Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsipakis είπε

βλακειες

μια χαρα καθεται πισω και το παιδι και ενηλικας

φιλος 1.90 μια χαρα ειναι πισω 

Διαβασε τι γραφουμε πριν σχολιασεις.

Κλειστοφοβικο ειναι οπως εγραψε απο κατω ο φιλος.

Ο φιλος σου 1.90 ισως και να φτανει να δει εξω απο εκεινο το φινιστρινι που εχει για παραθυρο. Οριακα. Τα παιδια συνηθως δεν ειναι 1.90.

• Like 2
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, georgekz750 είπε

Διαβασε τι γραφουμε πριν σχολιασεις.

Κλειστοφοβικο ειναι οπως εγραψε απο κατω ο φιλος.

Ο φιλος σου 1.90 ισως και να φτανει να δει εξω απο εκεινο το φινιστρινι που εχει για παραθυρο. Οριακα. Τα παιδια συνηθως δεν ειναι 1.90.

Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει review που να μην το αναφέρει, αν πας να μπεις και εσύ πίσω θα το δεις, τα παιδιά παίζει να μην βλέπουν από το παράθυρο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ακριβώς αυτό δεν υπάρχει review που να μην το αναφέρει, αν πας να μπεις και εσύ πίσω θα το δεις, τα παιδιά παίζει να μην βλέπουν από το παράθυρο

δε με νοιαζουν τα πληρωμενα review. ξερω οτι το εχω και μια χαρα ειναι οσοι καθοντε πισω 

• Sad 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsipakis είπε

δε με νοιαζουν τα πληρωμενα review. ξερω οτι το εχω και μια χαρα ειναι οσοι καθοντε πισω 

Οκ ρε μαν αν σου αρέσει δεν μας πέφτει λόγος, κάθονται παιδιά πίσω?

Τώρα για τα πληρωμένα reviews οκ όλα τα reviews σε όλο τον κόσμο γιατί δεν βρήκα ούτε ένα που δεν το αναφέρει πληρώθηκαν για να πουν το ίδιο αρνητικό?

Τεσπά

Πήγαινε όντως και δες και το Grandland πολύ καλή η τιμή του με καλό εξοπλισμό και πολύ ωραίους χώρους

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε

Ε ρε λυσσα κακια με τα SUV...

Να πάρεις και εσύ όπως και εγώ για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη όταν τα βρίζεις 🤣

Δημοσ.

Φιλε μου το Jeep Renegade το έχεις κοιτάξει?? με 25-28.000 το παίρνεις πλουσιότατο ακόμα και 4χ4... To γλυκοκοιτάζω αρκετό καιρο τώρα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Citroen C5 aircross έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου (το 1.5 Diesel με αυτόματο κιβώτιο). Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος. Πολύ καλός εξοπλισμός ήδη από τις χαμηλές εκδόσεις. Πολύ άνετο, βγαίνεις πραγματικά ατσαλάκωτος από μεγάλα ταξίδια. Σε αυτό βοηθάει τόσο η ποιότητα κύλισης, η ηχομόνωση και τα καθίσματα, όσο και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Το μόνο που θα ήθελα καλύτερο είναι η εγγύηση.

Ένα βασικό κριτήριο όταν ψάχναμε ήταν πίσω να χωράνε 2 παιδικά καθίσματα και ένας ενήλικας, και από την έρευνα αγοράς που έκανα τότε ήταν το μόνο που ικανοποίησε αυτή την απαίτηση (ΟΚ, ήταν και το Peugeot 5008, αλλά πάμε σε άλλη κατηγορία). Επίσης, ήμουν πολύ καλομαθημένος σε χώρο αποσκευών (είχα ένα ford focus sedan το οποίο έχει πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών) και με κάλυψε επίσης.

Αν θες παραπάνω πληροφορίες, PM (μην κάνουμε και διαφήμιση). Μονάχα σε τιμές δε θα μπορέσω να βοηθήσω γιατί - όπως είπα - πάει ένας χρόνος που το έχω και κάτι παραπάνω από χρόνος από τότε που το παρήγγειλα. Ένα μόνο ερώτημα: Αν τα πολλά σου χιλιόμετρα είναι σε πόλη, είσαι σίγουρος ότι θέλεις diesel? Όπως είπα και εγώ diesel πήρα, αλλά κυρίως για μεγάλες διαδρομές.

Επεξ/σία από chdeal
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, chdeal είπε

Citroen C5 aircross έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου (το 1.5 Diesel με αυτόματο κιβώτιο). Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος. Πολύ καλός εξοπλισμός ήδη από τις χαμηλές εκδόσεις.

Πολύ ωραίο αυτοκίνητο το c5 απλά δεν ξέρω αν είναι εντός budget. Με ενδιαφέρει η έκδοση feel diesel eat8. Θα πάρω αύριο ένα τηλ να ρωτήσω τιμές τώρα που τρέχουν προσφορές λόγω κορονοιου. Σε τέτοιο σκάφος θα πήγαινα μόνο σε diesel λόγω πολύ μεγάλης κατανάλωσης στη βενζίνη. 

1 ώρα πριν, dimitris05 είπε

Φιλε μου το Jeep Renegade το έχεις κοιτάξει?? με 25-28.000 το παίρνεις πλουσιότατο ακόμα και 4χ4... To γλυκοκοιτάζω αρκετό καιρο τώρα...

Το έχω δει το συγκεκριμένο. Απλά και αυτό υστερεί σε χώρους 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Τα υβριδικά έχουν ημερομηνία λήξεις λόγω των μπαταριών, εάν παρατηρήσετε δεν υπάρχουν στου δρόμους υβριδικά 10ετιας!!!!!! Η αλλαγή έχει ένα κόστος πάνω από €5000. Στο παρελθόν πουλήθηκαν πολλά Prius και Honda (δεν θυμάμαι  το μοντέλο) στους δρόμους κυκλοφορούν πλέον ελάχιστα !!!!

τουλαχιστον αστειο το σχολιο σου 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tsipakis είπε

τουλαχιστον αστειο το σχολιο σου 

Με κόστος αντικατάστασης €7000 σε μοντέλο 10ετιας......εσυ τι αξία μπορεί να έχει υβριδικό στην 10ετια!

4 ώρες πριν, hountalas είπε

Τα σημερινά hybrid διαφέρουν με τα τότε. Η toyota δίνει εγγύηση 11 χρόνια νομίζω στην μπαταρία της και το κόστος αλλαγής δεν φτάνει σε καμία περίπτωση τα 5κ. Αν αναλογιστεί κανείς την οικονομία που θα κάνει σε καύσιμο τότε η αλλαγή μπαταρίας στα χ χρόνια δεν φαντάζει μεγάλος μπελάς.

Έχει αποδεχτεί σε τεστ πραγματικής καθημερινής οδηγήσεις ότι τα υβριδικά καίνε όσο και τα βενζινοκίνητα, κάνε 200χλμ σε αυτοκίνητο με το όριο στα 120 με υβριδικό και πες μου ποσά θα κάψεις........

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Με κόστος αντικατάστασης €7000 σε μοντέλο 10ετιας......εσυ τι αξία μπορεί να έχει υβριδικό στην 10ετια!

7κ ; καποιο λαθος κανεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...