PantKo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/6/2020 στις 2:06 ΜΜ, chriskourou είπε Καλησπέρα, Κι εγώ τo allure με τα 100 άλογα έκλεισα τελικά πριν καμιά εβδομάδα. Θα μου κάνει δώρο η αντιπροσωπία τη διχρωμία στο εξωτερικό που έχει το gt line και θα το πάω για ένα boost 20-30 άλογα. Πολύ μεγάλο διάστημα αναμονής, αυτό με ξενερώνει μόνο πηρα φεβρουαριο το 3008 gtline...Εψαξα ολα τα suv πριν και ημουν αναμεσα σε αυτο και το Q3...Το αμαξι παιδια ειναι Ε-Ρ-Ω-Τ-Α-Σ,εχω κανει 6.000χλμ τα μισα ειναι κυριολεκτηκα χωρις λογο,απλα σε βολτες για να το οδηγησω...Ειναι κολλημα.Η Πεζο το τερματισε...Καταρχας αμαξια με διπλασια τιμη,τα θεωρω πιο ασχημα.Θα τα χαρητε πολυ,γιατι και οι αλλες εκδωσεις 2008 κτλπ ειναι υπεροχα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από PantKo
pareisaktos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, PantKo είπε πηρα φεβρουαριο το 3008 gtline...Εψαξα ολα τα suv πριν και ημουν αναμεσα σε αυτο και το Q3...Το αμαξι παιδια ειναι Ε-Ρ-Ω-Τ-Α-Σ,εχω κανει 6.000χλμ τα μισα ειναι κυριολεκτηκα χωρις λογο,απλα σε βολτες για να το οδηγησω...Ειναι κολλημα.Η Πεζο το τερματισε...Καταρχας αμαξια με διπλασια τιμη,τα θεωρω πιο ασχημα.Θα τα χαρητε πολυ,γιατι και οι αλλες εκδωσεις 2008 κτλπ ειναι υπεροχα. Με ποιο κινητήρα το πήρες;
mangeo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Στις 18/6/2020 στις 10:46 ΠΜ, tutuyo είπε Είναι ένα πολύ όμορφο αμάξι και πιθανόν και πολύ ποιοτικό, αλλά όχι και vfm να δίνεις 22κ για 100hp. Πόσο σου βγήκε; Μου βγήκε 21.400 με το κλειδί στο χέρι (Συναγερμό και φιμέ τζάμια στην τιμή) χρώμα Λευκό nacre περλέ μεταλλικό τριπλής επίστρωσης. ΥΓ. Τιμή είναι τόσο λόγο γνωριμιών κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα