Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα αγορασει και εγω πρινν λιγο καιρο απο αυτα τα Bot key, και ολα καλα προς το παρον.

υπαρχει καπου στο λογαριασμο μας να δουμε ποσα keys εχουμε ενεργα, ποια ειναι oem και ποια retail Κλπ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

α, ναι σορρυ...

ειμαι γερμανια για αυτο και παει πιο ευκολα εκει.

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Ευχαριστώ!

Από ότι κατάλαβα δεν κατεβάζεις κάποιο ISO αλλά ένα εργαλείο το οποίο δημιουργεί ένα εκκινήσιμο DVD ή USB stick.

Αν αυτό το εργαλείο που αναφέρεται εκεί, το κατεβάσω από PC με Linux μπορώ να δημιουργήσω εκκινήσιμο μέσο; Μπορώ να κατεβάσω απλώς το ISO και να το γράψω αργότερα σε εκκινήσιμο μέσο;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε

Ευχαριστώ!

Από ότι κατάλαβα δεν κατεβάζεις κάποιο ISO αλλά ένα εργαλείο το οποίο δημιουργεί ένα εκκινήσιμο DVD ή USB stick. κατεβαζει ενα exe αρχειο το οποιο αναλαμβανει να σου περασει το iso σε ενα usb Και να ειναι Bootable ετοιμο. οποτε κανει ολη τη δουλεια για σενα αυτοματα.

Αν αυτό το εργαλείο που αναφέρεται εκεί, το κατεβάσω από PC με Linux μπορώ να δημιουργήσω εκκινήσιμο μέσο; Δεν το εχω δοκιμασει, νομιζω ναι

Μπορώ να κατεβάσω απλώς το ISO και να το γράψω αργότερα σε εκκινήσιμο μέσο;  Ναι

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, emperor4her είπε
21 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε

Ευχαριστώ!

Από ότι κατάλαβα δεν κατεβάζεις κάποιο ISO αλλά ένα εργαλείο το οποίο δημιουργεί ένα εκκινήσιμο DVD ή USB stick. κατεβαζει ενα exe αρχειο το οποιο αναλαμβανει να σου περασει το iso σε ενα usb Και να ειναι Bootable ετοιμο. οποτε κανει ολη τη δουλεια για σενα αυτοματα.

Αν αυτό το εργαλείο που αναφέρεται εκεί, το κατεβάσω από PC με Linux μπορώ να δημιουργήσω εκκινήσιμο μέσο; Δεν το εχω δοκιμασει, νομιζω ναι

Μπορώ να κατεβάσω απλώς το ISO και να το γράψω αργότερα σε εκκινήσιμο μέσο;  Ναι

Ευχαριστώ! Για τα Windows 7 η διαδικασία είναι ίδια;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cntrl+X είπε

Ευχαριστώ! Για τα Windows 7 η διαδικασία είναι ίδια;

δεν εχω ιδεα. πανε πολλλλλααα χρονια που τα κεταβασα τελευταια φορα.

αν δεν υπαρχει ετοιμο εργαλειο, μπορεις να κατεβασεις το win7.iso καθως και το rufus και να το κανεις μονος σου

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

νομιζω οτι σε λινουξ χρειαζεσαι ενα αλλο εργαλειο...

mkusb αν θυμαμαι καλα. και χρειαζεσαι μεγαλο usb τουλαχιστον 8gb

Δημοσ.

Κοιτα μπορεις να βρεις στο Skroutz, eBay και διαφορες σελιδες αρκετα κλειδια για λογισμικα σε πολυ φθηνες τιμες, Αλλααααα παλιοτερα ειχε ακουστει οτι πολλα τετοια κλειδια αγοραζονται εξαρχης με κλεμμενες visa κ.τ.π.λ οποτε μια στο τοσο να γινει η στραβει θα σε ελεγα αγορασε κλειδι απευθειας απο τν Microsoft η καποιο καταστημα που εμπιστευεσαι

Δημοσ.

Γενικά μπορεί κάνεις να απαντήσει αν είναι νόμιμες αυτές η άδειες για χρήση σε επαγγελματικο περιβάλλον στην Ελλάδα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexandrosss είπε

Γενικά μπορεί κάνεις να απαντήσει αν είναι νόμιμες αυτές η άδειες για χρήση σε επαγγελματικο περιβάλλον στην Ελλάδα.

Πάρε τηλ την Microsoft 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, alexandrosss είπε

Χαλαρα δεν ειναι και απορω πως πληρωνετε για κατι παρανομο ενω μπορειτε να το εχετε τσαμπα αφου θελετε να ειστε παρανομοι.............

Επεξ/σία από logvphys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...