Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λύνοντας την εργασία που έχω για την σχολη μου. Έστω και την μισή να λύσει κάποιος θα την εκτιμήσω την βοηθεία του. Γνωρίζω οτι ζητάω πολλά και οτι πρέπει κανονικά να την λύσω μόνος μου αλλά δεν έχω την κατάλληλη γνώση για να γίνει αυτο, οπότε είπα να ζήτησω βοήθεια εδώ. 

Εργασία JAVA.doc

Επισκέπτης
Δημοσ.

χαχαχα και χάρηκα στην αρχή μόλις είδα λίγο κώδικα. Πολλά τα λεφτά όμως, άμα θες έχω αλοιφή κατά του κορωνοιού πίστεύω αξίζει η αντάμοιβη άμα μου λύσεις την άσκηση😝

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Svikos1 είπε

χαχαχα και χάρηκα στην αρχή μόλις είδα λίγο κώδικα. Πολλά τα λεφτά όμως, άμα θες έχω αλοιφή κατά του κορωνοιού πίστεύω αξίζει η αντάμοιβη άμα μου λύσεις την άσκηση😝

Με ποσα θεωρεις οτι πρεπει καποιος να ασχοληθει; 5€ ας πουμε ειναι μια λογικη τιμη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Svikos1 είπε

ε οχι και πολλα τζαμπα ειναι. 

εναλλακτικά μπορείς να προσπαθήσεις μόνος σου 

Επεξ/σία από velociraptoras
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι δύσκολη, αλλά έχει αρκετές συνθήκες που πρέπει να υλοποιήσεις και πρέπει να σκεφτείς κληρονομικότητες κλπ.

Τα αξίζει τα 30 ευρώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι φίλε καταλαβαίνω αυτό που λες ότι τα αξίζει τα 30 ευρώ, απλά εγώ μετά πρέπει να την παρουσίασω και την άσκηση για να δεί αν πράγματι την έχω λύσει εγώ οπότε θα μου κάνει ερωτήσεις για τον κώδικα, γιατί για να περάσω το εργαστήριο χρειάζεται μόνο αυτή η εργασία και μετα η προφορικη παρουσιαση της εργασιας για αυτό δεν διακινδυνεύω να δώσω 30 ευρώ. Ξέρω μεν μερικά πράγματα απο java αλλά μπόρει να μην ξέρω μερικές εντολές τι κάνουν και να καταλάβει οτι την πήρα έτοιμη για αυτό υπάρχει ενα ρίσκο να πάνε τζάπα τα λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην πληροφορική ή πληρώνεις και περιμένεις κάποιος άλλος να φάει τα μάτια του για σένα ή στρώνεσαι μέχρι να πρηστούν τα δικά σου μάτια..

30 € είναι μια απόλυτα λογική και μάλλον χαμηλή τιμή.

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Svikos1 είπε

Ναι φίλε καταλαβαίνω αυτό που λες ότι τα αξίζει τα 30 ευρώ, απλά εγώ μετά πρέπει να την παρουσίασω και την άσκηση για να δεί αν πράγματι την έχω λύσει εγώ οπότε θα μου κάνει ερωτήσεις για τον κώδικα, γιατί για να περάσω το εργαστήριο χρειάζεται μόνο αυτή η εργασία και μετα η προφορικη παρουσιαση της εργασιας για αυτό δεν διακινδυνεύω να δώσω 30 ευρώ. Ξέρω μεν μερικά πράγματα απο java αλλά μπόρει να μην ξέρω μερικές εντολές τι κάνουν και να καταλάβει οτι την πήρα έτοιμη για αυτό υπάρχει ενα ρίσκο να πάνε τζάπα τα λεφτά.

Δεν έχεις άδικο.

Αλλά όπως το γράφεις, στην ουσία οδηγείσαι σε μία λύση μόνιμη, λύση την οποία δε θες όμως. Και η λύση αυτή περνάει μέσα από το διάβασμα.

Θα ήταν προτιμότερο να διαβάσεις και μετά να ρωτήσεις εδώ τις απορίες σου.

Και επίσης το όλο πρότζεκτ δεν έχει να κάνει απλά με "εντολές" όπως λες. Έχει να κάνει με αφηρημένες έννοιες, όπως κληρονομικότητα κλπ. Αυτά πρέπει να τα καταλάβεις, για να πας μετά στις απλές εντολές.

Δοκίμασες με βίντεο να μάθεις; Εγώ έτσι έμαθα στην αρχή. Ψάξε για το new boston στο youtube. Άραξε με καφέ και δες βίντεο. Άνοιξε και το eclipse δίπλα και γράψε και εσύ παράλληλα.

Μόνο έτσι θα μάθεις.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Svikos1 είπε

Ε τοτε να κοπεις και να στρωσεις κωλο. Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα...

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Predatorkill λίγο ευγένεια δεν βλάπτει δες πως μου απάντησαν ευγενικά και παντελονάτα οι άλλοι, εγώ δεν υποχρέωσα με το ζόρι κανέναν να μου την λύσει βοήθεια ζήτησα και όποιος θέλει την προσφέρει με οτι συνάπτει αυτό και ούτε είπα οτι δεν θα δώσω λεφτά, άμα κάποιος βοηθήσει και την λύσει εστώ και τα 2/3 να κάνει εγώ είμαι διατεθειμένος να του δώσω ένα 20 ευρω για τον κόπο του και αυτό όποιος θέλει το δέχεται για μερικούς είναι λίγα τα λεφτά και το καταλαβαίνω

Lanike71 το θέμα είναι οτι δεν θελώ να ασχολήθω με αυτή την γλώσσα προγραμματισμού προς το παρών, σε ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή να είσαι καλά.😉

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Svikos1 είπε

Lanike71 το θέμα είναι οτι δεν θελώ να ασχολήθω με αυτή την γλώσσα προγραμματισμού προς το παρών, σε ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή να είσαι καλά.😉

Το να λες αυτό, είναι σα να είσαι μαθητευόμενος σε σχολή οδηγών και να πεις "ξέρεις, δε με νοιάζει να μάθω να οδηγώ fiat".

Μάθε προγραμματισμό με οποιαδήποτε γλώσσα. Αφού η σχολή θέλει java, ευκαιρία είναι.

Αν σε ενοχλεί ο OOP, να ξέρεις ότι δε θα ξεφύγεις εύκολα...Πρέπει να μάθεις OOP, είτε με java, είτε με άλλη γλώσσα...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lanike71 

Το να λες αυτό, είναι σα να είσαι μαθητευόμενος σε σχολή οδηγών και να πεις "ξέρεις, δε με νοιάζει να μάθω να οδηγώ fiat".

Μάθε προγραμματισμό με οποιαδήποτε γλώσσα. Αφού η σχολή θέλει java, ευκαιρία είναι.

Αν σε ενοχλεί ο OOP, να ξέρεις ότι δε θα ξεφύγεις εύκολα...Πρέπει να μάθεις OOP, είτε με java, είτε με άλλη γλώσσα...

Συμφωνώ μαζί σου απλά τώρα είναι λίγο αργά για να μάθω java μιας και το εξάμηνο τελειώνει και θεωρώ πως για να αρχίσεις κάποιος να μάθει java ως πρώτη γλώσσα προγραμματισμού είναι αρκετά δύσκολο το είχα προσπαθήσει για αρκετό διάστημα και στην πορεία τα παράτησα γιατί δεν έβγαζα άκρη και δεν είχα και αρκετή υπομονή. Βέβαια εγώ θέλω να ασχοληθώ με το κομμάτι του δικτύου και τηλεπικοινωνιας, γνωρίζω ότι και εκεί έχει προγραμματισμό αλλά σε πολύ πιο απλές γλώσσες προγραμματισμού όπως python.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αντί να σου λύνουν ασκήσεις να βρεις καποιον να σου κανει λιγα μαθήματα πανω στα σημεία που δεν καταλαβες. 

Δημοσ.

Μια χαρά χρόνο έχεις πάντως να ζητάς να σου απαντούν ευγενικά όταν ζητάς να σου κάνουν τσάμπα (αρχικά αυτό έκανες) μια άσκηση την οποία αν περάσεις μπορεί αύριο-μεθαύριο να πάρεις μια δουλειά εσύ αντί ένας συμφοιτητής σου που μόχθησε και την πέρασε μόνος του. Από τον τρόπο που μιλάς πάντως δείχνεις πολύ μεγάλη αδιαφορία οπότε και λίγα σου ζήτησαν. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...