βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Καλησπερα σε ολους, εχω παρατηρησει οτι το ιντερνετ μου δεν παει πολυ καλα τελευταια. Μερικες φορες κολλαει ακομα και σε απλα βιντεο η stream. Το gaming εχει γινει ενα ατελειωτο βασανιστηριο εχοντας απο 100ms εως 900ms. Ας μου πει καποιος εαν πρεπει να το δηλωσω βλαβη και ισως να αλλαξω ρουτερ, τους εχω παρει τηλεφωνο στο 13888 4 φορες και λενε και καλα κανουν κατι ρυθμισεις και οτι δεν βλεπουν τιποτα αλλο. Ευχαριστω για τον χρονο σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Καλησπερα σε ολους, εχω παρατηρησει οτι το ιντερνετ μου δεν παει πολυ καλα τελευταια. Μερικες φορες κολλαει ακομα και σε απλα βιντεο η stream. Το gaming εχει γινει ενα ατελειωτο βασανιστηριο εχοντας απο 100ms εως 900ms. Ας μου πει καποιος εαν πρεπει να το δηλωσω βλαβη και ισως να αλλαξω ρουτερ, τους εχω παρει τηλεφωνο στο 13888 4 φορες και λενε και καλα κανουν κατι ρυθμισεις και οτι δεν βλεπουν τιποτα αλλο. Ευχαριστω για τον χρονο σας!! interleaved ή fast path? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτά που σημείωσες στο log δεν είναι πρόβλημα και τα στατιστικά της γραμμής σου ειναι τέλεια. Νομίζω πως έχεις πρόβλημα με το wifi σου. Δοκίμασε αρχικά να συνδεθείς με καλώδιο πάνω στο router και κάνε τις δοκιμές σου. Μετά γράψε αυτό σε command prompt και άστο να τρέχει από πίσω. Αν όντως έχεις πρόβλημα εσωτερικά θα δεις μεγάλη αύξηση στα ms ή και timeouts. ping 192.168.1.1 -t Με καλώδιο πρέπει να βλέπεις <1ms συνεχόμενα και χωρις διακοπές. Με wifi παίζει ψηλότερα αλλά ας είναι τουλάχιστον σταθερό. Αν είσαι οκ εδώ. μετά να ελέγξεις την ταχύτητα προς τα έξω. Γρήγορος τρόπος είναι το https://www.speedtest.net/ , εκεί πρέπει να δείξει πολύ χαμηλό ping (fastpath <10, interleave γυρω στο 17) και ταχύτητα download κοντά στην ονομαστική σου. Μετά ελέγχεις συγκεκριμένους servers των games που παίζεις. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από pigeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε interleaved ή fast path? Καλημερα φιλε μου, Fast path ειναι η γραμμη. 7 ώρες πριν, pigeon είπε Αυτά που σημείωσες στο log δεν είναι πρόβλημα και τα στατιστικά της γραμμής σου ειναι τέλεια. Νομίζω πως έχεις πρόβλημα με το wifi σου. Δοκίμασε αρχικά να συνδεθείς με καλώδιο πάνω στο router και κάνε τις δοκιμές σου. Μετά γράψε αυτό σε command prompt και άστο να τρέχει από πίσω. Αν όντως έχεις πρόβλημα εσωτερικά θα δεις μεγάλη αύξηση στα ms ή και timeouts. ping 192.168.1.1 -t Με καλώδιο πρέπει να βλέπεις <1ms συνεχόμενα και χωρις διακοπές. Με wifi παίζει ψηλότερα αλλά ας είναι τουλάχιστον σταθερό. Αν είσαι οκ εδώ. μετά να ελέγξεις την ταχύτητα προς τα έξω. Γρήγορος τρόπος είναι το https://www.speedtest.net/ , εκεί πρέπει να δείξει πολύ χαμηλό ping (fastpath <10, interleave γυρω στο 17) και ταχύτητα download κοντά στην ονομαστική σου. Μετά ελέγχεις συγκεκριμένους servers των games που παίζεις. Καλημερα φιλε μου, ειμαι ηδη με καλωδιο. Το ping που ειπες να κανω οντως μου βγαζει <1ms χωρις διακοπες, στο speedtest.net οντως μου δειχνει 9ms αλλα οταν παω να κανω τα πιο απλα tracert στο cmd ξεκιναει το πανηγυρι, οριστε φωτο απο tracert τους ασσους (1.1.1.1) και απο τα dns της google (8.8.8.8) ΥΓ. μενω Καστορια Οριστε και απο τον σερβερ που παιζω, ειμαι παντως σχεδον σιγουρος οτι δεν φταιει ο σερβερ διοτι παιζω με φιλους μου οι οποιοι εχουν κατωτερες συνδεσεις στο ιντερνετ ομως εχουνε σταθερα ms Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από βασιλιάς βάτραχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Υποψιάζομαι ότι κάτι τρέχει με τον υπολογιστή σου. Είτε παράλληλη διεργασία, είτε firewall είτε στην κάρτα δικτύου. Δοκίμασε ένα ένα Live Linux CD ή USB και βλέπεις πως παίζει σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, jkoukos είπε Υποψιάζομαι ότι κάτι τρέχει με τον υπολογιστή σου. Είτε παράλληλη διεργασία, είτε firewall είτε στην κάρτα δικτύου. Δοκίμασε ένα ένα Live Linux CD ή USB και βλέπεις πως παίζει σε αυτό. Μπορεις να με βοηθησεις λιγο με αυτο γιατι δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Update: Το παρακατω στην εικονα ειχε μια μικρη ενημερωση και μετα απο επανεκιννηση του υπολογιστη οι τιμες που παιρνω στο cmd ειναι φυσιολογικες, λετε να εφταιγε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Η συγκεκριμένη συσκευή είναι η κάρτα δικτύου. Οπότε είναι φυσιολογικό να σου δημιουργούσε κάποιο θέμα στο ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Ακυρο παιδια, ακομα υπαρχει προβλημα καπου, ξερει κανεις τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Κατεβάζεις το Ubuntu, το γράφεις σε ένα USB και το δοκιμάζεις στον υπολογιστή σου. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα στον έλεγχο, φταίει κάτι από τα παραπάνω που έγραψα. Αλλιώς το συζητάμε πάλι. Πάντως δεν βλέπω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα στο τεστ που δείχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Απο αυτό το screenshot φαίνεται όχι έχει πρόβλημα το κοντινό bbras σου εκεί που μένεις, λογικά έχει μπουκώσει. Για να το διαπίστωσεις, κάνε συνεχόμενο ping -t 79.128.228.18 , βάλτο σε ώρες αιχμής και ώρες που δεν έχει φόρτο πχ. 4-5 τα ξημερώματα. Θα δεις διαφορές. Καλό θα είναι να σιγουρευτείς οτι δεν έχεις πρόβλημα με το Ethernet, η realtek βγαζει προβληματικούς οδηγούς κατα καιρούς που τους διορθώνει σχετικά γρήγορα. Drivers θα βρεις εδώ. Αν είναι όντως μπουκωμένο bbras μη περιμένεις ότι θα φτιαχτεί με τηλέφωνα στο support, γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Εκανα αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω με τα ubuntu ιδου τα αποτελεσματα, ακουω γνωμες και λυσεις κυριοι. Server παιχνιδιου Google Άσσοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στα windows έχεις σίγουρα πρόβλημα, ίσως λύνεται με νεότερους drivers. Βλέπω όμως και στο ubuntu έχει αρκετό jitter, ειδικά στο 1.1.1.1 δεν θα έπρεπε. 🤔 Ο game server σου από μένα φέρνει 58ms σταθερά (σε interleave). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Σε μένα η ΙΡ του game server παίζει σταθερά στα 49ms με VDSL Cosmote και interleaved και σε LTE Cosmote στα 65ms. Και στο Ubuntu έχει θέμα και λογικά είναι πηγμένο DSLAM ή ο BRAS που συνδέεται. Δυστυχώς πέρα του να πάρει τηλέφωνο και να το κοιτάξουν (και αν βρεθεί λύση), δεν γίνεται κάτι άλλο. Κάνε μια δοκιμή απενεργοποιώντας το IPv6 από τον Router (αν δίνει αυτή την επιλογή) και από τον υπολογιστή (Windows, κάρτα δικτύου, Browser). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Συνδεσα ενα λαπτοπ με ethernet και παιρνω ιδιο υψηλο ms παλι, και με wifi το ιδιο ακριβως (και χειροτερα) Οποτε δεν φταιει κατι στον υπολογιστη μου αποτι καταλαβα ουτε στο καλωδιο του ethernet Επεξ/σία 17 Μαΐου 2020 από βασιλιάς βάτραχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα