liakjim Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Έχω ένα χαλί από γιούτα σαν αυτό της φωτογραφίας. Ξέρεις κανείς πως το καθαρίζουμε πριν να το μαζέψω για καλοκαίρι; Στο μαγαζί από όπου αγοράστηκε, έχουν ως οδηγίες : "ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ." Στο τηλέφωνο που τους πήρα για επιβεβαίωση, ο πωλητής μου είπε το ίδιο και ότι μάλιστα μπορώ να το πλύνω και με το λάστιχο. Το θέμα είναι ότι όπου έχω ψάξει σε site, όλοι λένε ότι απαγορεύεται το νερό δια ροπάλου. Έχει ασχοληθεί κανείς με το ζήτημα;
SB_1957 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, liakjim είπε Έχω ένα χαλί από γιούτα σαν αυτό της φωτογραφίας. Ξέρεις κανείς πως το καθαρίζουμε πριν να το μαζέψω για καλοκαίρι; Στο μαγαζί από όπου αγοράστηκε, έχουν ως οδηγίες : "ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ." Στο τηλέφωνο που τους πήρα για επιβεβαίωση, ο πωλητής μου είπε το ίδιο και ότι μάλιστα μπορώ να το πλύνω και με το λάστιχο. Το θέμα είναι ότι όπου έχω ψάξει σε site, όλοι λένε ότι απαγορεύεται το νερό δια ροπάλου. Έχει ασχοληθεί κανείς με το ζήτημα; Συνήθως όλα τα χαλιά έχουν μια ετικέτα στο πίσω μέρος που λέει και πώς καθαρίζονται! Αυτό δεν έχει ή είχε και την κόψατε? Πριν πολλά χρόνια που είχαμε ένα παρόμοιο χαλί, το είχαμε για το καλοκαίρι και το μαζεύαμε το χειμώνα. Απλά το σκουπίζαμε πολλή ώρα με την ηλεκτρική σκούπα! Δεν το είχαμε πλύνει ποτέ!
liakjim Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, SB_1957 είπε Συνήθως όλα τα χαλιά έχουν μια ετικέτα στο πίσω μέρος που λέει και πώς καθαρίζονται! Αυτό δεν έχει ή είχε και την κόψατε? Πριν πολλά χρόνια που είχαμε ένα παρόμοιο χαλί, το είχαμε για το καλοκαίρι και το μαζεύαμε το χειμώνα. Απλά το σκουπίζαμε πολλή ώρα με την ηλεκτρική σκούπα! Δεν το είχαμε πλύνει ποτέ! Δεν είχε ετικέτα. Αυτό με την ηλεκτρική σκούπα είναι που κάνουμε και εμείς. Είδα πάντως στα zarahome για ένα χαλί γιούτα να λένε : Οπότε μάλλον δεν υπάρχει κάτι άλλο παρά μόνο να το πάω σε καθαριστήριο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα