zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Είναι τεράστια η αναμονή, πρέπει κάποιος να έχει δεύτερο αμάξι που δε θέλει να δώσει για να περιμένει τόσο. Ή να είναι το πρώτο του!
wolfskinn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Με τοσα χρηματα παιρνετε το q2 business 30 tdi ρε παιδια... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από wolfskinn 1
tsofras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, zio10 είπε Είναι τεράστια η αναμονή, πρέπει κάποιος να έχει δεύτερο αμάξι που δε θέλει να δώσει για να περιμένει τόσο. Ή να είναι το πρώτο του! ή να έχουν πατίνι όπως εγώ Πλάκα κάνω , απλά δουλεύω απο το σπίτι εγώ εδώ και 2.5 μήνες Μόλις τώρα, wolfskinn είπε Με τοσα χρηματα παιρνεαι το q2 business 30 tdi ρε παιδια... Μα δεν χρειάζονται όλοι diesel , και αν δεν κάνεις χλμ παίζει να έχεις πρόβλημα στο μέλλον και έχει και ποιο ακριβά service 1
wolfskinn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Μα δεν χρειάζονται όλοι diesel , και αν δεν κάνεις χλμ παίζει να έχεις πρόβλημα στο μέλλον και έχει και ποιο ακριβά service Υπαρχει στα ιδια χρηματα και με 1000αρι βενζίνη με 116hp. Απλα το ανεφερα σαν μοντελο γιατι αυτο ειναι κατα τη γνωμη μου το πιο vfm σε αυτα τα χρηματα... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από wolfskinn 1
chriskourou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, wolfskinn είπε Με τοσα χρηματα παιρνετε το q2 business 30 tdi ρε παιδια... Το Q2 ήταν η βασική μου επιλογή περίπου ένα χρόνο πριν, καθώς έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα audi. Αλλά ο εξοπλισμός του σε αυτά τα λεφτά, είναι λίγο χειρότερος από το Α4 που πήραν οι γονείς μου το 2001. 1
wolfskinn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 57 λεπτά πριν, chriskourou είπε Το Q2 ήταν η βασική μου επιλογή περίπου ένα χρόνο πριν, καθώς έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα audi. Αλλά ο εξοπλισμός του σε αυτά τα λεφτά, είναι λίγο χειρότερος από το Α4 που πήραν οι γονείς μου το 2001. Καλά δεν μπορείς να τα έχεις ολα... Τα ζυγίζεις και διαλέγεις. Εμένα ας πούμε δεν με χαλάει. Έχουν βάλει και το πρόσθετο πακέτο εξοπλισμού Comfort στα ίδια χρήματα απο πέρσι.
doctorkostis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 On 19/05/2020 at 00:38, pareisaktos said: Η τελική επιλογή θα είναι μάλλον ανάμεσα στο c-hr hybrid club και το 2008 allure diesel eat8. Κατά την ταπεινή μου γνώμη και επειδή αναφέρεις μικρό παιδί (το οποίο θα μεγαλώσει) και ίσως αργότερα έρθει και άλλο, κοιτάς μικρά αυτοκίνητα. Πρέπει να ανέβεις ένα SUV segment για να είναι πιο future proof. Τα οχήματα που αναφέρεις είναι μικρά crossover, έχουν το ύψος, αλλά δεν είναι για οικογένεια με προοπτική πάνω από 3-4 χρόνια.
chriskourou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, wolfskinn είπε Καλά δεν μπορείς να τα έχεις ολα... Τα ζυγίζεις και διαλέγεις. Εμένα ας πούμε δεν με χαλάει. Έχουν βάλει και το πρόσθετο πακέτο εξοπλισμού Comfort στα ίδια χρήματα απο πέρσι. Μπορώ να γράψω έκθεση για τους εξοπλισμούς της audi, αλλά θα αναφέρω μόνο τα highlights. Φυσικά τις τιμές επηρεάζουν full οι φόροι. -Έβαλαν αυτόματο κλιματισμό τον οποίο ονομάζουν μάλιστα "deluxe" και κεντρικό υποβραχιόνιο. Εννοείται πως προτιμώ τον κλιματισμό του Q2 χίλιες φορές από αυτούς μέσα στο infotainment, αλλά παράλληλα όπως έγραψα πριν, τον ίδιο έχει το Α4 των γονιών μου από το 2001. -Για να πάρεις οτιδήποτε εκτός από άσπρο και μαύρο θες το λιγότερο 2200 ευρώ. -Για να ΜΗ βάλεις τις χειρότερες ζάντες που υπάρχουν το 2020, θες άλλα 2200 ευρώ. -Για side assit, lane assist, parking assit, κάμερα οπισθοπορείας, έκτακτη πέδηση, speed limiter (δεν τα λέω όλα λέω μερικά) θες χονδρικά 4000 -Για προβολείς led θες 3000 -Για smartphone interface 2200 -Για navigation 2500 Αυτά δεν τα γράφω επειδή πήρα το pegeot και θέλω να δικαιολογήσω την αγορά μου. Η audi είναι η αγαπημένη μου μάρκα και audi θα έπαιρνα (Q3) αν δεν έβγαινα εκτός προυπολογισμού με τον ιό και audi ελπίζω να είναι το επόμενο αμάξι που θα πάρω. Ο εξοπλισμός του Q2, είναι επιεικώς απαράδεκτος και μας δένει τα χέρια, γιατί με τους φόρους που έχουν τα έξτρα στην Ελλάδα, η μόνη λύση είναι να έχει καλά εξοπλιστικά πακέτα στο στάνταρ εξοπλισμό. Εγώ ήθελα να βάλω ηλιοροφή στο pegeot, που τη δίνει 800 το site και μου λέει ο πωλητής "είσαι σίγουρος; θα σου βγει 2500". Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από chriskourou
tutuyo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Ε ουσιαστικα επιβεβαιωνεις την τεραστια υπερτιμολογηση του VAG στα VW,Audi μοντελα του. Οσο vfm ειναι τα Seat/Skoda τοσο πανακριβα χωρις να προσφερουν βασικο εξοπλισμο ειναι τα αλλα αυτοκινητα τους. Εχουμε φτασει στο σημειο να πληρωνεις 24-25κ για ενα νορμαλ αυτοκινητο με ενα μεταλλικο χρωμα και ενα μοτερ 100-115hp 8 ώρες πριν, chriskourou είπε -Για smartphone interface 2200 LOL για ξηγα το αυτο λιγο. Δλδ δεν παιζει BT απο την μαμα του, θες εξτρα?Δεν παιζει Android Auto?
chriskourou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, tutuyo είπε LOL για ξηγα το αυτο λιγο. Δλδ δεν παιζει BT απο την μαμα του, θες εξτρα?Δεν παιζει Android Auto? Όταν σκεφτόμουν για το Q2 το κοιτούσα λίγο, αν δε χάνω κάτι είναι η σύνδεση του κινητού (android, IOS) στην οθόνη που έχει το αυτοκίνητο.
paylidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, chriskourou είπε Όταν σκεφτόμουν για το Q2 το κοιτούσα λίγο, αν δε χάνω κάτι είναι η σύνδεση του κινητού (android, IOS) στην οθόνη που έχει το αυτοκίνητο. εχουν smartphone interface τα πιο πολλα απο οσα πουλιουνται σημερα στην ελλαδα... και να μην το εχει στο βαζει με προγραμματισμό ο εμπορος περιπου 250€ 1
tutuyo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, paylidis είπε εχουν smartphone interface τα πιο πολλα απο οσα πουλιουνται σημερα στην ελλαδα... και να μην το εχει στο βαζει με προγραμματισμό ο εμπορος περιπου 250€ Αστειευεσαι😕 Ε τωρα αυτα δεν ειναι κερατιατικα του Group?Οταν ολος ο ανταγωνισμος στο εχει by default? Απαραδεκτο να πληρωνεις εξτρα για συνδεσιμοτητα τηλεφωνου. what's next, να πληρωνεις εξτρα την κεραια?
paylidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, tutuyo είπε Αστειευεσαι😕 Ε τωρα αυτα δεν ειναι κερατιατικα του Group?Οταν ολος ο ανταγωνισμος στο εχει by default? Απαραδεκτο να πληρωνεις εξτρα για συνδεσιμοτητα τηλεφωνου. what's next, να πληρωνεις εξτρα την κεραια? Στα VW το εχει στανταρ, ομοιως νομιζω και στα skoda. Seat & Audi το χρεωνουν ή στο περνάνε μεσα σε καποιο πακέτο (πχ comfort pack που πηρα το δικο μου). 1
chriskourou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, paylidis είπε εχουν smartphone interface τα πιο πολλα απο οσα πουλιουνται σημερα στην ελλαδα... και να μην το εχει στο βαζει με προγραμματισμό ο εμπορος περιπου 250€ Δεν αμφιβάλλω για το ότι μπορείς να το βάλεις είτε μέσω εμπόρου είτε μέσω κάποιου άλλου, απλά αναφέρω τι σου δίνει το αυτοκίνητο και η ίδια η audi εάν θέλεις να το παραγγείλεις. Και το λέω γιατί λόγω φόρων, θεωρώ πως θα έπρεπε να υπήρχαν πληρέστερα πακέτα εξοπλισμών για Ελλάδα. Στο Q3 υπάρχει σαφώς πολύ καλύτερο εξοπλιστικό πακέτο στο στάνταρ εξοπλισμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα