Προς το περιεχόμενο

Seagate Backup Plus Portable 5TB Blue, 76,38€ - AKYΡΑ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατόπιν παραγγελίας 4-10 ημέρες και από κατάστημα που δεν το ξέρω αλλά με πολλές καλές κριτικές στο skroutz:

https://www.multicopter.gr/product/13795/iy-perifereiakaapothikeysieksoterikoi-skliroi-diskoiseagate-backup-plus-port-5tb-blue-sthp5000402-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-

Επόμενη τιμή στο skroutz είναι: 109,19€ συν έξοδα. Από πολλά καταστήματα: https://www.skroutz.gr/s/19654746/Seagate-Backup-Plus-Portable-5TB.html?from=price_drops

Έτσι και μπορέσουν να εκπληρώσουν την παραγγελία και δε μιλάμε για λάθος, είναι πολύ καλή προσφορά.

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.
Δημοσ.

Συγνώμη, από Κίνα στέλνει ??!!!

Τι επιλογές μεταφορικής είναι αυτές;

Courier (ΟΚ), EMS, Registered Airmail (!), TNT Economy, TNT Express.

Ενώ δέχονται πληρωμή και με Bitcoin!

Δημοσ.

Το κατάστημα και η εξυπηρέτηση είναι πολυ κομπλέ, εχω παρει αρκετά κομμάτια για το πσ, ήρθαν σε 4 μέρες ενώ έλεγαν 7-10 . Κάτι αρνητικό δεν έχω να πω για το εν λόγω. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα ρίγουμε παραγγελία και θα την φάμε κανονικά. Σάββατο είναι, λάθος θα αποδειχτεί😁😁

Δημοσ.
Just now, Georgegoum said:

Το κατάστημα και η εξυπηρέτηση είναι πολυ κομπλέ, εχω παρει αρκετά κομμάτια για το πσ, ήρθαν σε 4 μέρες ενώ έλεγαν 7-10 . Κάτι αρνητικό δεν έχω να πω για το εν λόγω. 

καλη φαση

δεν δεχεται αντικαταβολη δυστυχως μετα τα τελευταια γεγονοτα φοβαμαι να κανω καταθεση

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα, πλήρωσα με κάρτα Alpha και με μετέφερε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας. Έλαβα κανονικά και το SMS με το OTP.

Όλα legit ως εδώ. Αλλά η πραγματική τους διαθεσιμότητα είναι αμφίβολη.

Δημοσ.

Αξιόπιστο καταστημα ειναι, παρήγγειλα το hardware του υπολογιστή μου απο εκει και τα έστειλαν πιο γρηγορα απνοτι περιμενα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xωρις αντικαταβολη 'η Φυσικο καταστημα για παραλαβη=Αντε Γεια

Επεξ/σία από mr.mister
  • Like 3
Δημοσ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξωτερικός σε ps4; Αν και η ελλειψη αντικαταβολης με φρενάρει λιγο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα να χαζέψω και εγώ τι τιμές έχουν σε άλλες δίσκους και βλέπω τουλάχιστον 20 διαφορετικά μοντέλα κολλημένα στα 72.88, είτε 2 TB, είτε 12TB. Οπότε σίγουρα κάποιο λάθος έχει γίνει.

Επεξ/σία από Metal_Head

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...