Marilouc Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μέσω Skroutz τα fila strada low wmn, αλλά με προβληματίζει η επιλογή νούμερου και η ποιότητά τους; Τα έχει δοκιμάσει κανείς να μου πει για τη γραμμή τους; Αν είναι στενή ή φαρδιά; Είναι άνετα; Ευχαριστώ?
SabotazNic Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Σαν σχημα ειναι αθλητικα. Εγω εχω ιδιο νουμερο με adidas κτλ. Απο ποιοτητα παρα πολυ καλα, και παρολο που ειναι μεγαλα, ειναι ελαφρια και αρκετα ξεκουραστα για περπατημα/δουλεια 1
talibanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Θυμαται κανεις οτι αυτα τα παπουτσια ηταν στη μοδα γυρω στο 95; Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι ειχα ενα ιδιο μαυρο στο δημοτικο 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, talibanakos είπε Θυμαται κανεις οτι αυτα τα παπουτσια ηταν στη μοδα γυρω στο 95; Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι ειχα ενα ιδιο μαυρο στο δημοτικο Μεγάλη μόδα, με αυτές τις τεράστιες εξωτερικές αεροσολες. Αλλά θυμάμαι μόλις έβλεπαν την τιμή οι γονείς μου, ξυνιζαν....
Marilouc Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Σαν σχημα ειναι αθλητικα. Εγω εχω ιδιο νουμερο με adidas κτλ. Απο ποιοτητα παρα πολυ καλα, και παρολο που ειναι μεγαλα, ειναι ελαφρια και αρκετα ξεκουραστα για περπατημα/δουλεια Επομένως, δεν έχουν στενή αλλά κανονική φόρμα, γιατί έχω ακούσει για άλλα fila ότι είναι στενούτσικα. Nike φοράω 39, asics όμως 40, παίζει ρόλο η γραμμή! 14 λεπτά πριν, talibanakos είπε Θυμαται κανεις οτι αυτα τα παπουτσια ηταν στη μοδα γυρω στο 95; Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι ειχα ενα ιδιο μαυρο στο δημοτικο Η μόδα "ανακυκλώνεται", όντως θεωρείται ρετρό παπούτσι 90ς 😉 1
talibanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Μεγάλη μόδα, με αυτές τις τεράστιες εξωτερικές αεροσολες. Αλλά θυμάμαι μόλις έβλεπαν την τιμή οι γονείς μου, ξυνιζαν.... Θυμασαι μηπως τα ΓΝΗΣΙΑ air force ,παρομοιας εποχης; Τα βρηκα καποτε στο ebay μεταχειρισμενα,δεν θα εδινα πολλα βεβαια τωρα,αλλα θα ηθελα ενα ζευγαρι να τα βαλω σε καποιο ραφι,ισως διπλα στις ρετρο κονσολες μου η κατι τετοιο. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από talibanakos
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, talibanakos είπε Θυμασαι μηπως τα ΓΝΗΣΙΑ air force ,παρομοιας εποχης; Τα βρηκα καποτε στο ebay μεταχειρισμενα,δεν θα εδινα πολλα βεβαια τωρα,αλλα θα ηθελα ενα ζευγαρι να τα βαλω σε καποιο ραφι,ισως διπλα στις ρετρο κονσολες μου η κατι τετοιο. Ναι ρε και αυτά είχαν μεγάλη πέραση. Στο δημοτικο πήγαινα σε ιδιωτικό και βλέπεις επειδή εκεί είχαν ορισμένοι αρκετά φράγκα οι γονείς τους, αγόραζαν ότι ήταν στην μόδα και έκαναν μόστρα από παπούτσια φόρμες και φούτερ.
talibanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ναι ρε και αυτά είχαν μεγάλη πέραση. Στο δημοτικο πήγαινα σε ιδιωτικό και βλέπεις επειδή εκεί είχαν ορισμένοι αρκετά φράγκα οι γονείς τους, αγόραζαν ότι ήταν στην μόδα και έκαναν μόστρα από παπούτσια φόρμες και φούτερ. Θυμαμαι τοτε μου εκαναν δωρο κατι καναδεζικα jordans,οταν ολοι φορουσαν τα air force,και τους κοπηκε η μαγκια.
SabotazNic Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 51 λεπτά πριν, Marilouc είπε Επομένως, δεν έχουν στενή αλλά κανονική φόρμα, γιατί έχω ακούσει για άλλα fila ότι είναι στενούτσικα. Nike φοράω 39, asics όμως 40, παίζει ρόλο η γραμμή! Η μόδα "ανακυκλώνεται", όντως θεωρείται ρετρό παπούτσι 90ς 😉 Ναι φοράω αθλητικά τύπου air force, tubular, superstar κτλ. Σε όλα αυτά έχω ίδιο νούμερο, όπως και στα Fila 1
Marilouc Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι φοράω αθλητικά τύπου air force, tubular, superstar κτλ. Σε όλα αυτά έχω ίδιο νούμερο, όπως και στα Fila Οκ, σ' ευχαριστώ! Καλό βράδυ 😀
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, talibanakos είπε Θυμαμαι τοτε μου εκαναν δωρο κατι καναδεζικα jordans,οταν ολοι φορουσαν τα air force,και τους κοπηκε η μαγκια. Τα Jordan's ήταν πιο καλά δηλαδή; Δεν τα ξέρω.....
talibanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Τα Jordan's ήταν πιο καλά δηλαδή; Δεν τα ξέρω..... Φανταζομαι κανεις πλακα ετσι; Ηταν απο τα πρωτα που ειχαν σχεδιαστει τοτε,καμια σχεση με τις καγκουριες που βγαζουν σημερα. Ενα πολυ διακριτικο σκουρο πρασινο δερματινο μποτακι,αλλα ηταν αλλου. Θυμαμαι τοτε εκαναν 50.000 δραχμες σε ισοτιμια στον Καναδα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, talibanakos είπε Φανταζομαι κανεις πλακα ετσι; Ηταν απο τα πρωτα που ειχαν σχεδιαστει τοτε,καμια σχεση με τις καγκουριες που βγαζουν σημερα. Ενα πολυ διακριτικο σκουρο πρασινο δερματινο μποτακι,αλλα ηταν αλλου. Θυμαμαι τοτε εκαναν 50.000 δραχμες σε ισοτιμια στον Καναδα. Δεν κάνω πλάκα, είχα μανία με παπούτσια με αεροσολες αλλά από μάρκες ήξερα λίγες, Nike κυρίως αγόραζα, αλλά θυμάμαι και τα Fila,, Air.
talibanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Δεν κάνω πλάκα, είχα μανία με παπούτσια με αεροσολες αλλά από μάρκες ήξερα λίγες, Nike κυρίως αγόραζα, αλλά θυμάμαι και τα Fila,, Air. Δε μπορει να μην ξερεις τα γνωστα Jordans ομως.. Και εγω ειχα μανια με αυτα,τα air ηταν ολα Nike,πρωτα ηταν τα force και μετα τα max. Τελευταια εμφανιστηκαν παλι αυτα τα 2,αλλα με πολυ χαλια σχεδιασμο,trendy και καγκουρε.
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Υπήρχαν και τα Nike/Reebok air pump.Αυτά φούσκωναν την γλώσσα; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα