Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα σήμερα στο δρόμο 2008 gt line και ήταν εκπληκτικό..χωρίς να ξέρω κόστος..αλλά δεν ξέρω πόσο θαναι το κόστος.

Επεξ/σία από alex19871987
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsipakis είπε

7κ ; καποιο λαθος κανεις 

Από παλιότερα post.....για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Ρωτά την αντιπροσωπεία ......

εχω ρωτησει και εχω δει ποσο κοστιζει στο CHR  η μπαταρια σημερα να τηνα γοπρασεις

ουτε τα μισα απο οσα εσυ αναφερεις δεν εχει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Είδα σήμερα στο δρόμο 2008 gt line και ήταν εκπληκτικό..χωρίς να ξέρω κόστος..αλλά δεν ξέρω πόσο θαναι το κόστος.

Τιμή καταλόγου 33900 το αυτόματο πετρέλαιο. Ακόμη και με έκπτωση δεν νομίζω να πέφτει κάτω από 31000

Επεξ/σία από pareisaktos
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, pareisaktos είπε

Τιμή καταλόγου 33900 το αυτόματο πετρέλαιο. Ακόμη και με έκπτωση δεν νομίζω να πέφτει κάτω από 31000

Κρίμα και ήταν πολύ καλο

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, chdeal είπε

Citroen C5 aircross έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου (το 1.5 Diesel με αυτόματο κιβώτιο). Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος. Πολύ καλός εξοπλισμός ήδη από τις χαμηλές εκδόσεις. Πολύ άνετο, βγαίνεις πραγματικά ατσαλάκωτος από μεγάλα ταξίδια. Σε αυτό βοηθάει τόσο η ποιότητα κύλισης, η ηχομόνωση και τα καθίσματα, όσο και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Το μόνο που θα ήθελα καλύτερο είναι η εγγύηση.

Ένα βασικό κριτήριο όταν ψάχναμε ήταν πίσω να χωράνε 2 παιδικά καθίσματα και ένας ενήλικας, και από την έρευνα αγοράς που έκανα τότε ήταν το μόνο που ικανοποίησε αυτή την απαίτηση (ΟΚ, ήταν και το Peugeot 5008, αλλά πάμε σε άλλη κατηγορία). Επίσης, ήμουν πολύ καλομαθημένος σε χώρο αποσκευών (είχα ένα ford focus sedan το οποίο έχει πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών) και με κάλυψε επίσης.

Αν θες παραπάνω πληροφορίες, PM (μην κάνουμε και διαφήμιση). Μονάχα σε τιμές δε θα μπορέσω να βοηθήσω γιατί - όπως είπα - πάει ένας χρόνος που το έχω και κάτι παραπάνω από χρόνος από τότε που το παρήγγειλα. Ένα μόνο ερώτημα: Αν τα πολλά σου χιλιόμετρα είναι σε πόλη, είσαι σίγουρος ότι θέλεις diesel? Όπως είπα και εγώ diesel πήρα, αλλά κυρίως για μεγάλες διαδρομές.

Εχει την καινουρια αναρτηση με την υποβοηθηση; Αν ναι, αξιζει; Κανει τη διαφορα στους Ελληνικους δρομους μιας και τα γαλλικα φημιζονται για την καλη αναρτηση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Εχει την καινουρια αναρτηση με την υποβοηθηση; Αν ναι, αξιζει; Κανει τη διαφορα στους Ελληνικους δρομους μιας και τα γαλλικα φημιζονται για την καλη αναρτηση.

Έχει την καινούρια ανάρτηση, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με την παλιά υδροπνευματική των citroen που ήταν, για τις μέρες τις, τεχνολογικό θαύμα. Είναι αρκετά πιο απλή η ιδέα. Έχεις ένα υδραυλικό "μαξιλάρι" για τον "τερματισμό" του αμορτισέρ. Αυτό επιτρέπει μια μαλακή ανάρτηση η οποία όμως δε θα κοπανήσει αν τερματίσει. 

• Κάνει διαφορά; Σίγουρα κάνει. Όπως είπα, κάνεις μεγάλα ταξίδια ατσαλάκωτος.
  • Θα κρύψει όλες τις ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων; Όχι, πολλές είναι πολύ μεγάλες για να κρυφτούν.

Πάντως έχει πολύ καλό κράτημα για μια μαλακή ανάρτηση σε τόσο μεγάλο όχημα (δες το τεστ ταράνδου στο youtube), οπότε συνδυάζει άνεση με καλή συμπεριφορά. Στα κακά νέα :-) πίσω έχει ημιάκαμπτο και τα προβλήματά του (μπορεί να πηδήξει λίγο σε ανωμαλίες και - την πρώτη φορά - να σε τρομάξει).

