neosstoforum Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/axesouar-gadgets/gadgets/headphonescrystal-audiobt01/p-124526/ Τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Skroutz από 24.69€ Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από neosstoforum 2 4
TrevieL Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Πατάω "Απόκτησέ το" και δεν συμβαίνει τίποτα , έχω δοκιμάσει και 2-3 browsers. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;
neosstoforum Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, TrevieL είπε Πατάω "Απόκτησέ το" και δεν συμβαίνει τίποτα , έχω δοκιμάσει και 2-3 browsers. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ούτε εμένα δουλεύει. Μάλιστα παρατήρησα ότι και σε άλλα 2 προϊόντα που είναι σε προσφορά συμβαίνει το ίδιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από neosstoforum
Renosgard Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εμενα δεν προχωράει Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Renosgard
nek4d Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Ειχε που ειχε προβληματα η vodafone με ανεκτελεστες παραγγελιες (ουτε καν επικοινωνουσαν τηλ η με εμαιλ για την τυχη των παραγγελιων), τωρα δεν δουλευει και το ηλεκτρονικο καταστημα, το ιδιο κανει σε μενα και σε αυτο και στο αλλο προιον που ποσταριστηκε αυτες τις μερες (wireless charger), δοκιμαστηκαν 2 λογαριασμοι σε 2 φυλλομετρητες.
Themos3 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι σα να έχει σπάσει το μισό site. Λογικά θα το έχουν πάρει χαμπάρι και θα το διορθώσουν... Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Themos3
strange_thomas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Γνωρίζει κανείς τι παίζει με διαθεσιμότητα? γιατί προφανώς απο το site δεν μπορεί να γίνει αγορά...
neosstoforum Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, nek4d είπε Ειχε που ειχε προβληματα η vodafone με ανεκτελεστες παραγγελιες (ουτε καν επικοινωνουσαν τηλ η με εμαιλ για την τυχη των παραγγελιων), τωρα δεν δουλευει και το ηλεκτρονικο καταστημα, το ιδιο κανει σε μενα και σε αυτο και στο αλλο προιον που ποσταριστηκε αυτες τις μερες (wireless charger), δοκιμαστηκαν 2 λογαριασμοι σε 2 φυλλομετρητες. Δοκίμασα πριν λίγο με τον ασύρματο φορτιστή και μπήκε στο καλάθι. Αμέσως μετά το διέγραψα και προσπάθησα να το ξαναβάλω. Αυτή τη φορά δεν έμπαινε. Οπότε ίσως συμβεί το ίδιο και με τα ακουστικά αν κάποιος είναι τυχερός. Πάντως σίγουρα έχει μεγάλο πρόβλημα το eshop της Vodafone. 1
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, nek4d είπε Ειχε που ειχε προβληματα η vodafone με ανεκτελεστες παραγγελιες (ουτε καν επικοινωνουσαν τηλ η με εμαιλ για την τυχη των παραγγελιων), τωρα δεν δουλευει και το ηλεκτρονικο καταστημα, το ιδιο κανει σε μενα και σε αυτο και στο αλλο προιον που ποσταριστηκε αυτες τις μερες (wireless charger), δοκιμαστηκαν 2 λογαριασμοι σε 2 φυλλομετρητες. Αν εννοείς τον huawei, εγώ κατάφερα και τον πήρα. Τρομερή αγορά. Κατηργησα το καλώδιο.
nek4d Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε Αν εννοείς τον huawei, εγώ κατάφερα και τον πήρα. Τρομερή αγορά. Κατηργησα το καλώδιο. powerbanks ειχα παραγγειλει και ασυρματο τηλ, σε διαφορετικες στιγμες και στα 2 ουτε φωνη ουτε ακροαση, καμια λυση και σε τηλεφωνικη επικοινωνια και το μαγαζι παραλαβης δηλωνε αγνοια. Χειροτερη διαδικασια αγορας δεν μου εχει τυχει. Απαραδεκτο για τοσο μεγαλη εταιρεια που εκτιθεται ετσι και στις λοιπες υπηρεσιες. Να μου πεις, τι τους νοιαζει οταν γεμιζουν τα ταμεια απο την κινητη τηλ. Δεν εχουν κανενα ενδιαφερον να βελτιωθουν, το τμημα των προιοντων ειναι παραμαγαζο που υπολειτουργει. Προσωπικα δεν παιρνω καμια προσφορα τους στα σοβαρα, αν εχω χρονο ισως ασχοληθω για "πλακα" χωρις να περιμενω ανταποκριση.
Billar4s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 εγω παρηγγειλα τα ακουστικα του ποστ σχετικα νωρις με το που βγηκαν και μου ηρθε κανονικα tracking number αποστολης...δοκιμασα σημερα να ξαναπαραγγειλω τα ιδια και το wireless charger και λες και παγωσε το site τους δεν μπορω να κανω καμμια παραγγελεια...μαλλον επεσε βροχη παραγγελειων και το εκλεισαν...αν παραλαβω τουλαχιστον τα ακουστικα ενημερωνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις