jkoukos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Κάνε την δοκιμή που έγραψα με απενεργοποιημένο το IPv6. Αυτό δεν είναι πρόβλημα συσκευής αλλά δρομολογησης του παρόχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Έχω κουραστεί να γράφω σε όλα αυτά τα προβλήματα, ότι η ποιότητα του δίκτύου στους παρόχους είναι πτωτική, όπως και το επίπεδο εξυπηρέτησης. Πάντα συστήνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ, μετά από τόσες ενοχλήσεις στον πάροχο, χωρίς να έχει γίνει κάτι για το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Πάντα συστήνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ, μετά από τόσες ενοχλήσεις στον πάροχο, χωρίς να έχει γίνει κάτι για το πρόβλημα. Κώστα είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το πρόβλημα δεν ανακοινώθηκε ποτέ στους τεχνικούς πεδίου. Ισως αν τηλεφωνήσει ευγενικά αλλά πολύ επίμονα, ίσως μεταφερθεί το αίτημα για έλεγχο. Επιπλέον, αν όντως είναι ζήτημα congestion, πρεπεί να γίνουν συνεχόμενα παράπονα από πολλούς πριν κάνουν οτιδήποτε. Εμπειρικά το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, pigeon είπε Κώστα είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το πρόβλημα δεν ανακοινώθηκε ποτέ στους τεχνικούς πεδίου. Ισως αν τηλεφωνήσει ευγενικά αλλά πολύ επίμονα, ίσως μεταφερθεί το αίτημα για έλεγχο. Επιπλέον, αν όντως είναι ζήτημα congestion, πρεπεί να γίνουν συνεχόμενα παράπονα από πολλούς πριν κάνουν οτιδήποτε. Εμπειρικά το λέω. Για τον πελάτη έχει ελάχιστη σημασία αν έφτασε το πρόβλημά του στους τεχνικούς πεδίου ή αν έμεινε στην τεχνική εξυπηρέτηση που προσπάθησε να το λύσει εξ΄αποστάσεως. Σημασία έχει, ότι ο πελάτης βιώνει μια συνολική αδιαφορία επίλυσης στο πρόβλημά του. Δεν τον απασχολούν τα εσωτερικά υπηρεσιακά προβλήματα του παρόχου. Δυστυχώς, αυξάνεται εκθετικά ο κόσμος, που μετά από επαναλαμβανόμενες απόπειρες να εξηγήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, εισπράττει αδιαφορία και μερικές φορές μέχρι και ειρωνεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Εχεις δίκιο τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι όλα αυτά που περιγράφεις. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να κάνουμε τεμενάδες για να προχωρήσει η δουλειά μας, τρώμε ώρες στις αναμονές για τετριμμένες βλάβες ή για γνωστά (σε αυτούς) προβλήματα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα του φίλου είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσεις στο τηλέφωνο, επιπλέον κάποιοι της υποστήριξης δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ασχοληθούν. Θεωρώ οτι ένας τεχνικός πεδίου θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να το λύσει μιας και θα το βρίσκει μπροστά του συνέχεια (πολλά παράπονα για το ίδιο πρόβλημα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Στις 17/5/2020 στις 2:54 ΜΜ, jkoukos είπε Κάνε την δοκιμή που έγραψα με απενεργοποιημένο το IPv6. Αυτό δεν είναι πρόβλημα συσκευής αλλά δρομολογησης του παρόχου. Το IPv6 στο ρουτερ δεν με αφηνει να το απενεργοποιησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Αν εχεις το speedport plus ναι δεν αφηνει 😡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Κυριοι, βρηκα τι παιζει, εκλεισα ολες τις συσκευες απο wifi και ετρεξα ping -t. Μετα ανοιγα τις συσκευες μια μια, οταν ανοιξα το λαπτοπ της αδερφης μου το ping ανεβηκε κατευθειαν, οποτε εκει ειναι το προβλημα αλλα δεν βλεπω να τρεχει κανα cloud η να κατεβαζει το οτιδηποτε.... μαλλον θα φαει φορματ. Update ΟΡΓΗΣ: Στο laptop απλα ετρεχε το μtorrent (χωρις να κατεβαζει κατι) και αυτος ειναι ο λογος που ανεβαζα τοσο πολυ ping. Ξερω οτι δεν πρεπει να τρεχουν αυτα γενικα αλλα τοσο πολυ να επηρεαζει? Τελος καλο ολα καλα απ'οτι φαινεται, ισως και δικια μου χαζομαρα που δεν τα τσεκαρα ολα απο μια αρχη, σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, malias4 είπε Αν εχεις το speedport plus ναι δεν αφηνει 😡 εχω το entry 2i πως το κλείνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε εχω το entry 2i πως το κλείνω; A δεν ξερω φιλε μου απο το entey 2 . Στο plus ξερω οτι εχει επιλογη αλλα ειναι bug κ δεν κλεινει. Για δες μηπως ειναι κ στο δικο σου εκει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα