alexotic Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 γεια σε ολους και παλι ειχα κανει θεμα για αγορα αυτοκινητου απο εξωτερικο αλλα ξενερωσα γιατι εμαθα οτι δε συμφερει μαλλον γιαυτα που ψαχνω...τι προτεινεται μεχρι 20 χιλιαρικα κοντα σπορ αλλα και ομορφο εμφανισιακα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Τι κατηγορία αυτοκινήτου ψάχνεις? Σπορ εννοείς, στο φαίνεσθαι ή θες επιδόσεις? Οι χώροι, η κατανάλωση σε ενδιαφέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Σου έρχονται ορεξάτοι, ετοιμάσου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 θελω και επιδοσεις και εμφανιση δε θα θελα δηλαδη κατι γκαζι απλα διαφορετικα θα εβαζα μπατζετ τα 6 χιλιαρικα 😛 οποτε αυτο επισης καταναλωση δεν ειναι οτι καιγομαι αλλα μη καιει τα εντερα του ειμαι πρωην κατοχος rx8 και δε θα θελα να το ξαναζησω αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, alexotic είπε θελω και επιδοσεις και εμφανιση δε θα θελα δηλαδη κατι γκαζι απλα διαφορετικα θα εβαζα μπατζετ τα 6 χιλιαρικα 😛 οποτε αυτο επισης καταναλωση δεν ειναι οτι καιγομαι αλλα μη καιει τα εντερα του ειμαι πρωην κατοχος rx8 και δε θα θελα να το ξαναζησω αυτο.. Επειδή και Εγω είχα rx8 αμάξι σαν το rx8 δεν βρίσκεις στα 20κ.συμβιβασου με ένα civic στα 22 και τέλος το θέμα.Μην το ψάχνεις.μονο το civic. Παρακαλω ο επόμενος. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexotic Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 αδερφε ευχαριστω για την προταση αλλα δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα 😕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptwma Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μεταχειρισμένο ή καινούργιο; Μεταχειρισμένα έχει πολλά Porsche Boxter, Z4 , TT , A5, κάνα καλό σειρά 1, κάνα Cooper S, μέχρι και Elise βρίσκεις. Καινούργιο αν σε ενδιαφέρει το γκάζι νομίζω Fiesta ST , Polo GTI κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankoukos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 @alexotic Μαλλον σε τρωει η τσεπη σου να δωσεις τα 20Κ. Αν υπηρχει κατι που σου αρεσε θα ησουν πιο συγκεκριμενος Αλλα μην ανησυχεις, καποια στιγμη θα το παρεις αποφαση. Περασαμε και αλλοι απο αυτη τη φαση ψαξιματος (που δε μας κανει τιποτα σε ολο το car.gr) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Αν δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι χώροι: 595 abarth 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, alexotic είπε αδερφε ευχαριστω για την προταση αλλα δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα 😕 Δεν υπάρχει τίποτε άλλο.δυστιχως.. Αλλαξε θέμα και ψάχνε για 6000 που είναι η δεύτερη σου επιλογή.. Σου προτοιμω starlet πρώτος πριν στο προτείνουν οι περισσότεροι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, alexotic είπε αδερφε ευχαριστω για την προταση αλλα δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα 😕 Και εγώ τους το έλεγα αλλά δεν το δέχονται 🤣 Φαντάζομαι μεταχειρισμένο γιατί σε καινούριο σπορ εμφάνιση και γρήγορο σε αυτά τα λεφτά μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά ότι δεν υπάρχει. Απλά πες μας τι εννοείς με το γρήγορο σε άλογα ή 0-100 για να καταλάβουμε και αν ενδιαφέρει να έχει χώρους Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Πισωκίνητο σπορ 200hp δεν υπάρχει. Υπάρχει αλλά δαγκώνει . Αμάξι που θέλεις παιχνιδιάρικο να βγάζεις esp , 250 τελική ξέχασε το στα 20000. Σε καταλαβενω Φιλε αλλά ψάχνεις άδικα. Το rx8 ήταν η πορσε του φτωχού με 23000 τότε. Τωρα τα κια πάνε 23000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) boxster η s2000 η gt86. https://www.car.gr/28229932-toyota-gt86 Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από dimos15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Βάζεις κάτι παραπάνω και πας σε i30 N. Και reviews που έχω δει λένε πολύ καλά λόγια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Περίμενε να βγει το Hyundai i20 N μέσα στο χρόνο, θα είναι ενδιαφέρουσα πρόταση στα σβέλτα μικρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα