Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 9s Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, dancer είπε

Ο καθένας κρίνει από τον ίδιο το πώς ενεργεί ο άλλος, εσύ λες την αλλάζεις εγώ σου λέω όχι, Δεν βγάζει κάπου αυτό αλλά κανείς λάθος όταν λες ότι τα ξιαομι είναι αναλώσιμα, όταν οι αγγελίες για τα iphone και το πόσα χέρια αλλάζουν έχεουν φτάσει σε αστρονομικά νούμερα. Επίσης η συχνή αλλαγή συσκευών έχει χασουρα όπως και αυτοκινητων  το κόστος πώλησης αγοράς για να έχεις κάθε εξάμηνο χρονο/εξάμηνο καινούριο μοντέλο  ουσιαστικά είναι λίγο παραπάνω από όταν θα το πουλουσες μια και καλή μετά από χρόνια

Επίσης πρώτο Νοτε ήταν το 2 το οποίο μέχρι σήμερα λειτουργεί κανονικά με μια αλλαγή μπαταρίας

Πουθενά δε διαφωνούμε. 

Όταν λέω ότι τα xiaomi είναι αναλώσιμα, εννοώ ότι λόγω των πολλών μοντέλων που βγάζει συνέχεια, κάθε λίγο και λιγάκι, απαξιώνεται περισσότερο από άλλες μάρκες που δεν βγάζουν κάθε εβδομάδα μοντέλα. 

Δεν εννοώ κατασκευαστικά. 

Και για το κόστος αλλαγής, σαφώς και ισχύουν αυτά που γράφεις, έτσι είναι. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, stafaf είπε

Το ότι κάποιοι εξατομικεύετε και επαναστατήσατε και μας λέτε και ποια συσκευή έχετε για πάνω από 2 χρόνια, δεν σας λέω τί σας κάνει γιατί θα φάω ban. Ας πούμε ότι είναι παιδική αντίδραση. 

Το σχόλιό μου ήταν γενικό της τάσης που επικρατεί να αλλάζουμε συσκευές σε πολύ μικρότερο διάστημα από αυτό που αναφέρω παραπάνω. 

Και ειδικά για αναλώσιμες συσκευές τύπου xiaomi (όχι ότι οι υπόλοιπες android συσκευές δεν εξευτελίζονται τάχιστα) που σήμερα αξίζουν 100 και σε 6 μήνες αξίζουν 20, ή τις κρατάς μέχρι να σου μείνουν στα χέρια ή τις δίνεις σύντομα πριν εξευτελιστούν αρκετά ώστε να μην αξίζουν μία. 

Πέστε να με φάτε τώρα. 

Να ξανατονίσω ότι την τάση περιγράφω, το τί πιστεύω εγώ δεν ενδιαφέρει και κανέναν. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί συγχέεις την εμπορική αξία μιας συσκευής με τη χρηστική. Το ότι σε 2 χρόνια θα κάνει 20€ δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει επαρκώς καλά τη δουλειά του. Και δεν νομίζω ότι οι Xiaomi έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από άλλες ακριβότερες συσκευές.

Τώρα αν μιλάμε για αυτούς που θέλουν μια συσκευή να πουλάνε και μούρη, παω πάσο...

• Like 2

10 ώρες πριν, Black Demis είπε

άσε 2 χρόνια.... πες το αγόρασες αύριο και μεθαύριο χάλασε................ καλή σου τύχη να βγάλεις άκρη.... όταν την βγάλεις..... και με ποιο τρόπο........ (ότι γλίτωσες σε χρήμα όταν το αγόραζες θα τα χαλάσεις σε ψυχοφάρμακα)

Επίσης όλοι όσοι αγοράζουν από τον φτηνότερο του Σκρουτζ για να γλυτώσουν και το ένα ευρώ άμα τους χαλάσει πάνε και κλαίγονται στις αντιπροσωπείες να τους το φτιάξουν και επαναστατούν και φωνάζουν για ΕΕ και επιχειρήματα τύπου "Huawei δεν είναι και αυτό; Τι σχέση έχει που είναι για την αγορά της Μυανμάρ (Μπούρμα);" λες και ο εισαγωγέας είναι υποχρεωμένος να έχει service κτλ και να πληρώνει υπαλλήλους κτλ για να φτιάχνει τα κινητά που έφερε ο Μπάμπης ιδιοκτήτης και CEO του parekosmemobiles.gr που αγοράζει από όπου ναναι χωρίς να χρειάζεται να βγάλει εγχειρίδιο, ελληνική υποστήριξη, να μιλάει με τους παρόχους για να έχουν τα κινητά Wifi Calling και άλλα features... Yeah it makes perfect sense!

• Like 3

11 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε

Επίσης όλοι όσοι αγοράζουν από τον φτηνότερο του Σκρουτζ για να γλυτώσουν και το ένα ευρώ άμα τους χαλάσει πάνε και κλαίγονται στις αντιπροσωπείες να τους το φτιάξουν και επαναστατούν και φωνάζουν για ΕΕ και επιχειρήματα τύπου "Huawei δεν είναι και αυτό; Τι σχέση έχει που είναι για την αγορά της Μυανμάρ (Μπούρμα);" λες και ο εισαγωγέας είναι υποχρεωμένος να έχει service κτλ και να πληρώνει υπαλλήλους κτλ για να φτιάχνει τα κινητά που έφερε ο Μπάμπης ιδιοκτήτης και CEO του parekosmemobiles.gr που αγοράζει από όπου ναναι χωρίς να χρειάζεται να βγάλει εγχειρίδιο, ελληνική υποστήριξη, να μιλάει με τους παρόχους για να έχουν τα κινητά Wifi Calling και άλλα features... Yeah it makes perfect sense!

Σε άλλες εταιρείες μια χαρά ισχύει η κάλυψη σε παραεισαγωγες, δεν είναι παράλογο να περιμένει κάποιος κάτι τέτοιο

Στους Κινέζους δεν ισχύει αυτό οπότε καλό είναι να το ξέρει ο άλλος

13 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Σε άλλες εταιρείες μια χαρά ισχύει η κάλυψη σε παραεισαγωγες, δεν είναι παράλογο να περιμένει κάποιος κάτι τέτοιο

Στους Κινέζους δεν ισχύει αυτό οπότε καλό είναι να το ξέρει ο άλλος

Σε όσους καλύπτει η ίδια η εταιρεία.. Στην περιπτοση της xiaomi δεν γίνεται αυτό (κάπως πρέπει να βγει η τημη, απο την μια κόβει στο qc του software μπόλικα από την άλλη σε κάτι τέτοια κλπ κλπ και ουαλα η τημη) η το δέχεσαι η όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Σε όσους καλύπτει η ίδια η εταιρεία.. Στην περιπτοση της xiaomi δεν γίνεται αυτό (κάπως πρέπει να βγει η τημη, απο την μια κόβει στο qc του software μπόλικα από την άλλη σε κάτι τέτοια κλπ κλπ και ουαλα η τημη) η το δέχεσαι η όχι

Ναι οκ εγώ προσωπικά δίνω το επιπλέον για την ελληνική αντιπροσωπεία σε xiaomi

Αλλά στο παρελθόν σε lg , sony, Samsung μια χαρά έχω καλυφθεί από ελληνική αντιπροσωπεία και ας τα είχα πάρει από Σκρουτζ

Ευτυχώς ζημιές σε xiaomi δεν έχω πάθει προσωπικά έχουν βγει σκυλιά όλα. Η αδερφή μου μόνο είχε θέμα σε συσκευή με κιτρίνισμα στην οθόνη αλλά μιλάμε για σχεδόν 4ετια και παρεμπιπτόντως το άλλαξε με το note 9s

Επεξ/σία από logistoulis

2 ώρες πριν, keysmith είπε

αυτό είναι θέμα πολλών παραμέτρων..

Πρώτον είναι θέμα τιμής δλδ πόσο θα ανακοινωθεί, πόσο θα πέσει και πόσο θα πέσουν μέχρι τότε τα "απλά" note 9.

Και το κερασάκι; Μέχρι να γίνει και να βγει θα έχει ανακοινώσει η συγκεκριμένη εταιρία note 10 5g και μερικά ακόμα μοντέλα και πάλι το ίδιο δίλημμα θα έχεις..

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε νομίζω η καλύτερη επιλογή κόστους/απόδοσης είναι το note 8 pro αν δεν σε πειράζει που σχεδιαστικά είναι το "παλιό" (τι παλιό τρομάρα τους/μας. ούτε χρόνο δεν έκλεισε).

Είδα μια ανακοίνωση ότι μέσα Ιουνίου θα κυκλοφορήσει εδώ Ελλάδα, νομίζω η διαφορά είναι στη κάμερα καί ραμ αλλά δε ξέρω.

Αυτή η εταιρεία μπορεί να έχει ανακοινώσει κάνα δυο μοντέλα ακόμη μέχρι να κλείσει το καλοκαίρι οπότε μάλλον θα πάρω μια απόφαση εντός του επόμενου μήνα.

Δεν υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία υπάρχει επίσημος μεταπωλητής που λέγεται infoquest  αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά ανατρέξτε σε ερμηνευτικό λεξικό κάθε φορά τα ίδια lg/samsung μπλα μπλα και με εξυπηρέτησαν.

• Like 2
  • Thanks 1

14 ώρες πριν, ratpack3 είπε

Notification Led έχει;

Δεν το αναφέρει σχεδόν κανείς σε reviews θα εκπλαγείτε όμως με το πόσος κόσμος επιλέγει κινητό με βάση αυτό το ασήμαντο για τους περισσότερους χαρακτηριστικό.

Πολύς κόσμος δεν έχει δυνατότητα να χει μόνιμα πάνω του το κινητό το αφήνει σε κάποιο συρτάρι ή σε απόσταση στην δουλειά,ένα μικρό ασήμαντο λαμπάκι κάνει διαφορά πιστέψτε με.

Έχει ναι πολύ μικρό και μόνο λευκό χρώμα.. Σημαντικό όντως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Ναι οκ εγώ προσωπικά δίνω το επιπλέον για την ελληνική αντιπροσωπεία σε xiaomi

Αλλά στο παρελθόν σε lg , sony, Samsung μια χαρά έχω καλυφθεί από ελληνική αντιπροσωπεία και ας τα είχα πάρει από Σκρουτζ

Ευτυχώς ζημιές σε xiaomi δεν έχω πάθει προσωπικά έχουν βγει σκυλιά όλα. Η αδερφή μου μόνο είχε θέμα σε συσκευή με κιτρίνισμα στην οθόνη αλλά μιλάμε για σχεδόν 4ετια και παρεμπιπτόντως το άλλαξε με το note 9s

επίσης μία παράμετρος που αγόρασα εγώ από τον επίσημο είναι ότι μου ήρθε την επόμενη μέρα.

στα σκρουτζομάγαζα έπαιζε το σενάριο 1-3 ημέρες και όταν μίλαγες μαζί σου έλεγαν 20ημερο και βλέπουμε.

από Κίνα με την καμία δεν περιμένω αν και όποτε έρθει.

Επεξ/σία από elteo
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, elteo είπε

επίσης μία παράμετρος που αγόρασα εγώ από τον επίσημο είναι ότι μου ήρθε την επόμενη μέρα.

στα σκρουτζομάγαζα έπαιζε το σενάριο 1-3 ημέρες και όταν μίλαγες μαζί σου έλεγαν 20ημερο και βλέπουμε.

από Κίνα με την καμία δεν περιμένω αν και όποτε έρθει.

Καλά κι εγώ μπορεί να αγοράσω από μεγάλο μαγαζί για άτοκες δόσεις με κάρτα

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μιλάω για τα Redmi που πουλάνε περισσότερο και έχουν καλή διαθεσιμότητα στην αγορά αλλά για την σειρά Mi9 και ειδικότερα το Mi9T Pro 6/128 που είναι και λίγο ακριβούτσικο (448€ το πήρα) και δεν περπατάει πολύ. 

Επεξ/σία από elteo

2 λεπτά πριν, elteo είπε

Δεν μιλάω για τα Redmi που πουλάνε περισσότερο και έχουν καλή διαθεσιμότητα στην αγορά αλλά για την σειρά Mi9 και ειδικότερα το Mi9T Pro που είναι και λίγο ακριβούτσικο (448€ το πήρα) και δεν περπατάει πολύ. 

Τώρα που το κοιτάω αυτό και Σκρουτζ έχει στο θεό, ακόμα και η φθηνια το δικό μου (mi a3) έχει πάει πιο ψηλά από ότι το είχα πάρει τον πρώτο καιρό που είχε βγει

Πρέπει να υπάρχει έλλειψη; Αλλά και πάλι ποιος θα αγοράσει σε αυτές τις τιμές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...