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ κοιτούσα Q2 και mercedas A180 (καμία σχέση το ξέρω) και την προηγούμενη βδομάδα είδα στην εθνική το 2008 και κόλλησα. Εκτός του ότι δε μου είχε αρέσει ποτέ κανένα peugeot, το συγκεκριμένο ήταν και το μοναδικό άσπρο αυτοκίνητο που μου έχει αρέσει. Long story short, πήγα στην αντιπροσωπεία, το είδα από κοντά και μάλλον πάω για το allure που βγαίνει 22 και 24 με 100 και 130 άλογα αντίστοιχα. Αν το έχει αγοράσει κανείς, θα ήθελα πολύ τη γνώμη του. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giorgos_di είπε

Ρίξε μια ματιά στα,
Hyundai i30 Fastback 1.6 diesel 136hp, με χώρο αποσκευών 450lt
ΚΙΑ Xceed 1.6D 115HP 7DCT PREMIUM 48V HYBRID, με χώρο αποσκευών 426lt
Mazda CX-30 Skyactiv-D116, το χειροκίνητο, γιατί το αυτόματο ξεφεύγει πάνω από 30, , με χώρο αποσκευών 430lt

Αν σε ενδιαφέρουν και τα station μπορεις να δεις τα,

Hyundai i30 station

KIA ceed station

KIA proceed

Toyota Corolla station

Επιπλέον, το καλοκαίρι έρχεται το νέο Leon, κι αυτό στην station εκδοχή του.

Παρεξηγημένα τα station στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω για οικογένειες είναι ότι καλύτερο.

Το φθηνότερο με καλό ντίζελ και αυτόματο κιβώτιο είναι μάλλον το C3 aircross, με το πισω κάθισμα που μετακινείται ξεπερνά σε χώρους τα συνήθη. Για παραπάνω χρήματα έγιναν καλές προτάσεις, αν και μάλλον το πιο ολοκληρωμένο οικογενειακό είναι το βαγκον Corolla hybrid, όπως και το βαγκον Focus Active με καλό αυτόματο κιβώτιο. 

Δημοσ.

Πήρα τιμές σήμερα από τη σιτροέν. Πολύ μικρές οι εκπτώσεις στα c5 aircross eat8 diesel. Οπότε απορρίπτεται και αυτό καθώς είναι εκτός μπάτζετ.

Η τελική επιλογή θα είναι μάλλον ανάμεσα στο c-hr hybrid club και το 2008 allure diesel eat8.  

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/5/2020 στις 9:43 ΜΜ, chriskourou είπε

Εγώ κοιτούσα Q2 και mercedas A180 (καμία σχέση το ξέρω) και την προηγούμενη βδομάδα είδα στην εθνική το 2008 και κόλλησα. Εκτός του ότι δε μου είχε αρέσει ποτέ κανένα peugeot, το συγκεκριμένο ήταν και το μοναδικό άσπρο αυτοκίνητο που μου έχει αρέσει. Long story short, πήγα στην αντιπροσωπεία, το είδα από κοντά και μάλλον πάω για το allure που βγαίνει 22 και 24 με 100 και 130 άλογα αντίστοιχα. Αν το έχει αγοράσει κανείς, θα ήθελα πολύ τη γνώμη του.

Καλημέρα,

εγώ το έκλεισα το Allure με τα 100 άλογα και το αναμένω Τέλη Σεπτεμβρίου, η αλήθεια είναι ότι μόλις κυκλοφορήσει στο δρόμο θα γίνει σούπα διότι είναι το καλύτερο (για τα δικά μου δεδομένα) value for money αμάξι στην κατηγορία του και για αυτά που προσφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ένα πολύ όμορφο αμάξι και πιθανόν και πολύ ποιοτικό, αλλά όχι και vfm να δίνεις 22κ για 100hp.

Πόσο σου βγήκε;

• Like 2
Δημοσ.

τσεκαρε και το opel grandland-x ! το ιδιο με το 3008 ειναι και βγαινει κοντα 20-21 χιλιαρικα η βασικη εκδοση diesel 130 αλογα και εχει αρκετα καλο εξοπλισμο (δερματινο τιμονι, apple carplay Και android auto, αυτοματα φωτα κλπ κλπ). τουλαχιστον τοσο μου ειπαν πριν λιγους μηνες, δεν ξερω αν ισχυει ακομα η τιμη, παντως το ειδα απο κοντα στην εκδοση αυτη και μπορω να πω πως με εντυπωσιασε κι ας ηταν στη βασικη εκδοση.. βεβαια καμια σχεση με το 3008 αν και αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι ακριβοτερο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mangeo είπε

Καλημέρα,

εγώ το έκλεισα το Allure με τα 100 άλογα και το αναμένω Τέλη Σεπτεμβρίου, η αλήθεια είναι ότι μόλις κυκλοφορήσει στο δρόμο θα γίνει σούπα διότι είναι το καλύτερο (για τα δικά μου δεδομένα) value for money αμάξι στην κατηγορία του και για αυτά που προσφέρει.

Καλησπέρα, 

Κι εγώ τo allure με τα 100 άλογα έκλεισα τελικά πριν καμιά εβδομάδα. Θα μου κάνει δώρο η αντιπροσωπία τη διχρωμία στο εξωτερικό που έχει το gt line και θα το πάω για ένα boost 20-30 άλογα. Πολύ μεγάλο διάστημα αναμονής, αυτό με ξενερώνει μόνο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...