Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μέρες παρήγγειλα από Cosmodata έναν refurbished η/υ αφού έκανε 11 μέρες να φτάσει στα χέρια μου, τις περισσότερες εκ των οποίων η αποστολή ήταν εξαφανισμένη, την πρώτη μέρα η Easy Mail τον παρέδωσε στην κάκιστη Speedex και μετά για 7-8 ημέρες δεν φαινόταν πουθενά, μέχρι που απευθύνθηκα στον Συνήγορο του Καταναλωτή και τους κοινοποίησα το email, εκείνη κιόλας την ημέρα εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, οπότε πήρα πίσω την αναφορά. Μετά έκανε 3 μέρες να τον παραλάβω Σαμοθράκη.

Η έκπληξη μου ήταν μεγάλη όταν τον άνοιξα και διαπίστωσα ότι από πίσω, στην πλευρά των υποδοχών ήταν στραπατσαρισμένος.

Ήταν σε ένα χαρτοκιβώτιο, όχι πολύ γερό, τυλιγμένο με μεγάλες φούσκες, χωρίς φελιζόλ.

Σας έχει τύχει καμία φορά;

Εγώ τον έβγαλα φωτογραφίες, δεν τον εγκατέστησα και ζήτησα να μου πουν τρόπο επιστροφής για αντικατάσταση.

IMG_20200516_223427.jpg

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, papresa είπε

Πριν μέρες παρήγγειλα από Cosmodata έναν refurbished η/υ αφού έκανε 11 μέρες να φτάσει στα χέρια μου, τις περισσότερες εκ των οποίων η αποστολή ήταν εξαφανισμένη, την πρώτη μέρα η Easy Mail τον παρέδωσε στην κάκιστη Speedex και μετά για 7-8 ημέρες δεν φαινόταν πουθενά, μέχρι που απευθύνθηκα στον Συνήγορο του Καταναλωτή και τους κοινοποίησα το email, εκείνη κιόλας την ημέρα εμφανίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, οπότε πήρα πίσω την αναφορά. Μετά έκανε 3 μέρες να τον παραλάβω Σαμοθράκη.

Η έκπληξη μου ήταν μεγάλη όταν τον άνοιξα και διαπίστωσα ότι από πίσω, στην πλευρά των υποδοχών ήταν στραπατσαρισμένος.

Σας έχει τύχει καμία φορά;

Εγώ τον έβγαλα φωτογραφίες, δεν τον εγκατέστησα και ζήτησα να μου πουν τρόπο επιστροφής για αντικατάσταση.

IMG_20200516_223427.jpg

Μιλάμε για πολύ ξύλο !

Λογικά αμα το ανάψεις τα γραφικά σου θα είναι κάπως ετσι

qeybz9f4l.png.32be8f67efae9446f6d371d922e82507.png

Επεξ/σία από leros2004
  • Confused 1
Δημοσ.

Θα μου στείλουν άλλον. Δεν τον έθεσα καν σε λειτουργία. Δεν το διαπραγματεύτηκα.

Δημοσ.

Kαι εμένα πριν 3 χρόνια μου έστειλαν ref laptop με ραγισμένη οθόνη. Επικοινώνησα μαζί τους, το επέστρεψα και μου έστειλαν άλλο χωρις πρόβλημα. Aπο οτι φαινεται το qc τους στις παραγγελίες είναι μηδενικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...