epote Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 εχω epox8rda3+ και θελω να συνδεσω το pc μου σε ενα 5.1 ενισχητη με spdif αλλα δεν εχει οπτικη εξωδο η γαμιμενη η Onboard σε τι τιμες θα βρω καμια audigy με οπτικη εξοδο η αλλιος μπορω να βρω καμια προεκταση για την on board που να δινει οπτικη εξοδο?
madsc Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 epote, εφόσον θα συνδεθεί η κάρτα σου ψηφιακά με ενισχυτή (coaxial ή optical) θα χρησιμοποιηθεί το dac του ενισχυτή κ όχι αυτό της κάρτας ήχου. Βάση αυτής της λογικής στη θέση σου θα τσιμπούσα μία audigy 1 που είναι πάμφθηνες πλέον. Ααα... και καλές ακροάσεις sc
theobabis Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Nα υποθεσω οτι το θελεις για dvd ε? Ελπιζω η τηλεοραση σου να ανταποκρινεται στις απαιτησεις σου, αλλιως ειμαι σιγουρος οτι σε κατι carrefour, micro θα βρεις οτι χρειαζεσαι... :twisted:
madsc Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Nα υποθεσω οτι το θελεις για dvd ε?Ελπιζω η τηλεοραση σου να ανταποκρινεται στις απαιτησεις σου' date=' αλλιως ειμαι σιγουρος οτι σε κατι carrefour, micro θα βρεις οτι χρειαζεσαι... :twisted:[/quote'] Εδώ κάπου χάθηκα ... :roll: Aφού ο παλικάρης λέει ότι θα οδηγήσει τον ήχο μέσα από 5.1 ενισχυτή, που κολλάει η T.V. ;;; sc
epote Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 epote, εφόσον θα συνδεθεί η κάρτα σου ψηφιακά με ενισχυτή (coaxial ή optical) θα χρησιμοποιηθεί το dac του ενισχυτή κ όχι αυτό της κάρτας ήχου. Βάση αυτής της λογικής στη θέση σου θα τσιμπούσα μία audigy 1 που είναι πάμφθηνες πλέον. Ααα... και καλές ακροάσεις ναι, και θα χρησημοποιω και τον αποκοδηκοποιητη του ενισχυτη επισις οποτε δεν χρειαζομαι τετοιες ικανοτητες. το ολο θεμα ειναι να αποφυγω να αγορασω μια audigy και με δεδομενο οτι εχω οπτικη ινα κατι τετοιο θα με γλυτωνε απο 40 ευρω για την καρτα ηχου και αλλα 10 για το καλωδιο που εχει και χειροτερη ποιοτητα. δεν υπαρχει λετε κανα τσουτσουνακι που να μπαινει στο aux η τι σκατα της on board και να δινει οπτικη εξοδο ε? #$^@#$ η τι βι κολαει στο πονο μου, εχω παραγκηλει ενα προβολεα ο οποιος ταξιδευει προς σουηδια αντι για ελλαδα #@$^@#@$^
theobabis Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 κοιτα αν εισαι τυχερος μπορει να ταξιδευει προς γερμανια... H κακια μου θα με φαει...
Cue Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 ... αλλα 10 για το καλωδιο που εχει και χειροτερη ποιοτητα. Αν εννοείς για το coaxial είσαι λάθος Το coaxial δε συγκρίνεται όσον αφορά την απόδοση ήχου με την οπτική ίνα. Τα data είναι άλλη ιστορία Επειδή είναι τεχνικά δύσκολο να στο αποδείξω αυτό από εδώ, πήγαινε σε ένα κατάστημα εικόνας και ήχου και κάνε μια δοκιμή
epote Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Αν εννοείς για το coaxial είσαι λάθος Το coaxial δε συγκρίνεται όσον αφορά την απόδοση ήχου με την οπτική ίνα. Τα data είναι άλλη ιστορία Επειδή είναι τεχνικά δύσκολο να στο αποδείξω αυτό από εδώ, πήγαινε σε ένα κατάστημα εικόνας και ήχου και κάνε μια δοκιμή exmm....h optikh ina physicaly den mporei na metaferei plhros hmotonohdes kyma kati pou to omoaksoniko os foreas reymatos mporei. Mporei tespa na metaferei analogiko sima eno h optikh oxi, dedomenou oti to DD kai to DTS einai data streams omos h optikh einai tha eina kaliterh kai en pasi periptosh gia na katalaveis diafora thes hxeia 10.000 euro kai domatio hxomonomeno, kati pou ego DEN exo, to zhthma einai na apofygo na agoraso 50 euro karta hxou kai 15 euro kalodio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.