Tripman_21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Γεια χαρά. Σκοπευω να αγοράσω μια από τις δυο τηλεοράσεις και ήθελα να ρωτήσω αν οι διάφορες τους είναι μεγάλες,γιατί μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι τις βρίσκω και τις δυο ίδια ακριβώς τιμή, 1000 €.Οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες γύρω από θέματα τηλεοράσεων αλλά η q80r. δεν θα έπρεπε να είναι ακριβότερη; Ευχαριστω.
wolfskinn Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 50 λεπτά πριν, Tripman_21 είπε Γεια χαρά. Σκοπευω να αγοράσω μια από τις δυο τηλεοράσεις και ήθελα να ρωτήσω αν οι διάφορες τους είναι μεγάλες,γιατί μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι τις βρίσκω και τις δυο ίδια ακριβώς τιμή, 1000 €.Οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες γύρω από θέματα τηλεοράσεων αλλά η q80r. δεν θα έπρεπε να είναι ακριβότερη; Ευχαριστω. https://www.skroutz.gr/s/18033909/Samsung-QE55Q70R.html
Tripman_21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Επειδη προτιμώ να αγοράσω από μεγάλη αλυσίδα κοντά στο σπίτι μου ρωτάω για το γεγονός ότι πωλούνται ακριβώς στην ίδια τιμή.
wolfskinn Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Ε η μια θα ειναι σε προσφορα και η άλλη όχι. Την q80r πάρε. Τι το ρωτάς? 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα