην παραπανω εικονα λεει ολοκληρωθηκε η κατασταση της παραγγελειας. Ενω στο Εμαιλ που μου εχει ερθη λεει οτι θα ενημερωθειτε για την κατασταση της παραγγελειας σας.

Δημοσ.

Εαν δεν παρεις tracking number το οποιο θα τσεκαρεις ότι παραλήφθηκε το δεμα (διοτι τον κωδικο τον βγαζουν πριν την παραλαβη απο το courier) μην ησυχαζεις ποτε.

Τηλεφωνησε τους και ζητα το tracking number σε email ή SMS

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Εαν δεν παρεις tracking number το οποιο θα τσεκαρεις ότι παραλήφθηκε το δεμα (διοτι τον κωδικο τον βγαζουν πριν την παραλαβη απο το courier) μην ησυχαζεις ποτε.

Τηλεφωνησε τους και ζητα το tracking number σε email ή SMS

Καλησπερα με ενημερωσαν τηλεφωνικος για την επιβεβαιωση της παραγγελειας μου και μου ειπαν πως θα φυγει απο κοντα τους αυριο και θα το παραλαβω Παρασκευη η Δευτερα το αργοτερο με ACS Courier.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα με ενημερωσαν τηλεφωνικος για την επιβεβαιωση της παραγγελειας μου και μου ειπαν πως θα φυγει απο κοντα τους αυριο και θα το παραλαβω Παρασκευη η Δευτερα το αργοτερο με ACS Courier.

Καλο αυτο αλλα και παλι.... get the Tracking number....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Καλο αυτο αλλα και παλι.... get the Tracking number....

Καλησπερα τους περνω τηλεφωνο και ειναι σαν να μου κλεινουν την γραμμη. Τους εστειλα Email στο [email protected] θα περιμενω να μου απαντησουν η απο παρασκευη ως δευτερα που μου ειπαν οτι θα μου ερθη θα αναμενω τον κουριερ. Τωρα να δουμε θα ενημερωνω για νεοτερες εξεληξεις.

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα τους περνω τηλεφωνο και ειναι σαν να μου κλεινουν την γραμμη. Τους εστειλα Email στο [email protected] θα περιμενω να μου απαντησουν η απο παρασκευη ως δευτερα που μου ειπαν οτι θα μου ερθη θα αναμενω τον κουριερ. Τωρα να δουμε θα ενημερωνω για νεοτερες εξεληξεις.

Δεν μου αρεσει παντως να τους ψαχνω για το αυτονοητο tracking number της αποστολης!

Εγω το βαζω παντα ως υποσημειωση οτι ειναι απαραιτητη η αποστολη του tracking number σε email ή στο κινητο και οτι σε αντιθετη περιπτωση απλα δεν ισχυει η παραγγελια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...