Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από web cameras. 

Έχω ένα web interview σε 12 μέρες και θέλω να αγοράσω αξιόπιστη εξωτερική κάμερα που να με δείχνει καθαρά, σε καλή ανάλυση (μια καλής ποιότητας 1080p είναι αρκετή, δεν χρειάζεται παραπάνω) με καλά frame. Θέλω οι interviewers να με βλέπουν καθαρά και να μπορούν να δουν καθαρά τις όποιες κινήσεις μου και όποιες λεπτομέρειες. Δεν θέλω να με βλέπουν θολά ή να βλέπουν σπασμωδικές κινήσεις σαν να  παίζεις παιχνίδι με 10 fps. 

Επίσης θέλω μια έξυπνη λύση για το θέμα του ήχου. Αν υπάρχει αξιόπιστη λύση όπου να με ακούνε καθαρά και να τους ακούω από loud speakers χωρίς να ακούνε echo, τότε αυτό είναι η καλύτερη περίπτωση. Διαφορετικά, μπορώ να δοκιμάσω με ακουστικά. Ίσως με airpods αλλά αυτό γίνεται μόνο με τον προσωπικό μου υπολογιστή. 

Υπάρχει πάντα η επιλογή να χρησιμοποιήσω το λαπτοπ της δουλειάς αλλά θέλω κάτι εξωτερικό για να είμαι άνετος με την μεγάλη οθόνη μου αντί να είμαι στο λαπτοπ. 

To interview δυστυχώς θα γίνεται μέσω σύνδεσης που είναι συνδεδεμένη αναγκαστικά στο VPN της δουλειάς μου που σημαίνει ότι η σύνδεση μου σε ταχύτητα θα χάνει πολύ. Τώρα Σάββατο όταν είμαι συνδεδεμένος έτσι πέφτει στα 40mbps dl/20mbps ul (apo 400/40). Αλλά το interview θα είναι σε ώρα αιχμής όπου μπορεί να με ρίχνει και στα 5mbps. Ενδεχομένως όμως να υπάρχει η δυνατότητα να μπω απ τον προσωπικό μου υπολογιστή για να αποφύγω το πρόβλημα.

Όσο για το κόστος; Όπως είπα, δεν έχω ιδέα. Το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι να βγάλω την συνέντευξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μετά τα πουλάω κιολας... Δεν χρειάζομαι επαγγελματικό εξοπλισμό, αλλά κάτι καλό και πάνω απ' όλα αξιόπιστο. 

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...