papresa Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν μέρες παρήγγειλα από Cosmodata έναν refurbished η/υ αφού έκανε 11 μέρες να φτάσει στα χέρια μου, τις περισσότερες εκ των οποίων η αποστολή ήταν εξαφανισμένη, την πρώτη μέρα η Easy Mail τον παρέδωσε στην κάκιστη Speedex και μετά για 7-8 ημέρες δεν φαινόταν πουθενά, μέχρι που απευθύνθηκα στον Συνήγορο του Καταναλωτή και τους κοινοποίησα το email, εκείνη κιόλας την ημέρα εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, οπότε πήρα πίσω την αναφορά. Μετά έκανε 3 μέρες να τον παραλάβω Σαμοθράκη. Η έκπληξη μου ήταν μεγάλη όταν τον άνοιξα και διαπίστωσα ότι από πίσω, στην πλευρά των υποδοχών ήταν στραπατσαρισμένος. Ήταν σε ένα χαρτοκιβώτιο, όχι πολύ γερό, τυλιγμένο με μεγάλες φούσκες, χωρίς φελιζόλ. Σας έχει τύχει καμία φορά; Εγώ τον έβγαλα φωτογραφίες, δεν τον εγκατέστησα και ζήτησα να μου πουν τρόπο επιστροφής για αντικατάσταση. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από papresa
leros2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, papresa είπε Πριν μέρες παρήγγειλα από Cosmodata έναν refurbished η/υ αφού έκανε 11 μέρες να φτάσει στα χέρια μου, τις περισσότερες εκ των οποίων η αποστολή ήταν εξαφανισμένη, την πρώτη μέρα η Easy Mail τον παρέδωσε στην κάκιστη Speedex και μετά για 7-8 ημέρες δεν φαινόταν πουθενά, μέχρι που απευθύνθηκα στον Συνήγορο του Καταναλωτή και τους κοινοποίησα το email, εκείνη κιόλας την ημέρα εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, οπότε πήρα πίσω την αναφορά. Μετά έκανε 3 μέρες να τον παραλάβω Σαμοθράκη. Η έκπληξη μου ήταν μεγάλη όταν τον άνοιξα και διαπίστωσα ότι από πίσω, στην πλευρά των υποδοχών ήταν στραπατσαρισμένος. Σας έχει τύχει καμία φορά; Εγώ τον έβγαλα φωτογραφίες, δεν τον εγκατέστησα και ζήτησα να μου πουν τρόπο επιστροφής για αντικατάσταση. Μιλάμε για πολύ ξύλο ! Λογικά αμα το ανάψεις τα γραφικά σου θα είναι κάπως ετσι Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από leros2004 1
LAZAROS882 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δεν εκπλήσσομαι καθόλου συχνό φαινόμενο για την cosmodata
papresa Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Θα μου στείλουν άλλον. Δεν τον έθεσα καν σε λειτουργία. Δεν το διαπραγματεύτηκα.
bbbb Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Kαι εμένα πριν 3 χρόνια μου έστειλαν ref laptop με ραγισμένη οθόνη. Επικοινώνησα μαζί τους, το επέστρεψα και μου έστειλαν άλλο χωρις πρόβλημα. Aπο οτι φαινεται το qc τους στις παραγγελίες είναι μηδενικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα