Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια . Εχει μια βδομαδα που παρελαβα το pcaki μου . μολις πηρα και ενα hdmi καλωδιο και ειμαι ετοιμος να το βαλω σε λειτουργια . Δεν εχω ομως windows .   Ο υπολογιστης δεν εχει driver . Μπορει καποιος να με κατατοπισει για το πως θα του βαλω windows . Λαβετε υποψη σας οτι απο ορολογια υπολογιστων  δεν τα παω καλα  . Αν θελει κανεις να με βοηθησει - ειναι και οι εξετασεις σε λιγο καιρο και ενδεχεται να γινουν μεσω ιντερνετ - θα μου εκανε μεγαλη χαρη να με βγαλεξ απο το χαλι . Να και το μωρο μου

20200515_223901-min.jpg

Επεξ/σία από grenable
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, grenable είπε

Γεια σας παιδια . Εχει μια βδομαδα που παρελαβα το pcaki μου . μολις πηρα και ενα hdmi καλωδιο και ειμαι ετοιμος να το βαλω σε λειτουργια . Δεν εχω ομως windows .   Ο υπολογιστης δεν εχει driver . Μπορει καποιος να με κατατοπισει για το πως θα του βαλω windows . Λαβετε υποψη σας οτι απο ορολογια υπολογιστων  δεν τα παω καλα  . Αν θελει κανεις να με βοηθησει - ειναι και οι εξετασεις σε λιγο καιρο και ενδεχεται να γινουν μεσω ιντερνετ - θα μου εκανε μεγαλη χαρη να με βγαλεξ απο το χαλι . Να και το μωρο μου

20200515_223901-min.jpg

Download windows 10 από εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 "΄λήψη άμεσου εργαλείου" η αλλιώς "media creation tool" και θα σε καθοδηγήσει μόνο του.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Το περνάς σε usb stick ,boot menu επιλογή το stick και εγκατάσταση.

Σε ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...