TheoharrisT Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνοντας το τελευταίο διάστημα για μια android τηλεόραση 43"-50" για υπνοδωμάτιο , έπεσαν στη προσοχή μου και οι τηλεοράσεις της TCL κυρίως απο διεθνείς αναφορές μιας και η διανομή τους στην Ελλάδα απ ότι βλέπω είναι αρκετά περιορισμένη.. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως κάποια μοντελα, όπως για παράδειγμα το 50EP640 είναι προτινόμενα στο αγγλικό και γερμανικό amazon με πάρα πολύ καλές κριτικές.. Ενα ακόμα θετικό που διαβάζω είναι οτι η ίδια η εταιρεία κατασκευάζει τα panel της (δεν γνωρίζω αν ισχύει για όλα τα μοντέλα) και δεν είναι ακόμα μια vestel τηλεόραση με το δικό της Logo. Όπως και να εχει θα με ενδίεφερε αν κάποιος γνωρίζει ή ακόμα καλύτερη κατέχει κάποια απο αυτές και έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Στη τελική για ποιό λόγο ένας καταναλωτής να μην διαλέξει τη συγκεκριμένη εταιρεία απο μια Toshiba, Sharp, Hisense ή Xiaomi ξέρω γω...αναφερόμενοι στο ιδιο budget βέβαια...? 1
sintalkas Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Ειναι αρκετα αξιολογη εταιρεια κινεζικη με ποιοτικα προιοντα σε καλες τιμες 2 1
kopsikiller Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Όλες οι εταιρείες που αναφέρεις (εκτός της Hisense) ασχολούνται αποκλειστικά με budget Μοντέλα. Οι TCL & Hisense βγάζουν και τηλεοράσεις που απευθύνονται σε απαιτητικότερο κοινό. Αυτό σημαίνει ότι έχουν μια τεχνογνωσία παραπάνω, οπότε θεωρώ ότι είναι ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες. Τώρα στα απολύτως βασικά τους μοντέλα δε νομίζω να υπερέχουν κατά πολύ αλλά και πάλι μου εμπνέουν παραπάνω εμπιστοσύνη. 3
TheoharrisT Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας, και σαφώς περιμένω και άλλες.. Έχω καταλήξει στο συμπερασμα οτι όλα είναι θέμα marketing.. Και εγώ με τη σειρά μου θεωρώ οτι πιθανώς τα προϊοντα της εν λόγω εταιρείας να είναι ποιοτικότερα απο τα προαναφερθέντα αλλά απο τη στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρή διανομή τα τρώει η "νύχτα" .. Όσο διαβάζω για TCL τόσο πιο κοντά βρίσκομαι σε αγορά...
CaptainChris Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Την διανομή των TCL έχει ο όμιλος Τουρνικιωτη, και έχουν καλό σέρβις και εξυπηρέτηση. Η εταιρεία αυτή μόνη της φτιάχνει της τηλεόρασης και της οθόνες τής, δεν δίνει φασον σε άλλα εργοστάσια όπως κάνουν πολλές επώνυμες μάρκες. Σε Αμερική και Αγγλία έχουν πάρα πολλές πωλήσεις λόγο πολύ καλής σχέσης ποιότητας/τιμής. Και είναι 3ος κατασκευαστής τηλεοράσεων στον Κόσμο. Άρα δεν είναι τυχαία εταιρεία. Απλός δεν είναι διαδεδομένη εδώ στην Ελλάδα. 1
TheoharrisT Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Ακριβώς όπως τα λές... Απλά παρατηρώ οτι είναι λίγο "φτωχά" σε εξοπλισμό τα μοντέλα της TCL. δλδ έρχεται η Xiaomi με 3hdmi, 2usb, εγγραφή pvr, kai remote που υποστηρίζει φωνητική αναζήτηση, και το αντίστοιχο της TCL (ίδιες ίντσες , ίδιο λειτουργικό, ίδια ανάλυση) με 2hdmi, μια !!! usb , και χωρίς δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικού προγράμματος ή φωνητικής αναζήτησης . Οπότε σίγουρα κερδίζεις απο Panel και ποιότητα κατασκευής (είδα κάτι Video και έμεινα..) , αλλά ταυtόχρονα χάνεις σε πολλά άλλα..
redmedusa Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Στην αμερικη κανουν θραυση αλλα τα ευρωπαϊκά μοντελα τα εχουν αναλαβει διαφορετικο τμημα. Η ποιοτητα τους ειναι αγνωστη και δεν συναδει με αυτη των μοντελων αμερικης. Κάποιος που εχει αγορασει ας μας πει.
Brave70 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Κι εγώ ενδιαφέρομαι για full hd android tv 32-40 ιντσών.Ποια θεωρείτε καλύτερη;
1kost1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Έχω γράψει κ κριτική στο ανάλογο μοντέλο 40 στο σκρουτζ. Σε γενικές γραμμές αρκετά καλή λίγο καθυστερεί να φορτώσει το android κ να γίνεται πιο γρήγορη η εναλλαγή των καναλιών. ΑΞΙΖΕΙ τα χρήματα της για έναν μέσο καταναλωτή. Κ το πιο σπουδαίο (μου το ανέφερε γνωστός μου ηλεκτρονικός) σχεδόν όλες οι τηλεοράσεις η σημερινές έχουν γύρω στις 3500 ώρες ζωής στο περίπου. Οπότε ποιος ο λόγος για κάτι ακριβό;;;;; Τα λεντ πάλι θα καούν! Έχουν μια διάρκεια ζωής αυτά…..
Donacgreece Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα το μοντέλο 50' c635. Δε το έχω μετανιώσει καθόλου. Πραγματικά πολύ καλή αγορά και προσφέρει πολλά πράγματα. Όπως Dolby Atmos και Vision που ήταν στα κριτήρια που έχουν ίσα θέσει εξ αρχής. Προέρχομαι από Samsung και δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επιλογή μου...
dimitris_sal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Εχω πάρει απο τα χριστούγεννα τη 55P615 και εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Μόνο ενα ελαφρύ lag (1-2 δευτερόλεπτα) στο μενού, και συγκεκριμένα οταν ανοίγω τις ρυθμίσεις εικόνας, αλλα πέρα απο αυτό κανένα άλλο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα