hitman 21 original Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Η καρτα γραφικων που θα παιζει στην οθονη θα ειναι η gtx 2070 super κ επισης μελλοντικα το PS5.Το ποσον που διατιθεται ειναι 500 ευρο.Ποια προτεινετε κ γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μαλλον το φορουμ εχει σταματησει να βοηθαει πλεον,γουατεβερ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, hitman 21 original είπε Η καρτα γραφικων που θα παιζει στην οθονη θα ειναι η gtx 2070 super κ επισης μελλοντικα το PS5.Το ποσον που διατιθεται ειναι 500 ευρο.Ποια προτεινετε κ γιατι? LG 27GL850-B Αν θες 2Κ 144hz IPS και Gaming είναι από τις καλύτερες επιλογές.Για PS5 δεν έχω ιδέα αν είναι σωστή επιλογή. Ανέλυσε περισσότερο τι ακριβώς θες για να βοηθηθείς καλύτερα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Inler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, hitman 21 original είπε Μαλλον το φορουμ εχει σταματησει να βοηθαει πλεον,γουατεβερ..... Ναι γιατί τις περισσότερες φορές χάνεις το χρόνο σου, ψάχνεις να προτείνεις κάτι και ο TS επιλέγει αυτό που είχε στο μυαλό του, ξέρεις πόσοι παίρνουν 24" το 2020? ενώ με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαν να πάρουν 27" αλλά όχι gameboy screen is best. Εγώ θα σου πρότεινα όσο μεγαλύτερη οθόνη μπορείς, 27" το ελάχιστο και 1440p, 4κ είναι υπερβολή προς το παρόν επίσης σε τόσο μικρές ίντσες με 4k θα χρειαστεί scale για να μπορείς να διαβάσεις τα γραμματέα στην οθόνη, freesync απαραίτητο και >75Hz, hdr (HDR10 or wtv) αδιάφορο, αν δεν έχει 1000νιτσ φωτεινότητα τότε απλά δεν θα λειτουργεί σωστά, έχω μια προτίμηση στις Ultrawide 21:9 >34" καθώς είναι πιο πρακτικές αλλά δεν ξέρω αν το PS5 θα την υποστηρίζει οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Havik είπε Ναι γιατί τις περισσότερες φορές χάνεις το χρόνο σου, ψάχνεις να προτείνεις κάτι και ο TS επιλέγει αυτό που είχε στο μυαλό του, ξέρεις πόσοι παίρνουν 24" το 2020? ενώ με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαν να πάρουν 27" αλλά όχι gameboy screen is best. Εγώ θα σου πρότεινα όσο μεγαλύτερη οθόνη μπορείς, 27" το ελάχιστο και 1440p, 4κ είναι υπερβολή προς το παρόν επίσης σε τόσο μικρές ίντσες με 4k θα χρειαστεί scale για να μπορείς να διαβάσεις τα γραμματέα στην οθόνη, freesync απαραίτητο και >75Hz, hdr (HDR10 or wtv) αδιάφορο, αν δεν έχει 1000νιτσ φωτεινότητα τότε απλά δεν θα λειτουργεί σωστά, έχω μια προτίμηση στις Ultrawide 21:9 >34" καθώς είναι πιο πρακτικές αλλά δεν ξέρω αν το PS5 θα την υποστηρίζει οπότε... Εχεις δικιο σ αυτο που λες αλλα υπαρχουν κ αλλοι σαν κ εμενα που απλα ψαχνουν κ δεν εχουν κατι στο μυαλο τους.Οποτε εσυ προτεινεις να περιμενω μηπως κ βγουν αλλες τον χειμωνα?Δεν θελω να παρω μια οθονη κ να μην μπορω να παιξω με την καινουρια κονσολα. 2 ώρες πριν, Inler είπε LG 27GL850-B Φαινεται πολυ τουμπανιαρικη θα την εχω στα υποψιν μου να δουμε μηπως εχουν κ αλλοι να προτεινουν κατι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Havik είπε ξέρεις πόσοι παίρνουν 24" το 2020? ενώ με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαν να πάρουν 27" αλλά όχι gameboy screen is best. Εγώ θα σου πρότεινα όσο μεγαλύτερη οθόνη μπορείς, 27" το ελάχιστο και 1440p Το τι μεγεθος θα παρεις εχει να κανει με την αποσταση που καθεσαι. 27αρα οθονη σε μια αποσταση 20-30εκατοστων θα τυφλωθεις. Επισης ειδικα αν παιζεις competitive games όπως csgo, δεν θες να χεις μια τεραστια οθονη σε μια πολυ μικρη κοντινη αποσταση γιατι ουσιαστικα θελεις να κοιτας στο κεντρο και να τα βλεπεις ολα. Μια πολυ μεγαλη οθονη για την αποσταση σου αποσπαει την προσοχη, αν πρεπει να κοιταξεις κατι στις ακρες της οθονης. Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι pro players εχουν 24". Ειναι το ιδανικο για αποστασεις γραφειου. Το οτι εχουν βγει 1440p, 4k, 8k αναλυσεις πλεον δεν κανουν το 1080p κακο. Η αναλυση παει πακετο με το μεγεθος της οθονης. Πρωτα διαλεγεις μεγεθος και μετα αναλυση. Πλεον πολλοι παιρνουν οθονες 32" ή 34 ultrawide για content creation (programming, editing, κτλ). Αυτοι δεν μπορουν να παρουν 1080p, διοτι σε αποσταση γραφειου η 32αρα θα pixelιαζει. Εκει ερχεται το 4k και σου λεει θα δειχνει cripsy. Το ιδιο ισχυει και για 1080 σε 27", παλι θα pixelιαζει. Οπότε πρεπει να παρεις 1440p. Εν ολιγης, η νοοτροπια "αα εχουμε 2020 σιγα μην παρω 1080p" δεν εχει καμια βαση. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από hellojim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, hitman 21 original είπε Η καρτα γραφικων που θα παιζει στην οθονη θα ειναι η gtx 2070 super κ επισης μελλοντικα το PS5.Το ποσον που διατιθεται ειναι 500 ευρο.Ποια προτεινετε κ γιατι? Η LG 27GL850-B σε ps4 pro παιζει σε 4K ,οπως και στο xbox x σε 1440p/120fps χωρις VRR +freesync Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, ICE-T είπε Η LG 27GL850-B σε ps4 pro παιζει σε 4K ,οπως και στο xbox x σε 1440p/120fps χωρις VRR +freesync Αν αυτο που λες ισχυει,τοτε πιστευω πως θα στεκεται αξιοπρεπως στο PS5 κ αυτη η οθονη ειναι επενδυση για το μελλοντικο gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε Αν αυτο που λες ισχυει,τοτε πιστευω πως θα στεκεται αξιοπρεπως στο PS5 κ αυτη η οθονη ειναι επενδυση για το μελλοντικο gaming. το τι θα ισχύσει για τις νέες κονσόλες δεν το ξέρουμε ακόμα κρατά μικρό καλάθι καλύτερα μην βρεθείς προ εκπλήξεων Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, hellojim είπε Το τι μεγεθος θα παρεις εχει να κανει με την αποσταση που καθεσαι. 27αρα οθονη σε μια αποσταση 20-30εκατοστων θα τυφλωθεις. Επισης ειδικα αν παιζεις competitive games όπως csgo, δεν θες να χεις μια τεραστια οθονη σε μια πολυ μικρη κοντινη αποσταση γιατι ουσιαστικα θελεις να κοιτας στο κεντρο και να τα βλεπεις ολα. Μια πολυ μεγαλη οθονη για την αποσταση σου αποσπαει την προσοχη, αν πρεπει να κοιταξεις κατι στις ακρες της οθονης. Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι pro players εχουν 24". Ειναι το ιδανικο για αποστασεις γραφειου. Το οτι εχουν βγει 1440p, 4k, 8k αναλυσεις πλεον δεν κανουν το 1080p κακο. Η αναλυση παει πακετο με το μεγεθος της οθονης. Πρωτα διαλεγεις μεγεθος και μετα αναλυση. Πλεον πολλοι παιρνουν οθονες 32" ή 34 ultrawide για content creation (programming, editing, κτλ). Αυτοι δεν μπορουν να παρουν 1080p, διοτι σε αποσταση γραφειου η 32αρα θα pixelιαζει. Εκει ερχεται το 4k και σου λεει θα δειχνει cripsy. Το ιδιο ισχυει και για 1080 σε 27", παλι θα pixelιαζει. Οπότε πρεπει να παρεις 1440p. Εν ολιγης, η νοοτροπια "αα εχουμε 2020 σιγα μην παρω 1080p" δεν εχει καμια βαση. Γενικά συμφωνώ σε όσα λες, το 1080p δεν είναι κακό για 24" και μέχρι και 27"16:9, π.χ. UW (21:9 / 32:9) 1080p θα έπαιρνα, η ένσταση μου είναι ότι 24" είναι λίγες, με ίδια λεφτά πας σε 27" (εξού και το 2020) επίσης το να κάθετε κάποιος σε 20-40εκ από την οθόνη είναι λίγο απαράδεκτο, άσε που θα στραβωθεί, θα πάει ο αστιγματισμός στο θεό 😀, μια φυσιολογική απόσταση είναι 60-80εκ όχι πιο λίγο, και σε αυτήν την απόσταση έχει και σημασία πόσο καλά βλέπει για το αν μπορεί να διακρίνει pixel. 2 ώρες πριν, hitman 21 original είπε Εχεις δικιο σ αυτο που λες αλλα υπαρχουν κ αλλοι σαν κ εμενα που απλα ψαχνουν κ δεν εχουν κατι στο μυαλο τους.Οποτε εσυ προτεινεις να περιμενω μηπως κ βγουν αλλες τον χειμωνα?Δεν θελω να παρω μια οθονη κ να μην μπορω να παιξω με την καινουρια κονσολα. Κοίτα όλοι έχουμε προτιμήσεις είμαι biased υπέρ των Ultrawide, το πρόβλημα τους είναι ότι είναι ακριβότερες κ επίσης με το PS5 δεν ξέρω τι θα παίξει οπότε να σου τι; να πάρεις ας πούμε UW και να μην υποστηρίζετε η ανάλυση; μλκια μου θα είναι, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι για εμένα τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει μια οθόνη είναι να είναι >34" uw , ιδανικά ανάλυση 1440p αλλά και 1080p να είναι λόγο κόστους δεν θα με πείραζε, να είναι 144hz και να έχει freesync (gsync συνήθως κοστίζει παραπάνω), το HDR σε οθόνες με < 1000nits και το Curved σε 16:9 είναι gimmick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Σε 1-2 μερες θα χω την LG ελπιζω να εκανα καλη επιλογη μετα απο ψαξιμο,ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Καμία οθόνη pc δεν μπορεί να σταθεί επάξια στο PS5 ή το Xbox Series X γιατί καμία δεν έχει σωστό HDR (πλην 2-3 μοντέλα που κοστίζουν πάνω από 2000 ευρώ). Αν θέλεις σωστή απόδοση του PS5 ή Xbox Series X τότε θες και μια καλή 4k τηλεόραση (όλες οι OLED και όσες LED έχουν FALD). Με 400nits φωτεινότητα και αντίθεση των 1000:1 χωρίς local dimming που έχουν οι IPS οθόνες στα pc, ούτε HDR θα δεις, ούτε σωστή απόδοση του μαύρου με ότι αυτό συνεπάγεται για την γενικότερη ποιότητα εικόνας της οθόνης. Οι οθόνες pc είναι καλές για την δουλειά που προορίζονται, το pc δλδ και τις δουλειές του (φωτογραφία, βίντεο, gaming σε πολλά hz κτλ). Αλλά ποιότητα εικόνας? Με τίποτα. Πολλά κουσούρια. Από άλλους ανεκτά, από άλλους όχι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, music_lover είπε Καμία οθόνη pc δεν μπορεί να σταθεί επάξια στο PS5 ή το Xbox Series X γιατί καμία δεν έχει σωστό HDR (πλην 2-3 μοντέλα που κοστίζουν πάνω από 2000 ευρώ). Αν θέλεις σωστή απόδοση του PS5 ή Xbox Series X τότε θες και μια καλή 4k τηλεόραση (όλες οι OLED και όσες LED έχουν FALD). Με 400nits φωτεινότητα και αντίθεση των 1000:1 χωρίς local dimming που έχουν οι IPS οθόνες στα pc, ούτε HDR θα δεις, ούτε σωστή απόδοση του μαύρου με ότι αυτό συνεπάγεται για την γενικότερη ποιότητα εικόνας της οθόνης. Οι οθόνες pc είναι καλές για την δουλειά που προορίζονται, το pc δλδ και τις δουλειές του (φωτογραφία, βίντεο, gaming σε πολλά hz κτλ). Αλλά ποιότητα εικόνας? Με τίποτα. Πολλά κουσούρια. Από άλλους ανεκτά, από άλλους όχι. Οταν ερθει η ωρα με το καλο θα το δοκιμασω κ αναλογα θα πραξω αν δεν μ αρεσει δηλαδη η εικονα θα προχωρησω σε αγορα ολεντ,κραταω αυτα που μου εγραψες κ σ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gentleman88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Με ενδιαφέρει ενα το 27'' 1440p 144hz monitor της LG (27GL850-B) αλλά αυτή την στιγμή έχω κάρτα γραφικών GTX 1060 σε DELL 24'' 60hz monitor. Αξίζει να αγοράσω πρώτα το monitor και να αναβαθμίσω κάρτα γραφικών σε 3-4 μήνες ή να παραμείνω όπως είμαι με το set-up που έχω απο το 2016; Αν πάρω πρώτα το monitor θα μπορώ να το γυρίσω σε 1080p σε απαιτητικά παιχνίδια; Τι επιλογές υπάρχουν γενικά για downscaling ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakos84 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 16/5/2020 στις 1:36 ΜΜ, Inler είπε LG 27GL850-B Αν θες 2Κ 144hz IPS και Gaming είναι από τις καλύτερες επιλογές.Για PS5 δεν έχω ιδέα αν είναι σωστή επιλογή. Ανέλυσε περισσότερο τι ακριβώς θες για να βοηθηθείς καλύτερα. Το Monitor που αναφέρεις πιο πάνω είναι το ιδανικό για ps4 ps5 έχει 4κ display στο menu του όπου κάνει downscale το 4κ και παίζεις στο ps5 4k 60 hrtz - 2k 120 hrtz - 1080 120 hrtz όπως και το viewsonic vg27oqc Στις 16/5/2020 στις 5:36 ΜΜ, hitman 21 original είπε Αν αυτο που λες ισχυει,τοτε πιστευω πως θα στεκεται αξιοπρεπως στο PS5 κ αυτη η οθονη ειναι επενδυση για το μελλοντικο gaming. Ισχιει είναι η ιδανική λύση για ps4 ps5 και ιδικά για ps5 που έχεις επιλογή 4κ 60 - 2κ 120 και 1080 σε 120 hrtz (Call of duty και Bf multiplayer) όπως και η viewsonic vg27oqc Επεξ/σία 20 Απριλίου 2021 από mitsakos84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα