Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 9s Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, keysmith είπε

Το πιο value/money αυτή τη στιγμή είναι το note 8 pro με 6gb ram και τιμή 9s.. ;) 

Που ομως εχει ενα τεραστιο μειον, οτι δεν εχει ανεξαρτητη θυρα sd. Πρεπει να θυσιασεις μια sim. Οποιος την εχει συνηθισει δεν συμβιβαζεται χωρις αυτην... Προσωπικα δεν το κοιταζω και ειναι περιεργο διοτι και το 8 και 8t εχουν θυρα sd

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, eko13 είπε

Που ομως εχει ενα τεραστιο μειον, οτι δεν εχει ανεξαρτητη θυρα sd. Πρεπει να θυσιασεις μια sim. Οποιος την εχει συνηθισει δεν συμβιβαζεται χωρις αυτην... Προσωπικα δεν το κοιταζω και ειναι περιεργο διοτι και το 8 και 8t εχουν θυρα sd

καλό θα ήταν να είχε ανεξάρτητη θύρα sd, αλλά με χωρητικότητες 64 και 128gb (με τα 111 ελεύθερα?) νομίζω δεν είναι deal breaker. Όταν το 8 pro στα ίδια (περίπου) χρήματα με το 9s (10E παραπανω) σου δίνει 2gb περισσότερη μνήμη αυτό μετράει παραπάνω. Επίσης και και λίγο πιο καλή κάμερα και λίγο πιο γρήγορο cpu/gpu οπότε με αυτά δεν νομίζω ότι στεναχωριέσαι για την SD και εφόσον θες 2 sim (διότι αλλιώς έχεις SD) στις χωρητικότητες των 64/128gb τουλάχιστον.  Ας έχει το 8 μπροστά. Είναι λίγο πιο premium μοντέλο και η σημερινή συγκυρία τιμής το ευνοεί (το note 8 pro).  

Υπάρχουν και άλλες μικρές διαφορές βέβαια που για κάποιους έχουν σημασία (πχ VoWifi που έχεις το 9s αλλά όχι το 8 pro). Εδώ όλα.

Στις 16/5/2020 στις 7:28 ΜΜ, Koukoz είπε

Πάρα πολλοί ειδικά άνω των 30. Εγώ προσωπικά 3 χρόνια.Οπότε ναι με ενδιαφέρει η εγγύηση 

Εγώ είμαι πάνω από 30 (αρκετά) αλλά δεν βρίσκω λόγο να πληρώσω το κινητό 50% παραπάνω για να έχω την εγγύηση, 1000 φορές παραεισαγωγή. Άσε που μου αρέσει να τα αλλάζω κάθε δύο χρόνια αλλά δεν μου χαλάνε τα άτιμα οπότε έχω καταλήξει να τα χαρίζω στη μητέρα μου, τη πεθερά μου, την κουνιάδα μου...

Επίσης αυτό το θέμα της εγγύησης δεν μπορώ καν να το κατανοήσω, καταρχάς όλα τα μαγαζιά είναι υποχρεωμένα να σου δώσουν 2 χρόνια εγγύηση ότι και να γράφουν ότι και να λένε είναι ο νόμος. Πέρα από αυτό πόσες φορές θα χαλάσει το κινητό από μόνο του... 99% εσύ θα το σπάσεις με τρόπο που δεν το καλύπτει καμία εγγύηση και θα πας σε ένα μαγαζάκι να σου αλλάξει την οθόνη με 40 ευρώ.

• Like 1

Επισκέπτης

Έχω ακούσει ότι το κινητό αυτό έχει θέμα με το wifi και το σήμα του, ότι όταν είναι κλειστή η οθόνη αποσυνδέεται το wifi και το σήμα του κινητού. Λένε ότι θα φτιάξει στην επόμενη αναβάθμιση. Έχετε ακούσει κάτι για αυτό;

Μολις τωρα διαβαζα πως κυκλοφορησε το Redmi 10X  . Εντάξει η φέτα που αγοράζεις απο το σουπερμαρκετ κραταει περισοτερο απ οτι βγαζει νεα μοντελα η xiaomi

Η φέτα όμως χαλάει αυτά τα ρημάδια δεν χαλάνε ακόμα έχω τo mi4c κινητο 4ετίας το έχω δώσει στον πατέρα μου αν δεν είχε θέμα και η δεύτερη μπαταρία που έχω αλλάξει μια χαρά είναι.

• Like 1

• 6 μήνες μετά...

Παιδιά Καλησπέρα όποιος μπορεί να με βοηθήσει ή να με δρομολογήσει. Πρόσφατα αγόρασα το redmi 9. Εγκατέστησα μία εφαρμογή από άγνωστες πηγές, έδωσα την άδεια κανονικά και εγκαταστάθηκε και τώρα θέλω να πάω πάλι και να αναιρέσω αυτή την κίνηση δλδ να μην επιτρέπεται ξανά πλέον. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να με δρομολογήσει γιατί δεν βγάζω άκρη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...