Mhlogiatros Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Mια ποικιλία από όλα θέλω εγώ . Με bitcoin πληρώνω κυρ-στέφανε 5 λεπτά πριν, SpEcTer είπε Τροποι πληρωμής : καταθεση σε τραπεζικο, με πιστωτικη/χρεωστική και με bitcoin? οκ...🙄 Πρέπει να έχει ένα αλγόριθμο που δίνει πολλα στη κατώτερη τιμή skroutz πχ είχε ειδοποίηση G.Skill RipjawsV 16GB στα 66 Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Mhlogiatros
dimosfc Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Αν μπείτε στο site εχουν samsung 860 pro 2tb με 34 ευρώ. Εχουν κανει κάποιο λάθος σίγουρα
imvrios Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Τους πήρα τηλέφωνο, δουλεύουν Δευτέρα έως Παρασκευή. Θα αλλάξω τον τίτλο. Sorry για την αναστάτωση.
bill987 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Κανονίστε να ανοίξουμε νέο θέμα με το multicoper αλλά mobilepoint ... Είναι της μόδας τελευταία!!! 2 1
imvrios Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, bill987 είπε Κανονίστε να ανοίξουμε νέο θέμα με το multicoper αλλά mobilepoint ... Είναι της μόδας τελευταία!!! Αν οι θετικές / αρνητικές του δεν ήταν 518/4 δε θα το άνοιγα. Θα ενημερώσω αν εκτελέσουν τις παραγγελίες όσων προλάβαμε να παραγγείλουμε με τις χαμηλότερες τιμές. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από imvrios 1
petran91 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Προσοχή, μπορεί να ετοιμάζεται για κανόνι και αυτό όπως και άλλα το τελευταίο διάστημα. Ειδικά αν σε πολλά προιόντα φαίνεται να έχει τιμές ευκαιρίας. 1
leolipop Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, mr.mister είπε Xωρις αντικαταβολη 'η Φυσικο καταστημα για παραλαβη=Αντε Γεια Αφροδίτης 9 12462 - Δάσος Χαιδαρίου - Αθήνα Εδω βρισκονται και ειχα παει πριν απο 1 χρονο περιπου και παρελαβα εναν FX8350 στα 52€ τοτε. 1
kostasxiaomi Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 το μαγαζί είναι legit έχω ψωνίσει και εγώ απο εκεί αλλά μπορεί να παιχτηκε κάποιο λάθος και να έβαλαν τιμές κόστους για λιανική πώληση 😁...
sexymwro7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, imvrios είπε Αν οι θετικές / αρνητικές του δεν ήταν 518/4 δε θα το άνοιγα. 42 λεπτά πριν, kostasxiaomi είπε το μαγαζί είναι legit έχω ψωνίσει και εγώ απο εκεί Και το mobilepoint λειτουργουσε κανονικα 1μιση χρονο, με καλες κριτικες και αρκετοι δεν ειχαν το παραμικρο προβλημα μεχρι πριν λιγους μηνες. Αυτο ομως δεν τους εμποδισε να δεσμευσουν τα χρηματα του κοσμακη για 1,5 μηνα και αρκετοι ακομα να μην τα εχουν παρει πισω...Και καποιοι ειχαν δωσει χιλιαδες ευρω. Μακρια απο καταστηματα που δεν εχουν αντικαταβολη. Και ας εχει 1000 θετικες κριτικες και μηδεν αρνητικες και ας εχεις παραλαβει 50 παραγγελιες μεχρι σημερα απο κει χωρις προβλημα. 5
giorginho Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Τι έγινε με το mobilepoint? Έσκασε "φούσκα" για τιμές που ήταν-δεν-ήταν 10% κάτω του ανταγωνισμού;; 😳
prehistorik Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Και το mobilepoint λειτουργουσε κανονικα 1μιση χρονο, με καλες κριτικες και αρκετοι δεν ειχαν το παραμικρο προβλημα μεχρι πριν λιγους μηνες. Αυτο ομως δεν τους εμποδισε να δεσμευσουν τα χρηματα του κοσμακη για 1,5 μηνα και αρκετοι ακομα να μην τα εχουν παρει πισω...Και καποιοι ειχαν δωσει χιλιαδες ευρω. Μακρια απο καταστηματα που δεν εχουν αντικαταβολη. Και ας εχει 1000 θετικες κριτικες και μηδεν αρνητικες και ας εχεις παραλαβει 50 παραγγελιες μεχρι σημερα απο κει χωρις προβλημα. Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά με το άλλοθι του κορανοιού...και χρησιμοποιώντας τιμές κράχτη είτε για δέσμευσή χρημάτων είτε για επισκεψιμότητα Πολλά καταστήματα το κάνουν αυτό. Εγώ είχα ανάλογη περίπτωσή με 2 καταστήματα ...καθώς ψάχνομαι να στήσω νέο pc και έφαγα άκυρα μετά απο λίγες ωρες με δικαιολογία ότι ο προμηθευτής δεν έχει διαθεσιμότητα και μετά έβλεπες την τιμή να πάει κοντά στα υπόλοιπα μαγαζιά και τρέχα να πάρεις πίσω τα λεφτά σου μετά. Οταν ξανακανα παραγγελία μετά ολα καλά μπορούσε να εξυπηρετησει ο προμηθευτής. Εγώ αντικαταβολή πλεον ειδικά σε μαγαζια που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια χωρίς φυσικό κατάστημα. Είναι όπου σε πιάσουν ειδικά την περίοδο αυτή που είχαν ενα είδος άτυπου μονοπωλίου τα e shops Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από prehistorik 2
dimis_pj Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως παρήγγειλα από το multicopter έναν σκληρό western digital πριν 10 μέρες και μου ήρθε ακριβως σε 7 ημέρες, κανονικά με τιμολόγιο και μια βεβαίωση που χρειαζόμουν για το καινουργές. Απαντήσανε ευγενικά και στα mail μου πριν την παραγγελία, μου έστειλαν 3 mail για την εξέλιξη της παραγγελίας και μου τον έστειλαν με speedex και μόλις 3.5 μεταφορικά (είμαι επαρχία). Οπότε σαν κατάστημα δεν μπορώ να πω κάτι κακό, το αντίθετο Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από dimis_pj
Innersense Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 ΤΕΛΟΣ, πήγε στα 117,19€, όσοι προλάβανε προλάβανε 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα