PC_MAGAS Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Εκεί που δουλέω έχει δει AWS και έχω στήσει ένα CI/CD pipeline σε αυτό, δε προσωπικά έχω κτίσει κάποια docker images as well για Open SOurce projects, και από την εμπειρία αυτή συνηδειτοποίησα ότι μου αρέσει περισσότερο ότι δεν έχει 100% άμεση σχέση με κομμάτια του business logic. Έτσι θέλω να φύγω από το software engineering και να πάω σε devops. Ομως μισθολογικά εάν ένας μέσος μισθός Developer είναι στα 1000€ πόσο ποιο κάτω η πάνω είναι σε κάποιον που έχει 2-3 χρόνια προυπηρεσίας σαν software engineer να μεταβεί σε devops; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από PC_MAGAS
Papakaliati Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Καλησπέρα, Εκεί που δουλέω έχει δει AWS και έχω στήσει ένα CI/CD pipeline σε αυτό, δε προσωπικά έχω κτίσει κάποια docker images as well για Open SOurce projects, και από την εμπειρία αυτή συνηδειτοποίησα ότι μου αρέσει περισσότερο ότι δεν έχει 100% άμεση σχέση με κομμάτια του business logic. Έτσι θέλω να φύγω από το software engineering και να πάω σε devops. Ομως μισθολογικά εάν ένας μέσος μισθός Developer είναι στα 1000€ πόσο ποιο κάτω η πάνω είναι σε κάποιον που έχει 2-3 χρόνια προυπηρεσίας; Εξαρτάται; Δεν υπάρχει κανένας κανόνας, έχει να κάνει με την εταιρία. Γενικά μιλοντας, μεγαλύτερος ο μισθός από developer, μιας και υπαρχουν λιγοτερες θεσεις, και δουλευεις με εναν x αριθμο developers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα