Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το set up πως το κρίνετε? Έχω δεύτερο σκληρό από το παλιό μου pc που θα τον προσθέσω. Με ενδιαφέρει όπως έχω πει η ασύρματη σύνδεση από την μητρική. Αν έχετε να μου προτείνετε μία πιο φτηνή μητρική που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα και να προσθέσω πάνω και μία κάρτα ασύρματου δικτύου που συνολικά μπορεί να βγει πιο φτηνά μου λετε....ευχαριστώ πολύ όλους

2020-05-19_23-01-53.jpg

Δημοσ.
1 hour ago, glyfadas7 said:

Αυτό το set up πως το κρίνετε? Έχω δεύτερο σκληρό από το παλιό μου pc που θα τον προσθέσω. Με ενδιαφέρει όπως έχω πει η ασύρματη σύνδεση από την μητρική. Αν έχετε να μου προτείνετε μία πιο φτηνή μητρική που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα και να προσθέσω πάνω και μία κάρτα ασύρματου δικτύου που συνολικά μπορεί να βγει πιο φτηνά μου λετε....ευχαριστώ πολύ όλους

2020-05-19_23-01-53.jpg

Tι κανεις? βάζεις χ570 260 ευρο μητρική για ποιον λογο? Παρε μια tomahawk και βαλε του μια καρτα wifi sta μισα λεφτα. και η διάφορα παει σε μια 5600 χτ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Tι κανεις? βάζεις χ570 260 ευρο μητρική για ποιον λογο? Παρε μια tomahawk και βαλε του μια καρτα wifi sta μισα λεφτα. και η διάφορα παει σε μια 5600 χτ.

thank you!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, glyfadas7 said:

thank you!

Σου πρότειναν χ570 γτ πριν μια Εβδομάδα νομίζαμε οτι δεν θα εχουν υποστήριξή για τους νεους επεξεργαστές.

εναλλακτική με ενσωματωμένο wifi:

https://www.skroutz.gr/s/15564874/MSI-B450-Gaming-Pro-Carbon-AC.html

και βαλε καλυτερο τροφοδοτικο be quiet,

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.

τώρα καλύτερα? απλά έβαλα την 5500 κάρτα γραφικών γιατί στο συγκεκριμένο δεν έχουν την 5600. Είναι μεγάλη η διαφορά??Δεν παίζω τόσο πολύ παιχνίδια....κανα FM και αντε κανενα ΦΙΦΑ......Δεν θα είμαι οκ?

2020-05-21_16-34-08.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, glyfadas7 said:

τώρα καλύτερα? απλά έβαλα την 5500 κάρτα γραφικών γιατί στο συγκεκριμένο δεν έχουν την 5600. Είναι μεγάλη η διαφορά??Δεν παίζω τόσο πολύ παιχνίδια....κανα FM και αντε κανενα ΦΙΦΑ......Δεν θα είμαι οκ?

2020-05-21_16-34-08.jpg

ναι τεράστια πιο καταστημα ειναι? Γτ θες ψήκτρα Θες να του κανεις OC? η μαμισια του ειναι υπεραρκετή.

ο σσδ ειναι για πέταμα αν και δεν ξερω την τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, mp44christos είπε

ναι τεράστια πιο καταστημα ειναι? Γτ θες ψήκτρα Θες να του κανεις OC? η μαμισια του ειναι υπεραρκετή.

ο σσδ ειναι για πέταμα αν και δεν ξερω την τιμη

Όχι δεν θέλω OC. Οπότε την βγάζουμε. Είναι το shop66. Ποιον άλλο ssd θα πρότεινες... Θα τους πάρω μήπως μπορούν να βρουν την 5600

Επεξ/σία από glyfadas7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, glyfadas7 said:

Όχι δεν θέλω OC. Οπότε την βγάζουμε. Είναι το shop66. Ποιον άλλο ssd θα πρότεινες... Θα τους πάρω μήπως μπορούν να βρουν την 5600

Εδω εισαι! 970 Απο Visionstudio. Με 1660 super γτ η 5600 δεν υπάρχει. Σου έβαλα χειρότερή άλλα καλούτσικη μητρική (πάλι oi αλλες ειχαν εξαντληθεί) με εξτρα καρτα wifi. 1tb m.2 ssd. Και 2 εξτρα φανακια. Ολα εχουν διαθεσιμότητά σε μαξ 4-10 μερες.

Παρε τους τηλέφωνο να κάνεις την παραγγέλλεια.

Screenshot_2020-05-21 VISION STUDIO COMPUTERS(1).png

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/5/2020 στις 6:11 ΜΜ, mp44christos είπε

Εδω εισαι! 970 Απο Visionstudio. Με 1660 super γτ η 5600 δεν υπάρχει. Σου έβαλα χειρότερή άλλα καλούτσικη μητρική (πάλι oi αλλες ειχαν εξαντληθεί) με εξτρα καρτα wifi. 1tb m.2 ssd. Και 2 εξτρα φανακια. Ολα εχουν διαθεσιμότητά σε μαξ 4-10 μερες.

Παρε τους τηλέφωνο να κάνεις την παραγγέλλεια.

Screenshot_2020-05-21 VISION STUDIO COMPUTERS(1).png

δεν ξέρω αν έχεις πάρει ποτέ από αυτούς αλλά πρώτη εντύπωση χάλια. Δεν απαντάει το τηλ, στην φόρμα επικοινωνίας που τους έστειλα μήνυμα δεν απαντησαν ακόμη...έχω στείλει από ΠΕΜΠΤΗ μήνυμα. Επίσης εκεί που λεει φτιάξε το pc σου τα κομμάτια που σου βγάζει διαθέσιμα δεν είναι αυτά που σου βγάζει όταν πάς να τα πάρεις κομμάτι κομμάτι.....δεν ξέρω τι να πω...

Δημοσ.

στην τελική ευθεία....και πάλι ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.....τον παρακάτω συνδυασμό πως τον βλέπετε? από το e-gate το έχω στήσει....βλέπετε κάποια ασυμβατότητα? έχω και 2ο σκληρό HDD 1T που θα προσθέσω εγώ....τι λέτε?

2020-05-25_13-37-30.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει χαθεί η μπάλα μου φαίνεται εδώ. Σου έχουμε κάνει 3-4 πολύ αξιόλογες προτάσεις με βάση τα χρήματα που δίνεις και τη χρήση που θέλεις και κάθε φορά πας και φτιαχνεις τη δική σου.

Δηλαδή τώρα στην τελευταία σύνθεσή σου από πανω, πας και βάζεις 175 ευρω μητρική με B450, δίσκο τον χειρότερο της κατηγορίας, τροφοροδικό non-modular 100 euro! μνήμες επίσης ακριβές επειδή έχουν RGB φωτάκια!

Ακου τους φίλους (αν δεν σου κάνει η δική μου πρόταση) που αφιέρωσαν χρόνο να σε βοηθήσουν. Αν τους αγνοείς και κάνεις τα δικά σου, θα αρχίσουμε να πιστεύουμε πως είσαι κανένα τρολλ στη τελική.

Επεξ/σία από c_access
  • Like 2
Δημοσ.
17 minutes ago, glyfadas7 said:

στην τελική ευθεία....και πάλι ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.....τον παρακάτω συνδυασμό πως τον βλέπετε? από το e-gate το έχω στήσει....βλέπετε κάποια ασυμβατότητα? έχω και 2ο σκληρό HDD 1T που θα προσθέσω εγώ....τι λέτε?

2020-05-25_13-37-30.jpg

Μόνος σου φίλε. Εμείς όλοι σου πρωτειναμεπροτείναμε. Έχουμε και άλλους να βοηθήσουμε. Αν δεν μας εμπιστεύεσαι μπορείς και μόνος σου. 

• Like 1
Δημοσ.

παιδες έχετε δίκιο συγνώμη αν κούρασα...απλά προσπαθώ να τα βρω όλα από ένα μαγαζί...όπως και να χει σορρυ και πάλι αν κούρασα...ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

Δημοσ.
5 minutes ago, glyfadas7 said:

παιδες έχετε δίκιο συγνώμη αν κούρασα...απλά προσπαθώ να τα βρω όλα από ένα μαγαζί...όπως και να χει σορρυ και πάλι αν κούρασα...ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

ΣΤΑ έχουμε βρει όλα από ένα μαγαζί από εκεί και πέρα φίλε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...