Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ps3 safe mode με αλλο χειρηστηριο

Καλησπερα παιδια

μου εφεραν το παλιο μου ps3 slim απο την βαφτηστηρα και το χειρηστηριο το γνησιο το εχασαν δεν με πειραζε αυτο αλλα εχω κολλησει καπου

Εχω χειρηστηρια ps4 και ενα ipega 9076 που ειναι συνβατο με το ps3 αλλα δεν μπορω να μπω safe mode δλδ την στιγμη που ζηταει να πατησω το κουμπι ps δεν μπορω να μπω στο μενου για να του κανω επαναφορα,γινεται με αυτα που εχω γιατι δοκιμασα τα παντα και δεν μπορω να μπω δυστηχως ουτε με τα χειρηστηρια του ps4 ουτε με το ipega τωρα τι αλλο μπορω να κανω

σε ολα τα αλλα τα χειρηστηρια που εχω δουλευουν μονο στην αρχη του safe mode δεν μπορω να μπω

Εψαξα παντου και δεν βρηκα καποιον τροπο στο ιντερνετ

Δημοσ.

μπαινεις στο xmb(menu),αλλα δεν μπορεις να το ελέγξεις ?Μπορείς να βάλεις ένα πληκτρολόγιο και να κάνεις πλοήγηση.Για safe mode νομίζω δουλεύει μόνο με το original  

Δημοσ.
12 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε

μπαινεις στο xmb(menu),αλλα δεν μπορεις να το ελέγξεις ?Μπορείς να βάλεις ένα πληκτρολόγιο και να κάνεις πλοήγηση.Για safe mode νομίζω δουλεύει μόνο με το original  

Πληκτρολογια εχω αλλα οχι το γνησιο του ps3 μπορει να κανει οποιοδηποτε η το δικο του μονο φιλε μου παταω μονο το εντερ δλδ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kosgreece είπε

Πληκτρολογια εχω αλλα οχι το γνησιο του ps3 μπορει να κανει οποιοδηποτε η το δικο του μονο φιλε μου παταω μονο το εντερ δλδ

Οποιοδήποτε με usb με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο και το enter επιλέγεις και esc για πίσω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, THE GG GAMER είπε

Οποιοδήποτε με usb με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο και το enter επιλέγεις και esc για πίσω 

Θα το δοκιμάσω φίλε μου και ενημερώνω να δω αν ποιασει αυτό το κόλπο να σαι καλά προς το παρόν φίλε μου

41 λεπτά πριν, kosgreece είπε

Θα το δοκιμάσω φίλε μου και ενημερώνω να δω αν ποιασει αυτό το κόλπο να σαι καλά προς το παρόν φίλε μου

Δυστηχως το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά όταν το ανοίγω κανονικά ενώ στο safe mode δεν δουλεύει καθόλου δυστηχως δεν ξέρω αν θέλει άλλο πληκτρολόγιο το δικό του δλδ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kosgreece είπε

Δυστηχως το πληκτρολόγιο δουλεύει κανονικά όταν το ανοίγω κανονικά ενώ στο safe mode δεν δουλεύει καθόλου δυστηχως δεν ξέρω αν θέλει άλλο πληκτρολόγιο το δικό του δλδ

Σε έγραψα και πάνω σε safe mode μόνο dualshock 3.Αν θες να το κάνεις reset γίνεται μέσω xmb άλλα μετά δεν ξέρω αν θα μπορείς να το σετάρεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, THE GG GAMER είπε

Σε έγραψα και πάνω σε safe mode μόνο dualshock 3.Αν θες να το κάνεις reset γίνεται μέσω xmb άλλα μετά δεν ξέρω αν θα μπορείς να το σετάρεις 

Ναι το κατάλαβα το δοκίμασα βέβαια να υπάρχει μια πλήρη εικόνα,δεν μπορώ να καταλάβω όμως στο safe mode γιατί είναι έτσι δεν το πρόβλεψε η sony να ξεπεραστεί και να δουλέψει με οποιοδήποτε χειριστήριο είναι απλά τραγικο

Επεξ/σία από kosgreece
Δημοσ.
18 ώρες πριν, kosgreece είπε

Ναι το κατάλαβα το δοκίμασα βέβαια να υπάρχει μια πλήρη εικόνα,δεν μπορώ να καταλάβω όμως στο safe mode γιατί είναι έτσι δεν το πρόβλεψε η sony να ξεπεραστεί και να δουλέψει με οποιοδήποτε χειριστήριο είναι απλά τραγικο

Καθόλου τραγικό δεν είναι,για κάποιο λόγο τα φτιάχνει έτσι η εταιρεία...

Αν έπαιζαν όλα τα χειριστήρια, το dualshock 3 θα είχε πιάσει πάτο χρόνια τώρα..

Αναγκαστικά πάρε ενα μεταχειρισμένο ορίτζιναλ να κάνεις δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...